[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Οι φωτογραφιες το αδικουν πραγματικα.

Μας εβαλε και ο airb φωτιες τωρα, ετσι οπως το ειδα στο κουτι...

Αυτό ακριβώς συμπέρανα κι εγώ όταν το είδα στο μαγαζί. Πλαστικό ξεπλαστικό, δεν φαίνεται ψευτουλιάρικο. Ειδικά το μπλε που αλλάζει χρωματισμούς είναι πολύ eye catching.

@airb καλορίζικο και να μην σε χάσουμε ε;;; :flipout:

για πες τι γίνεται με μπαταρία με κανονική χρήση, όχι όλα στο off.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει 4.7 και 4.8 ίντσες, βρήκα μια φωτό στο νετ συγκριτική με το iphone 3.5"

Μπορεί σε κάποιους να μην τους αρέσει το μέγεθος, αλλά αυτή καθ' αυτή η διαφορά είναι ΑΠΛΑ ΧΑΟΤΙΚΗ. Και 4" να βγάλει το iphone5 πάλι χαοτική θα είναι:

htc-one-x-galaxy-s3-iphone-4s.jpg

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει 4.7 και 4.8 ίντσες, βρήκα μια φωτό στο νετ συγκριτική με το iphone 3.5"

Μπορεί σε κάποιους να μην τους αρέσει το μέγεθος, αλλά αυτή καθ' αυτή η διαφορά είναι ΑΠΛΑ ΧΑΟΤΙΚΗ. Και 4" να βγάλει το iphone5 πάλι χαοτική θα είναι:

View attachment 81336

Δεν έχεις καθόλου άδικο για αυτό που γράφεις.
Πλέον όμως θεωρώ οτι πιάνουμε και τα δύο άκρα.
Συμφωνώ οτι πχ το S3 με τις 4.8" είναι αρκετά μεγάλο , αλλά βλέποντας πχ το 4S , μου κανει πλέον πολύ κακή εντύπωση το κενο γύρω και κάτω απο την οθόνη , σε σχέση βέβαια με το μικρό της μέγεθος.
Ιδάνικο για μένα είναι ενα κινητό 4-4.3 ίντσες με ελάχιστα περιθώρια γυρω απο την οθόνη. (galaxy s2 , htc one S )
Είμαι πάντως βέβαιος οτι το iphone 5 ,αν βγει με μεγαλύτερη οθόνη, θα το καταφέρει αυτό στον μέγιστο βαθμό (δλδ πιο μεγάλη οθόνη, με παρεμφερές πλαίσιο).

προσωπικά θεωρώ ότι έχει εξαντληθεί το θέμα: "περιθώριο γύρω από την οθόνη".

Οτι και να κάνουν δεν μπορούν να το μηδενίσουν. Αναμασουλήματα εγώ τα βλέπω όλα αυτά για να περναει ο καιρός να έχουν να πουλάνε κάτι. Πάντα θα υπάρχει μπόλικο περιθώριο.

Εγώ περιμένω το νέο πραγματικά πρωτοποριακό σχεδιασμό: πλεξιγκλασοθόνες. Ενα κομμάτι γυαλί. Τέλος. Εκεί θα μιλάμε για πραγματικά νέα σελίδα.

Για να προσγειωθούμε και στην πραγματικότητα, τό ότι το βάρος κρατήθηκε μικρότερο κι από το iPhone παρόλη την δραματική διαφορά μεγέθους, είναι άξιο :SFGSFGSF:

μπορεί να έχει γυαλιά και inox και ιστορίες το iPhone αλλά κάτι πρέπει να κάνουν στο επόμενο μοντέλο. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό αποδεικνύεται πολύ βαρύ για το μέγεθός του. Καλή η ποιότητα αλλά δεν μιλάμε για εκρεμές τοίχου, μιλάμε για φορητή συσκευή καθημερινής χρήσεως, όπου το βάρος είναι πρωταρχικός παράγοντας.

@airb καλορίζικο και να μην σε χάσουμε ε;;; :flipout:

για πες τι γίνεται με μπαταρία με κανονική χρήση, όχι όλα στο off.
Ευτυχώς το κινητό δεν πουλήθηκε πολύ μακριά, ο αδελφός μου το πήρε!

Για την μπαταρία είναι ακόμα πολυ νωρίς να πω Τάσο.

Το αργοτερο μεχρι και το Σεπτεμβρη αναμενετε και η belly jean 4.1 http://www.sammobile.com/2012/07/20...oon-samsung-test-android-4-1-for-galaxy-s-ii/
Για να δουμε τι ψαρια θα πιασει το κινητο,βεβαια η μη υποστηριξη επισημα απο google του flash με τη νεα εκδοση ειναι ενα θεμα.
Για να δουμε.

Όσοι φίλοι έχουν S3 και usb DAC, πιθανά θα μπορούσαν να δοκιμάσουν να τα συνδέσουν
Θα μου πείτε άλλη τρέλα και τούτη !
:p

Νταξ είναι λίγο πιο φυσιολογικό με φορητό usb DAC, πάρα με το DAC του σαλονιού … αλλά για τη δοκιμή γιατί όχι ?

Διάφορες δοκιμές με ‛συμβατά’ usb DACs εδώ http://www.head-fi.org/t/595071/and...-increase-the-issues-priority-with-google/135

Android Jelly Bean: Έρχεται στο Galaxy SII και Galaxy SIII τον Αύγουστο

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του Android είναι η καθυστέρηση που υπάρχει στις αναβαθμίσεις των συσκευών. Ευτυχώς για τους χρήστες των Galaxy SII και Galaxy SIII η καθυστέρηση αυτή θα είναι πολύ μικρή, καθώς το κινητά θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 μέσα στον επόμενο μήνα.

Η είδηση έρχεται από τα παιδιά του Sammobile, όπου αναφέρουν πως οι ναυαρχίδες της εταιρίας θα πάρουν το update πολύ σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, η πηγή του Sammobile κάνει λόγο για όλες τις ναυαρχίδες της εταιρίας, άρα δεν αποκλείεται να δούμε Android 4.1 Jelly Beam και στο Galaxy Note.

Βέβαια, το παραπάνω πρόκειται για φήμη, αλλά η ελπίδα δεν χάνεται .

(Πηγή)

(Send from iPhone)

edit:

Εγώ το σκεφτόμουν, αλλά τελικά πήγα στο HTC One S. Γουστάρω το κινητό μου να χωράει στο χέρι μου...

Τελικά μετά από 6 (περίπου) μέρες χρήσης ούτε αυτό μου έκανε το κλικ για να κρατήσω (για δεύτερο πάντα)!!!
Τώρα περιμένω το Xperia P (άντε να δούμε πόσο θα παει αυτό!).

(Send from iPhone)

Last edited:
Το 4.1 σε galaxy nexus (google σκέτο) όντος είναι πιο βουτυρένιο.
Με τον καλλωπισμό από τη Samsung σίγουρα θα πρόκειται για καταπληκτικό upgrade.

Συμφωνώ, το Touchwiz ποτέ δε μου έκατσε καλά. Μόνο το HTC Sense μου άρεσε σαν περιβάλλον στο Android.

Πάντως, με το μινιμαλιστικό στυλ στις τελευταίες εκδόσεις, νομίζω ότι είναι τελείως περιττή η οποιαδήποτε τροποποίηση...

Tον Οκτώβριο η αναβάθμιση σε Jelly Bean

'Eναν ακόμα μήνα θα πρέπει να περιμένουν οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S3 για να δουν τελικά την
αναβάθμιση του λογισμικού τους σε Android 4.1 Jelly Bean.

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα του CNET UK, η Samsung θα δώσει την τελική έκδοση της αναβάθμισης
στο κοινό τον Oκτώβριο, αρκετούς μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση της έκδοσης από την Google.

Φυσικά, αυτή η αναβάθμιση του Galaxy S3 γεννά ερωτηματικά για το μέλλον της έκδοσης ως προς την
υιοθέτηση της από τον κόσμο, μιας και η Google (GOOG) αναφέρει πως ούτε το 2% όλων των Android
συσκευών χρησιμοποιεί την παρούσα έκδοση.​

via

λογικό. Ποιός να την χρησιμοποιήσει; Αφού εξαρτάσαι από την κάθε εταιρεία η οποία δίνει την αναβάθμιση όποτε της καπνίσει.
Γενικώς το θέμα της αναβάθμισης στα android είναι ένα μπάχαλο. Αυτό έχω καταλάβει εγώ από την μικρή μου εμπειρία εδώ κι ένα χρόνο.

Μόνο αυτοί που έχουν Nexus είναι πάντα up-to-date.

προς υπεράσπιση της samsung πάντως, να αναφέρουμε ότι προσθέτει και τα δικά της έξτρα σε κινητά σα το SIII.

Τώρα αυτό για καλό το λες;

ναι για καλό, το SIII σου παίζει με Usb DACs

αν το είχα, θα είχα παίξει πάρα πολύ με αυτό το ‛’feature’
θα μου πεις ένα feature είναι αυτό και πιθανά ενδιαφέρει πολύ λίγο κόσμο.

Έμπλεξα να κάνω compiles για το Nexus μου, μέχρι να καταλάβω ότι τη δυνατότητα αυτή από τη Samsung είναι υπερβολικά δύσκολο να την κανω integrate στο απλό build μου…