[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

μου έχει έρθει από Δευτέρα η 4.1.1. και μάλιστα χωρίς να έχω βάλει καν τη SIM μέσα (μόλις το ειχα αγοράσει), όταν συνδέθηκε στο wifi έβγαλε κατευθείαν μήνυμα για το update.

Απ'ότι διάβασα για τα ελληνικά s3 μόνο σε αγορασμένα από vodafone έχει έρθει . Εμείς από cosmote θα περιμένουμε ακόμα λίγο :p

σε αυτή τη σελίδα περιγράφεται πώς να γίνει η αναβάθμιση σε 4.1 μέσω KIES έστω και αν δεν έχει έρθει ΟΤΑ μέσω παρόχου
Ευχαριστώ! Ήθελα να το αποφύγω το kies από βαρεμάρα αλλά απ'το να περιμένω την cosmote θα τον κάνω τον κόπο χαχα

Να ρωτησω κατι κι εγω σαν άσχετος... γιατι τετοιες διακυμανσεις στη τιμη του s3?
Το βρισκω απο 450-660 ... υπαρχει καποιος λογος ?
Πρεπει να προσεξω κατι ?

Εχω ακουσει οτι το Αμερικανικο μοντελο δεν εχει πχ fm radio.... αυτα που έρχονται στην Ελλαδα σε τοσο χαμηλη τιμη , ειναι ΟΚ ?

Να ρωτησω κατι κι εγω σαν άσχετος... γιατι τετοιες διακυμανσεις στη τιμη του s3?
Το βρισκω απο 450-660 ... υπαρχει καποιος λογος ?
Πρεπει να προσεξω κατι ?

Εχω ακουσει οτι το Αμερικανικο μοντελο δεν εχει πχ fm radio.... αυτα που έρχονται στην Ελλαδα σε τοσο χαμηλη τιμη , ειναι ΟΚ ?

Nαι ειναι οκ.Καποια μαγαζια φερνουν παραεισαγωγές (πχ οπου το βρεις σε μαυρο χρωμα).Τον τελευταιο μηνα η τιμη του επεσε 100 .Υπάρχει περιπτωση να ειναι λογω promotion (η αλλιως iphone 5) και να ξανανεβει αργοτερα.

ευχαριστώ....
Εχεις καποιος απο εσάς με S3 , Mac υπολογιστη ?

Αν ναι, πως το συγχρονιζετε (τραγούδια, φωτο , contacts κλπ )?
Δινει η samsung καποιο προγραμμα για mac ?

Last edited:
Τωρα που το δουλευω κατι ψιλα παρατηρησα και γω , οπως μια λειτουργια οταν κατβαζεις βιντεο απο το Ιντερνετ (σε ρωταει αν θες να το εχεις καθε φορα ή μια φορα.)
Επισης πρεπει να εγινε και λιγο πιο γρηγορο ,γιατι οταν εκανα exit απο Opera καθυστερουσε ,ενω τωρα το κανει αμεσα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Επισης πρεπει να εγινε και λιγο πιο γρηγορο ,γιατι οταν εκανα exit απο Opera καθυστερουσε ,ενω τωρα το κανει αμεσα.

Βασικά αυτή είναι η σημαντικότερη βελτίωση. Δεν υπάρχει πλέον redraw.

Απο σημερα ειμαι κατοχος του S3. Μετα το S2 μετεπηδησα στο νεο μοντελο.
Το βραδυ εχει rootαρισμα και πέρασμα rom :music-smiley-005: