[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Πρέπει να χετε συλλεκτικά S3 ρε παιδιά.....Τι 2 μέρες λέτε;;; εκτός κι αν το χρησιμοποιείτε σαν μπρελόκ.

Εντάξει δεν τελειώνει στη 1 το μεσημέρι, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάθε βράδυ. (3G, wifi, bluetooth συνέχεια ανοικτά) .

κατεβάστε ένα battery manager παιδιά να δείτε τη παίζει, και δείτε που δίνει η μπαταρία, κάντε τις ενημερώσεις σας!

και εγώ χρησιμοποιώ όλη μέρα wifi και 4G και με την μικρή μπαταρία άνετα 48 τι μου λες μπρελόκ κτλ

Πρέπει να χετε συλλεκτικά S3 ρε παιδιά.....Τι 2 μέρες λέτε;;; εκτός κι αν το χρησιμοποιείτε σαν μπρελόκ.

Εντάξει δεν τελειώνει στη 1 το μεσημέρι, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάθε βράδυ. (3G, wifi, bluetooth συνέχεια ανοικτά) .
Ναι καλά...
Για κάνε και εσύ μια επαναφορά.

Καλημέρα,

ανάλογα την χρήση διαμορφώνονται και οι τιμές, και όπως εύκολα καταλαβαίνεις με την χρήση που κανεις 70% οθόνη δεν είναι δυνατόν...

Όλη η μπαταρία φεύγει εκεί, κάποια εφαρμογή σου "τρώει" την μπαταρία..

Όπως λέει και ο Ανδρέας 46% οριακά και αυτός αλλα είναι normal ανάλογα χρήση βεβαια... από ότι έχω διαβάσει έως 45% το πολύ είναι normal,

έκανες μια ενημέρωση??

σας βάζω και ένα Screenshot δικό μου να δείτε τις "τιμές" μου....!

screenshot_1.jpg

τωρα μου γραφει
οθονη 30%
Μέσα 20%----τι εννοεί ο ποιητης αφου δεν εχω τπτ ανοιχτο?
Διακομιστης μεσων 15%---άλλο και τούτο...
Συστημα Android 11%
Λειτουργικό συστημα Android 7%---ποια η διαφορά με το προηγούμενο???

κάποια εφαρμογή είναι σε αναμονή, και τρώει ρεύμα, ψάξε να δεις, κατέβασε και ένα battery manager πχ αυτόν juice defender είναι καλός και εύκολος στην χρήση!

κάνε και μια ενημέρωση...

στο παρελθόν κάποιες μικρές δυσλειτουργίες που βγήκαν με ενημέρωση έφτιαξαν πχ το alarm κτυπούσε όποτε έκανε κέφι και όχι όταν ήθελα εγώ!

Σωκράτη, έχεις παρατηρήσει να σου κάνεις συχνές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις της SD κάρτας;
Με μία SDHC Sandisk Ultra 32GB συνέβαινε αρκετές φορές την ημέρα και επειδή είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την μπαταρία, σε μία αναζήτηση για λύση, βρήκα σύνδεση των δύο θεμάτων (επιπλέον υπήρχε και υψηλή ένδειξη κατανάλωσης της μπαταρίας για τα "ΜΕΣΑ", όπως ακριβώς περιγράφεις). Χθες αντικατέστησα την κάρτα με μία άλλη και σήμερα παρακολουθώ πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχουν αποσυνδέσεις. Θα ενημερώσω.

ΥΓ. Σχετικά με την κάρτα, παρατηρείται κάποια επιλεκτική (έως και τυχαία) ασυμβατότητα με κάποιες κάρτες με σύμπτωμα αυτό που περιγράφω (συχνες αποσυνδέσεις). Εσεις έχετε προσέξει κάτι; Τι κάρτες χρησιμοποιείτε;

Εγω εχω καρτα 32gb.
Tο φαινομενο που περιγραφεις το παθαινα στο S2.
Δεν το εχω παρατηρησει στο 3.
Εχω φαει τον τοπο να βρω τους drivers γιατι δεν μπορει να συνδεθει με το kies και δεν τους βρισκω...

Σωκράτη, έχεις παρατηρήσει να σου κάνεις συχνές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις της SD κάρτας;
Με μία SDHC Sandisk Ultra 32GB συνέβαινε αρκετές φορές την ημέρα και επειδή είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την μπαταρία, σε μία αναζήτηση για λύση, βρήκα σύνδεση των δύο θεμάτων (επιπλέον υπήρχε και υψηλή ένδειξη κατανάλωσης της μπαταρίας για τα "ΜΕΣΑ", όπως ακριβώς περιγράφεις). Χθες αντικατέστησα την κάρτα με μία άλλη και σήμερα παρακολουθώ πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχουν αποσυνδέσεις. Θα ενημερώσω.

ΥΓ. Σχετικά με την κάρτα, παρατηρείται κάποια επιλεκτική (έως και τυχαία) ασυμβατότητα με κάποιες κάρτες με σύμπτωμα αυτό που περιγράφω (συχνες αποσυνδέσεις). Εσεις έχετε προσέξει κάτι; Τι κάρτες χρησιμοποιείτε;

Είναι γνωστό πρόβλημα των SanDisk δυστυχώς. Ψάξε την απόδειξη και το κουτί της γιατί μάλλον θα σου παραδώσει πνεύμα. Υπήρχε και παραδοχή από την SanDisk αλλά δεν έχω πρόχειρο το λινκ. Δυστυχώς και εγώ έχω την ίδια και αν βρω κάνα 20ρικο στο δρόμο θα πάρω μια άλλη για σιγουριά. Παρε και μπακαπ ότι σημαντικό έχεις μέσα. Πριν παραδώσει πνεύμα η προειδοποιηση είναι αυτή που περιγράφεις. Αποσυνδέσεις διαρκείς.

Γνωστα θεματα με τις sandisk , ειδικα στις φουρνιες παραγωγης πριν του περασμενου Οκτωβρη.Ειδικα οι class 10.
Θα σε αφησει καποια στιγμη συντομα.
Εγγυηση ειναι οι Samsung micro sd.

Γνωστα θεματα με τις sandisk , ειδικα στις φουρνιες παραγωγης πριν του περασμενου Οκτωβρη.Ειδικα οι class 10.
Θα σε αφησει καποια στιγμη συντομα.
Εγγυηση ειναι οι Samsung micro sd.

Τώρα μου δίνεις λίγο θάρρος. Την πήρα Φλεβάρη. Ελπίζω να την γλυτώσα. Εγώ την κινγκστον έχω σε εκτίμηση αλλά είναι αρκετά αργές. Οι samsung έχουν όντως καλή φήμη αλλά τις πουλάει πολύ ακριβά.

Ωραία... Μ' αρέσει που την πήρα και για "καλή" κιόλας! Αντε, πίσω στο mymemory.co.uk...
Πάντως, σχετικά με την επίδραση των αποσυνδέσεων στο θέμα της μπαταρίας, όντως, αυτό φαίνεται πως ήταν το πρόβλημα, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου!

sandisk sdxc 64gb class 1 (εχω μαλιστα σε 2 συσκευες την εν λογω καρτα) και δεν εχει παρουσιασει θεμα αποσυνδεσεων