[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ωραία ιδέα. Ειδικά στο σημείο που η οθόνη παραμένει ενεργή. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι θα επιβαρύνει την αυτονομία αρκετά. Αλλά σίγουρα αρκετά είναι χρήσιμο καθώς η αναμενη οθόνη είναι ένα από τα πράγματα που αναπολώ από τα παλιά κινητά που με ματιά έβλεπες τα απαραίτητα. Αρκετά ακριβό βέβαια.

Μόλις σκέφθηκα πως με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις ένα καλό μτχ αυτοκίνητο . Κοίτα που έφτασαν τα κινητά .

Η που έπεσαν τα αυτοκίνητα .

41713572.png

Με τα μεταφορικά των άλλων η ίδια τιμή βγαίνει. Το θέμα όμως δεν είναι τα 5-10 ευρώ. Να ζητάτε στην απόδειξη να αναγράφει τυπωμένο και όχι με στυλό το ΙΜΕΙ. Μόνο έτσι δέχεται την εγγύηση η Samsung Hellas στις παραεισαγωγές (και σε αυτή την τιμή όλα είναι εισαγωγή ιδιωτική) και είναι αυστηρή.

τι παει να πει δηλ παραεισαγωγη...?
η εγγυηση δεν ειναι πανευρωπαικη?

τι είδους "εφευρέσεις" είναι αυτά ρε παιδιά, έχουν ευρωπαϊκή κάλυψη σε όλα τους τα προϊόντα ΟΛΕΣ οι εταιρίες διά νόμου!

Οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση είναι παράνομη!

Aνεξαρτήτως αν είναι αγορασμένο από original μαγαζί η από εισαγωγή ιδιώτη κτλ κτλ κτλ

Ξέρω τι σας λέω είναι μέρος της δουλειάς μου!

τι παει να πει δηλ παραεισαγωγη...?
η εγγυηση δεν ειναι πανευρωπαικη?
Παραεισαγωγή είναι ίσως αδόκιμος όρος (άλλα είναι μεγάλη συζήτηση). Η έννοια είναι ότι το χ κατάστημα παραγγέλνει το κινητό όχι από την Samsung Hellas αλλά από κάποιον χονδρέμπορο σε άλλη χώρα (Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία κλπ Σημερινή τιμή χονδρικής για το S3 στην Γερμανία είναι περίπου 300 ευρώ+φπα+ελάχιστο κέρδος+μεταφορικά βγαίνει η τιμή που βλέπουμε στα μικρά και στις προσφορές από κάποιον μεγαλύτερο). Η εγγύηση είναι πανευρωπαική αλλά αυτό ακριβώς είναι και το σημείο που θέλει προσοχή. Είναι πανευρωπαική ΟΧΙ παγκόσμια. Έτσι αν το χ κατάστημα το έφερε από την Ινδια η Samsung Hellas δεν θα το καλύψει. Και μέσω του ΙΜΕΙ η Σαμσουνγκ ξέρει σε ποιες χώρες πήγαιναν αυτά τα κινητά. Εγώ τον πήρα τον
187786_259984851120_1233318246_q.jpg
από birdphone και επειδή μου αρέσει να προτιμώ τους σωστούς "μικρούς" αλλά και γιατί επιβεβαίωσα με την Σαμσουνγκ ότι απόδειξη με ΙΜΕΙ περνάει κανονικά στην εγγύηση. Στο birdphone επιβεβαίωσα ότι προέρχεται από Ευρωπαική χώρα. συγκεκριμένα το δικό μου ήταν από Πολωνία. Αλλά διαφορά στην ουσία δεν υπάρχει. Με το άνοιγμα ορίζεις γλώσσα τα ελληνικά και είναι σαν να το πήρες από τον μπαρμπά Γιώργο (Πλαίσιο) αλλά -200 ευρώ...
τι είδους "εφευρέσεις" είναι αυτά ρε παιδιά, έχουν ευρωπαϊκή κάλυψη σε όλα τους τα προϊόντα ΟΛΕΣ οι εταιρίες διά νόμου!

Οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση είναι παράνομη!

Aνεξαρτήτως αν είναι αγορασμένο από original μαγαζί η από εισαγωγή ιδιώτη κτλ κτλ κτλ

Ξέρω τι σας λέω είναι μέρος της δουλειάς μου!
Αν θυμάμαι καλά ζεις στην Γαλλία? Εντώ είναι Μπαλκάνια. Δεν σηκώνουμε αστεία! Αυτό που λες ισχύει αλλά σε γενικές γραμμές και μάλλον σε πολιτισμένα κράτη που σέβονται τον αγοραστή και τα χρήματα του. Ήμουν σε μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα για δύο χρόνια. Και γνωρίζω ότι μπορεί να σε πετάξει εκτός εγγύησης η όποια αντιπροσωπεία για κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες.

Last edited:
μια στιγμή ρε παιδιά
ξέρουμε τι είναι παραεισαγωγή.
Αλλά κανονικά δεν πρέπει να παίζουν αυτές οι μαλακίες.

εξ άλλου, αν υποθέσουμε το κατάστημα δεν έχει μηχανογράφηση και εκδίδει χειρόγραφες, τί θα κάνει?
δεν θα γράψει με στυλό?

μια στιγμή ρε παιδιά
ξέρουμε τι είναι παραεισαγωγή.
Αλλά κανονικά δεν πρέπει να παίζουν αυτές οι μαλακίες.

εξ άλλου, αν υποθέσουμε το κατάστημα δεν έχει μηχανογράφηση και εκδίδει χειρόγραφες, τί θα κάνει?
δεν θα γράψει με στυλό?
Ίσως να αρκεί πάνω από το στυλό να πατήσει την σφραγίδα του. Εγώ όμως δεν θα το διακινδύνευα.
Πέρα όμως από την χώρα εν μέρει δικαιολογώ την εμμονή με το ΙΜΕΙ. Ας πούμε ότι έχει πάρει εσύ το S3 πριν 10 μήνες και εγώ το πήρα σήμερα. Στα 2.5 χρόνια το δικό σου βαράει μπιέλα. Τι πιο απλό να "δανειστείς" τη δική μου απόδειξη και να το πας για φτιάξιμο. Είναι λογικό να παντρεύεται κινητό με απόδειξη για αυτό και τα περισσότερα καταστήματα το έχουν πλέον στάνταρ έτσι.

και πως σιγουρεύεσαι δηλαδή ότι θα υπάρχει ιμει στο τιμολόγιο και μάλιστα τυπωμένο?
και μάλιστα σε διαδικτυακό μαγαζί?
τί θα κάνεις?
δεν θα παραλάβεις από τον κούριερ?

εδώ δεν σ αφήνουν να ανοίξεις καν το κουτί

πάντως το πουλόφωνο έχει πολύ feedback θετικό

υπάρχει
και?

μπορείς πχ εσύ να ξέρεις βλέποντας το ιμει ότι είναι πχ από Αγκόλα?
ή μπορείς να το ανοίξεις πριν το παραλάβεις επίσημα να βάλεις μπαταρία να το ανοίξεις να πατήσεις κάγκελο 06 και έστω ότι τα κατάφερες ξέρεις αν είναι Αγκόλας?

και πως σιγουρεύεσαι δηλαδή ότι θα υπάρχει ιμει στο τιμολόγιο και μάλιστα τυπωμένο?
και μάλιστα σε διαδικτυακό μαγαζί?
τί θα κάνεις?
δεν θα παραλάβεις από τον κούριερ?

εδώ δεν σ αφήνουν να ανοίξεις καν το κουτί

πάντως το πουλόφωνο έχει πολύ feedback θετικό
Για αυτό και ρωτάς πριν κάνεις αγορά και άλλους αγοραστές αλλά και το ίδιο το κατάστημα. Ειδικά για το birdphone υπάρχουν καλά σχόλια και από προσωπική εμπειρία κανονικά ΙΜΕΙ στην απόδειξη και άμεση και σωστή εξυπηρέτηση (στο κουτί αν και πολωνικό είχαν τυπώσει και βιβλιοδέσει το ελληνικό βιβλίο οδηγιών που είναι αρκετές σελίδες). Επίσης και το extreme mobile στο Αιγάλεω είναι πολύ καλό. Είναι εκτός σκρουτζ αλλά με καλές τιμές και προσωπική εξυπηρέτηση και ενδιαφέρον ακόμη και από τηλεφώνου. Μέχρι και τα συν και πλην του χρώματος που έχεις αμφιβολία αν θα σου αρέσει. Όπως επίσης και ευθύτητα αν αγοράζεις εισαγωγής δικής του ή από Σαμσουνγκ Ελλάδος. Από εκεί θα αγόραζα αλλά δυστυχώς δεν είχε ετοιμοπαράδοτο. Περίμενα λίγες μέρες αλλά ο ίδιος μου είπε ότι δεν είχε σίγουρη ημερομηνία. Ήταν η εποχή που όλος ο κόσμος αγόραζε Νότη και υπήρχε πραγματικά έλλειψη.

Ω ναι. Το ότι εμείς οι κάτοχοι του (φαντάζομαι η πλειοψηφία τουλάχιστον) δε θα το αλλάζαμε με κάποιο από τα νέα με 5άρα 1080 (Ζ, S4, One) νομίζω λέει κάτι..