Eιλικρινά ok μπορεί να συμβαίνει το οτιδήποτε!:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Αλλα από προσωπική εμπειρία και φίλων και ότι διαβάζω, εδώ στην γαλλία τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα,
έχω διαβάσει για κάποιες περιπτώσεις για βλάκες υπαλλήλους, που απλά πήγαν άλλη μέρα στο ίδιο σέρβις,
σε άλλο υπάλληλο και τους εξυπηρέτησε, στην χειρότερη των περιπτώσεων, έκαναν κάποια km παραπάνω
και πήγαν σε άλλη πόλη σε σέρβις της εταιρίας, και έκαναν την δουλειά τους.
Το αντίθετο θα έλεγα, ειδικά η Samsung και όχι μόνο, είναι πολύ ελαστικοί αναλαμβάνοντας να καλύψει πράγματα που δεν θα έπρεπε!
Άλλωστε όλα αυτά είναι και η πολιτική της κάθε εταιρίας, που δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν εφαρμόζεται παντού τα ίδια από χώρα σε χώρα.
Αγοράζω ένα κινητό πχ, από που το παίρνω δεν έχει καμιά σημασία ελεύθερο εμπόριο και ειδικά εντός E.E,
και αυτός που μου το πούλησε έγραψε το ΙΜΕΙ, με στυλό, με σινική μελάνι, το εκτύπωσε, τις κλοτσιές κτλ κτλ
ΔΕΝ με ενδιαφέρει εμένα ρε παιδιά τη κάνουν...Εγώ θα τους πω με πιο τρόπο? και πως θα γράψουν την απόδειξη??
πολύ κουφά πράγματα...:furious3::furious3:
Αυτό είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα λειτουργίας της εταιρίας και τίποτα άλλο!
Αν συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα είναι από την έλλειψη της προστασίας του καταναλωτή!
Εδώ αν έχεις πρόβλημα έρχεσαι σε επαφή με ένα email πχ με ειδικούς συλλόγους προστασίας καταναλωτών, εξηγείς το στόρι,
προσκομίζεις και ότι χαρτιά πάνε μαζί, και αναλαμβάνουν να σε συμβουλέψουν αρχικά... συνήθως βρίσκετε λύση άμεσα μέσο του συλλόγου
και μετά να σε πάνε χέρι χέρι και στο δικαστήριο αν χρειαστεί!
Και χωρίς επιβάρυνση, όλα τα έξοδα θα τα πληρώσει η εταιρία που θα καταδικασθεί.