[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

στη cosmote twin sim λεγεται μια κανονική και μια micro 10 ευρό έκαναν,δεν υπάρχει κάποια επιπλεον χρέωση και δεν δουλεύουν ταυτόχρονα,μια κάθε φορά

εντάξει
τη μια την έχω.
θα μου κάνουν μια έκπτωση ε?

επειδή μόλις παρελήφθη SIII μπορεί κάποιος καλός χριστιανός να μου προτείνει τον πιό σίγουρο και εύκολο τρόπο να μεταφέρω επαφές από το παλιό symbian sony μου?

επειδή μόλις παρελήφθη SIII μπορεί κάποιος καλός χριστιανός να μου προτείνει τον πιό σίγουρο και εύκολο τρόπο να μεταφέρω επαφές από το παλιό symbian sony μου?

Πας στο παλιό, επαφές, επιλογή όλων και αποστολή με βτ. Τις λαμβάνεις στο s3 (μεγεια) και είσαι Οκεικ.

Καλός τα δέχτηκες, καλό smart!!

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι κανεις coppy στην κάρτα sim τα τηλέφωνα που έχεις, το περνάς στο 3 και τα έχει, μετά τα κάνεις coppy στην συσκευή η και ότι άλλο θες...

Εγω παντως, εδω και χρονια, εχω τις επαφες μου στο gmail οποτε οτι κινητο και να παρω, συγχρονιζω στο φτερο.

Πας στο παλιό, επαφές, επιλογή όλων και αποστολή με βτ. Τις λαμβάνεις στο s3 (μεγεια) και είσαι Οκεικ.
ευχαριστώ δια τας ευχάς

έτσι σκέφτηκα αρχικά.
Ερχονται κανονικά? με συνημμένα? εικόνες κλπ διευθύνσεις?

στη σιμ δεν γίνεται, είναι πολλές και έχουν πολλά πεδία
παλιά δεν γινόταν τώρα με νέα σιμ δεν ξέρω

Last edited:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Εγω παντως, εδω και χρονια, εχω τις επαφες μου στο gmail οποτε οτι κινητο και να παρω, συγχρονιζω στο φτερο.

ενδιαφέρον ακούγεται...
τώρα που δεν το έχω κάνει και υποτίθεται θα τα έχω στο σμαρτ γίνεται ΠΡΟΣ το γμαιλ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

ενδιαφέρον ακούγεται...
τώρα που δεν το έχω κάνει και υποτίθεται θα τα έχω στο σμαρτ γίνεται ΠΡΟΣ το γμαιλ?

Ναι, γινεται κι απο και προς. Αν τα εχεις καπου οπως τα θες (σε κινητο εννοειται που συγχρονιζει με gmail).
Εγω εχω ενα gmail μονο για το κινητο. Θα ελεγα κανε το ιδιο. Συγχρονισε τις επαφες σου με αυτο, και στη συνεχεια το καινουργιο.
Θα προτεινα να τα φτιαξεις στο gmail ολα πρωτα.
Φτιαξε δοκιμαστικα μια στο κινητο και συγχρονισε το στο λογαριασμο για να δεις σε ποια σημεια πρεπει να περνας τα στοιχεια, και μετα φτιαξτα ολα εκει.
Ειναι πιο ευκολα στο πισι παρα στο κινητο, οποιο και να ειναι αυτο !

Επισης καθε φορα που θα μπαινεις online και θα εχεις ενημερωσει-προσθεσει μια επαφη ειτε στο κινητο ειτε στο gmail θα συγχρονιζονται αυτοματα χωρις να ασχολεισαι.
Οποτε και backup επαφων....

Μεγειες !

εξαγωγη απο το outlook σε αρχειο csv.
πας gmail>επαφες>εισαγωγη επαφων>και κανεις μεταφoρτωση το αρχειο csv που εχεις δημιουργησει.
κατοπιν μεσα απο το τηλεφωνο σου συγχρονισμων επαφων με το gmail και εισαι οκ..

ποιό outlook?
μιλάμε για κατάλογο του sony

απο την σουιτα του sony(sony pc suite)
θα τις περασει στον outlook και απο και περα οτι ειπα παραπανω.
ολες οι σουιτες συνεργαζονται με το outlook.
καταλαβα κατι λαθος..?

Παιδια γίνεται το εξής κουφό.Αγόρασε σήμερα ο κουμπάρος μου το S3.Μόλις το άνοιξα μου εβγαλε μνμ ότι υπάρχει νεα έκδοση λογισμικού.
Κατέβασε την 4.1.1.Μόλις έκανε εγκατάσταση και επανεκκινηση,νεο μνμ για αναβάθμιση.
Κατεβάζει την 4.1.2.Εγινε η εγκατάσταση και απο τότε μου βγάζει συνεχεια μνμ οτι το τηλέφωνο θα κάνει εγκατασταση νεου λογισμικου και κατεβαζει συνεχώς την 4.1.2.

γίνανε, αλλά ταξινομήθηκαν κατά όνομα αντί επίθετο....
μάλλον θα τα πάω στο gmail με Kies

επίσης μετέφερα κάτι φωτογραφίες οι οποίες δεν βρίσκω που έχουν κάτσει και ...δεν σβήνονται....Μόνο τις βλέπω...

επίσης μετέφερα κάτι φωτογραφίες οι οποίες δεν βρίσκω που έχουν κάτσει και ...δεν σβήνονται....Μόνο τις βλέπω...

Aυτες που δεν σβηνονται ειναι τυπου πικάσα , google+ , cloud και τέτοια ...Τις εχει διαβάσει απο κάπου που συγχρονίζει ο λογαριασμός σου.

γίνανε, αλλά ταξινομήθηκαν κατά όνομα αντί επίθετο....
μάλλον θα τα πάω στο gmail με Kies

το εκανες οπως σου ειπα?
οσο αναφορα την ταξινομηση,εχει στις ρυθμισεις επαφων,
επιλογη για να τα ταξινομησεις οπως θες.

όχι το είχα κάνει πιό πριν ήδη με Bluetooth.
η σουίτα μου, από όσο θυμάμαι δεν συγχρονίζει με outlook.

όχι το είχα κάνει πιό πριν ήδη με Bluetooth.
η σουίτα μου, από όσο θυμάμαι δεν συγχρονίζει με outlook.

δεν μπορει βρε συ..
ανεκαθεν συγχρονιζαν ολες οι σουιτες με outlook.
καπου στα options πρεπει να εχει επιλογη.