[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

βρε παιδιά αυτό το kies θέλει κανένα κόλπο στην εγκατάστασή του?
δεν το βλέπω να ξεκινάει....

ανοίγει ένα πλαίσιο στη μέση της οθόνης και γυρίζει ατέλειωτα...

...και το πλαίσιο δεν είναι παράθυρο να κλείσει.
ούτε κλείνει από το task manager γιατί δεν εμφανίζεται εκεί.
ούτε φεύγει από το κέντρο της οθόνης.
Σκεπάζει τις άλλες εφαρμογές.
Μόνη λύση hard reset...

τελικά θέλει 10 λεπτά φόρτωμα
μετρημένα

το φόρτωσα δυό φορές για να δω....
όντως έτσι είναι?

Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από χρόνια apple -ακιας 😉 (2g, 3GS, 4, 4s) με κέρδισε η μεγάλη οθόνη και τσουπ, ήρθα στη παρέα σας. Θετικοτατες εντυπώσεις μετά από 2 ημέρες χρήσης. Το μόνο που μου λείπει πλέον από το iPhone είναι οι αγορασμένες εφαρμογές που είχα και κάποιες θα πρέπει να τις ξαναπεράσω 😡

Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από χρόνια apple -ακιας  (2g, 3GS, 4, 4s) με κέρδισε η μεγάλη οθόνη και τσουπ, ήρθα στη παρέα σας. Θετικοτατες εντυπώσεις μετά από 2 ημέρες χρήσης. Το μόνο που μου λείπει πλέον από το iPhone είναι οι αγορασμένες εφαρμογές που είχα και κάποιες θα πρέπει να τις ξαναπεράσω 

Καλός ήρθες στο Γαλαξία μας, θα το ευχαριστηθείς, και οι περισσότερες εφαρμογές τις βρείς και δωρεάν!

Εγώ ΔΕΝ έχω πληρώσει ΚΑΜΙΑ...!

πολύ καλο smart, το έχω 6-7 μήνες και δεν σταματά να με εκπλήσσει ευχάριστα και να το μαθαίνω ΑΚΟΜΑ!

Σε ευχαριστώ Νικ για το καλωσόρισμα, να είσαι καλά. Μία γρήγορη ερώτηση. Σε κάτι Huaweii που είχαν παλιότερα ο πατέρας μου και ο αδελφός μου, τους είχα βάλει ένα app killer. Σε αυτό χρειάζεται ή τοmultitasking με το κεντρικό κουμπί το αντικαθιστά επάξια?

Μπορει καποιος να μου πει πως βλεπει το mac osx (10.8) ena samsung S3 με 4.1 firmware σα δισκο ?
Ο κουμπαρος μου πηρε μολις ενα macbook pro και δε μπορει να το δει μετιποτα, ουτε με kiss software…. kamia idea?

Μπορει καποιος να μου πει πως βλεπει το mac osx (10.8) ena samsung S3 με 4.1 firmware σα δισκο ?
Ο κουμπαρος μου πηρε μολις ενα macbook pro και δε μπορει να το δει μετιποτα, ουτε με kiss software…. kamia idea?

Μόλις το συνδέσει ας κατεβάσει την μπάρα ειδοποιήσεων και ας πατήσει εκεί που λέει για τη σύνδεση usb. Λογικά θα έχει επιλογή σε κάτι σε mass storage όπου και μπορεί να επιλεξει. Αν δεν την έχει ας αποσυνδέσει το καλωδιο και στο κινητό να πάει ρυθμίσεις - > επιλογές προγραμματιστη να τις ενεργοποίησει και να πάει στον εντοπισμό σφαλμάτων usb και να το τικαρει. Μετά ας συνδέσει πάλι το καλωδιο.

τα εχει κανει αυτα… δεν το βλεπει καθολου το Μac.

Aν εχει καποιος το S3 και Mac osx 10.8 ας μας πει αν το εχει καταφερει και πως.

Ρίξε μια ματιά εδω: http://www.englishforum.ch/tv-internet-telephone/164192-galaxy-s3-mac-huge-syncing-headache-2.html

Όπως φαίνεται αυτό που δούλεψε είναι να μπει η κάρτα στον μακ και να φορμαριστει εκεί σε exfat. Μετά την βάζει στο τηλέφωνο το οποίο την βλέπει κανονικά και την βλέπει και ο μακ από εκεί και έπειτα. Ας τσεκάρει και αυτό.