[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Τα μισά είπα (δεν έχω πιει και μη το πεις ....) Να βάλω ένα δικό μου κομμάτι θέλω και όχι τα πατατάκια που έχει το κινητό.
Αν μου το βρεις εσύ το πως, θα βάλω ένα τραγούδι της εποχής σου !!! :flipout:

ε σιγά το δύσκολο, σύνδεση με υπολογιστή σαν δίσκος (βλέπει την καρτα μνήμης του τηλεφώνου) και σε ένα folder με μουσική περνάς το κομμάτι που θέλεις...

Αν αρχίσεις τα αχ και βαχ τα παρατάω !!! :flipout:

Αύριο !!!

Τα ringtone αλλάζουν από ρυθμίσεις-ήχος.
Αν θέλεις διαφορετικό για τα sms, ανοίγεις τα sms και πατάς το αριστερό πλήκτρο και settings kai select ringtone.
Παρόμοια μπορείς να ορίσεις διαφορετικό για emal

Κάτι ενδιαφέρον που βρήκα είναι στα developer options τα
window animation scale
transition animation scale
animator durations scale

Αν το βάλουμε στο χ2 τα animation γίνονται πιο μαλακά και βελτιώνεται η αίσθηση του τηλεφώνου.
Ήθελε λίγο παραπάνω όμως...
Το x5 είναι πολύ...
Κάτι σε χ3 ή χ4 θα ήταν τέλειο

Last edited by a moderator:
Τα ringtone αλλάζουν από ρυθμίσεις-ήχος.
Αν θέλεις διαφορετικό για τα sms, ανοίγεις τα sms και πατάς το αριστερό πλήκτρο και settings kai select ringtone.
Παρόμοια μπορείς να ορίσεις διαφορετικό για emal

Select ringtone δεν βλέπω... Δεν έχω κάρτα sd μέσα στο κινητό, αν αυτό έχει να κάνει.

Σε λίγο που παω στη δουλειά θα σου πω πως θα το κάνεις. Έχει το πατριωτάκι σου ενα ίδιο. Αν δε βγάλεις άκρη απόψε

Ή που θα βγάλω άκρη, ή που δεν θα κοιμηθώ...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Select ringtone δεν βλέπω... Δεν έχω κάρτα sd μέσα στο κινητό, αν αυτό έχει να κάνει.

Άνοιγμα sms app
Αριστερό κλίκ
Σεττινγκς
10η επιλογή από κάτω είναι select ringtone

Το έχωσα στο φάκελο notification και τώρα το βλέπει !
Ευχαριστώ τους φίλους που ξενύχτησαν και βοήθησαν !!
Afam και κυρίως τον φίλο dimkasta !!

Καλημέραααα !!

Το s3 έχει μία επιλογή στις επαφές, χτυπώντας με τα δύο δάχτυλα στο πάνω μέρος της οθόνης να ανεβαίνει αυτόματα επάνω (κάτι παραπλήσια με το iPhone που όταν αγγίζεις το πάνω μέρος της οθόνης αυτόματα σε επαναφέρει στην αρχή). Το μηλότηλέφωνο όμως το κάνει για όλες τις εφαρμογές εν αντιθέση με το s3 που το κάνει μόνο για τις επαφές (ή κάνω κάτι λάθος;).
Αν υπάρχει πάντως κάποιος τρόπος ας τον μοιραστεί κάποιος διότι είναι ιδιαίτερα σπαστικό να ρολάρεις με το δάχτυλο 2300 φωτογραφίες μέχρι να πας στην αρχή ή στα mail