[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

παιδες το προβλημα υπαρχει μονο στο b/t.
Οταν το απενεργοποιει,ολα καλα.

Το προβλημα που υπηρχε στο sII (επιστροφη στους αλλους οταν σε επαιρναν τηλεφωνο) λυθηκε με αλλαγη της....θηκης!!!!!!

(και ναι ......απο δω μεσα δοθηκε η λυση:firstprize::Banane0: )

Αυτό πρέπει να είχε να κάνει με τη θήκη που μπλόκαρε το δεύτερο μικρόφωνο που έχει το SII για noise reduction.

Στο προηγούμενο αμάξι μου είχα βάλει ένα Nokia BT car kit το οποίο δούλευε μια χαρά με όσα nokia κινητά είχαν περάσει από τα χέρια μου, καθώς και με ένα HTC Diamond 2 (αν θυμάμαι καλά).

Όταν πέρασα σε Android (HTC Desire) άρχισαν τα κουλά.. ο συνομιλητής μου άκουγε τη φωνή του. Δοκίμασα διαφορετικές ROM στο Desire χωρίς αποτέλεσμα..

Μετά άλλαξα αμάξι και στο καινούργιο έβαλα μια πηγή Kenwood με BT. Τα πράγματα πολύ καλύτερα αλλά όχι άψογα. Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις μήπως μπορώ να τα βελτιώσω με τις ρυθμίσεις που έχει (πολλές με echo cancellation κτλ κτλ).

Α, καλα θυμομουν ότι κατι ειχε αλλαξει.

Αν ειναι το ιδιο κινητο παντως, θυμαμαι το προβλημα να υφίσταται σίγουρα και με το νέο αμάξι.

https://www.dropbox.com/s/xa6uw409by1w21u/NewCameraApp[2].apk

Ιδου η νεα καμερα του android 4.3 .
Δουλεύει χωρις την ανάγκη ρουτ και τα παει μια χαρα στο s3 μου...
Εχει και μια ωραια προσθήκη που την λεει PHOTOSPHERE και κανει οτι κανει η πανοραμική λήψη με την διάφορα οτι μπορει να προσθέσει εικονες οχι μονο αριστερα η δεξια αλλα συγχρόνως απο ολες τις κατευθύνσεις

Ανδρέα είδες καμία διαφορά στην λήψη φωτογραφίας?

(Το κατεβάζω και εγώ τώρα για το S3 LTE)

Ναι την ποιότητα εννοώ!

Και στο s3 lte μια χαρά παίζει. Διαφορές στην ποιότητα δεν έχω δει, ίσως επειδή είναι βράδυ βέβαια!!

Last edited:
Δε ξέρω αν το γνωρίζετε ή αν μπήκε πιο πριν στο νήμα αλλά μου άρεσε πολύ και μου φάνηκε και ιδιαιτέρα χρήσιμο οπότε συγχωρέστε την αυθαιρεσία μου:) Παίζοντας με ενα 8 tablet samsung μου άρεσε πολύ το a note hd το οποίο δε μπόρεσα να το βρω στο play store. Ψάχνοντας από εδώ και εκεί το βρηκα εδώ http://droidviews.com/2013/install-...pp-from-galaxy-note-8-0-on-your-galaxy-phone/

Ρε λεβεντες εχω ενα προβλημα με το mp3 που επελεξα για ringtone. Συγκεκριμενα, μερικες φορες σε εισερχομενες, λειτουργει μονο η δονηση. Εχω τσεκαρει το εν λογω mp3 και δεν υφισταται καποιο θεμα μ' αυτο. Εχετε κατι υπ' οψη;

υπάρχει κάποια καλή πρόταση για sd κάρτα?
Τι πρέπει να προσέξω σχετικά με τις προδιαγραφές του κινητού?

ναι βρε....
προφανώς είναι hd...αλλά έχουν κάτι ταχύτητες, διαβαθμίσεις κλπ
αυτό λέω

υπάρχει κάποια καλή πρόταση για sd κάρτα?
Τι πρέπει να προσέξω σχετικά με τις προδιαγραφές του κινητού?

καλο θα ηταν να επαιρνες μια class 10 για να μην εχει προβλημα με τα hd video.
προσωπικα παιρνω για ολες τις συσκευες μου sandisk και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
στο sII εχω αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.662090.
δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι παραπανω χωρο.

CLASS10 είναι ταχύτητα?
έχει παραπάνω?

Class 10 είναι η ταχύτητα εγγραφής. Αλλά μέσα στο class10 υπάρχουν διακυμάνσεις ανάλογα με το μοντέλο και την εταιρία. Η sandisk στην σειρά γκρι/κόκκινο είναι από τις γρήγορες class10. Έχει για παράδειγμα σε SD και 45ΜΒ εγγραφή αλλά και 95ΜΒ. Και τις δύο class10 τις λέει.

ναι-ταχυτητα ειναι.οχι απ`οσο ξερω,η 10αρα ειναι η ταχυτερη.
λογικα δεν θα εχεις προβλημα και class6 να παρεις,
αλλα επειδη του s3 τα βιντεο,ειναι υψηλης αναλυσης,καλυτερα πηγαινε σε μια class10.
η διαφορα σε τιμη,ετσι κι`αλλιως ειναι μικρη.

Class 10 είναι η ταχύτητα εγγραφής. Αλλά μέσα στο class10 υπάρχουν διακυμάνσεις ανάλογα με το μοντέλο και την εταιρία. Η sandisk στην σειρά γκρι/κόκκινο είναι από τις γρήγορες class10. Έχει για παράδειγμα σε SD και 45ΜΒ εγγραφή αλλά και 95ΜΒ. Και τις δύο class10 τις λέει.

σωστος...

Το επόμενο κρίσιμο ερώτημα:
32 ή 64?
Ανάλογα κυρίως πόσο συχνά τραβάς βίντεο. Αναλογίσου ότι 5 λεπτά βίντεο από την κάμερα του κινητού είναι χοντρικά 1GB. Οπότε για μία ώρα θες 10 γίγα πάνω κάτω. Είχα την ίδια σκέψη και τελικά κατέληξα σε 32. Οι 64 παραμένουν νομίζω ακόμη αρκετά ακριβές. Συν του ότι αν χτυπήσει έχεις και την πιθανότητα να χάσεις περισσότερα δεδομένα. Οπότε καλύτερα για μένα μια 32αρα και απλά κάθε 10-20 μέρες σώσεις στο πισι ότι θέλεις και αδειάζεις χώρο. Εγώ στην 32αρα έχω βάλει περίπου 1 γίγα βιβλία, 10 γίγα ταινίες/μουσική κλπ, 5 γίγα διάφορα άλλα και έχω γύρω στα 15γίγα ελέυθερα για φωτό και βίντεο από την κάμερα. Τα έχω περάσει μεν και στο πισι αλλά τα έχω αφήσει και μέσα στο κινητό για να τα έχω πρόχειρα.

Υπάρχει και ένα ωραίο πρόγραμμα που συγχρονίζει φακέλους με το πισι μέσω ασύρματου: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bv.wifisync. Οπότε τα έχεις εύκολα και στο πισι και αν μία στις χίλιες χρειαστείς χώρο και είσα εκτός απλά σβήνεις κάποιο μεγάλο βίντεο.

Αν βέβαια έχεις την άνεση παίρνεις 64άρα και ξενοιάζεις από άποψη χώρου.

Το επόμενο κρίσιμο ερώτημα:
32 ή 64?

αυτο ειναι στην δικη σου κριση.
τραβας πολλα βιντεο,φωτο,μουσικη..?
και παλι 32gb ειναι αρκετα.
γιατι απ`οτι βλεπω,βρισκεις 32αρα γυρω στα 25 ευρω,
αλλα μετα η φθηνοτερη 64αρα παει κοντα στα 60 ευρω..!
εχει τοσο πολυ φορτο αρχειων?
ποσα giga ειναι το s3 σου?
εγω στο s2,εχω 16αρα +τα ενσωματωμενα 16gb και παροτι τραβαω βιντεο-φωτο τα πιτσιρικια συνεχεια,
δεν εχω καλυψει ουτε το μισο χωρο μου.
φαντασου οτι ενα βιντεο μισου 30`fullhd,παινει περιπου 25-30mb.
πιστευω οτι τα με την 32αρα θα εισαι μια χαρα....