[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Αυτό που βλέπω εγώ τώρα με την 4 3 είναι ότι το τηλέφωνο δουλεύει πιο smooth και λίγο πιο γρήγορα. Θα το ζορίσω λίγο για να δω πως ανταποκρίνεται

http://www.sendspace.com/file/7kwfi3

πώς περασες την 4.3? με odin κάποια από τις εκδόσεις που έχουν ήδη δοθεί στο εξωτερικό?

Ναι με Odin3_v3.09 πέρασα της Ιρλανδίας (vodafone I9300XXUGMJ9_I9300VFGGMJ5).
Δεν είχα όμως κανένα πρόβλημα ούτε με το modem

ακόμα κι έτσι ακυρώνεται η εγγύηση της samsung. αν ποτέ της χρειαστείς (χτύπα ξύλο) θα πρέπει να γίνεις root για να μηδενίσεις τον counter.
κατά τα λοιπά αν μπορείς μετάφερέ μας πιο αναλυτικά τις εμπειρίες σου από την 4.3 γιατί διαβάζω και άσχημα σχόλια σε άλλα φόρα.

Αν και όταν το χρειαστώ, θα δω τι θα γίνει. ..
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Είναι αρκετά πιο γρήγορο και νομίζω ότι έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι με τα ίδια apps πριν, δούλευε στο 87-92%, ενώ τωρα δεν εχω υπερβεί το 80%.

Ομοιως και σε δεύτερο τηλέφωνο που πέρασα την ίδια Ron, έχω τα ίδια αποτελέσματα. Ούτε στιγμιαία κολλήματα, απροβληματιστη εναλλαγή μεταξύ των apps και αμεσότητα σε οποιαδήποτε απαίτηση μιυ.

H 4.3 οι περισσότεροι γράφουν ότι είναι ΓΤΠ πάντως και ειδικά στην κατανάλωση της μπαταρίας.Στιγμιαία κολλήματα και smoothness δεν είχα ποτέ στο S3.

Στιγμιαία κολλήματα και smoothness δεν είχα ποτέ στο S3.

Πρέπει να είσαι ο μόνος :D ειλικρινά είχα απογοητευτεί όταν το πρωτο πήρα. Μετά πήγα στο note και ηρέμησα ;)

Λοιπόν μετά από 3 μέρες λειτουργείας της 4.3, άρχισαν τα προβλήματα…
Απίστευτα κολλήματα, lagging, πρόβλημα να "ξυπνήσει¨το τηλέφωνο μετά από αρκετή ώρα στο sleep και γενικά έγινε πολύ unstable. Μετά από reboot αλλάζε η κατάσταση για λίγο και μετά ξανά τα ίδια…
Αναπόφευκτα λοιπόν την εγκατέλειψα και γύρισα σε custom 4.2.2

Υ.Γ πρόβλημα με την μπαταρία πάντως δεν είχα, μιας που είχε αναφερθεί.

Για μπαταρία βάλτε απλά το DS Battery Saver.
θα ξεχνάτε να το φορτίσετε.

Ά και για μένα το βασικό πρόβλημα ήταν τα google location services. Με το που τα απενεργοποιήσεις, η μπαταρία εκτοξεύεται... Έτσι κι αλλιώς όποτε χρειαστούν σε ρωτάει άμα είναι να τα ενεργοποιήσει.

Παρεπιπτόντως δουλεύω cyanogenmod 10.2 (Android 4.3.1) και δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν πάει κάτι άλλο στραβά με της samsung.

τα ιδια προβληματα κι εδω. αργει να ξυπνησει και εν γενει κολλαει ευκολα..κριμα

Αυτό ξανα…γράψτο :smash:

Εγώ έβαλα πάλι την S4 Revolution v7.0 for SIII 4.2.2 , μια χαρά είναι.

Όταν ανακτήσω πάλι τις δυνάμεις μου θα δοκιμάσω κάτι σε 3.1
Και εγω ξαναγύρισα στην revolution .
Το κακο ειναι πως η πατάτα με την 4,3 πηρε στο λαιμό της και τις custom rom αφου οπως διαβαζω ( αλλα και απο προσωπική εμπειρία) η omega 51 πχ εχει τα ιδια προβλήματα..

Είναι φυσικό αυτό, αφού όλες οι cm στηρίζονται σε μία αυθεντική.
Το αρνητικό με την omega είναι ότι δεν έβγαλε μία στηριζόμενη στην 4.2.2 αλλά από την 4.1.2 πήγε στην 4.3 (για το SIII πάντα μιλάω).
Στην αναμονή λοιπόν...

Μιας και η κουβέντα έφυγε πλέον από τις επίσημες και πήγε σε custom roms, πήρατε χαμπάρι τον cyanogenmod installer με τη μορφή application απευθείας μέσα από το play store?
κλικ και έχεις κατευθείαν CM στο κινητό, ούτε ανάγκη για root ούτε τίποτα.
Προς το παρόν υποστηρίζονται λίγες συσκευές αλλά το S3 είναι μέσα σε αυτές.