[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Εγκατεστησε το handcent sms απο το play και καντο default για διαχειριση sms. Ιδια δουλεια κανει εναλλακτικα και το gosms αλλα στις τελευταίες εκδοσεις φαινεται να το εχουν βαρυνει πολυ σε σχέση με το handcent. Διαλεγεις και παιρνεις.

Εχω το στοκ κaι το gosms ταυτόχρονα.
Το handcent δεν με βόλεψε.
Το ερώτημα ομως ειναι πως ελέγχεις τον στοκ για μπαγκ

Οι Cyanogen και γενικότερα οι pure Android Roms δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής ενώ αρκετές φορές υπάρχουν ασυμβατότητες σε κάποιες λειτουργίες.
Για custom rooms προτιμήστε Samsung based Rom .

Προσωπικά θα διαφωνήσω ειδικά με την cm. Από την στιγμή που κατέληξα στην cm, έχω δοκιμάσει αρκετές, είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο. Ούτε lags ούτε κολλήματα και το βασικότερο ταχύτητα. Ασυμβατότητα καμία μέχρι στιγμής. Μπαταρία μια χαρά και γενικά πολύ καλύτερη διαχείριση της RAM.
Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι χάνω από τις δυνατότητες της συσκευής;

Έχεις να ποστάρεις εικόνα πχ του Ραδιοφώνου;
Έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει στην επίσημη Rom;
Οι λειτουργίες τύπου smart stay είναι διαθέσιμες;
Τα touch keys μένουν.συνέχεια ανοιχτά όταν η οθόνη είναι ενεργή;
Το τελευταίο έχει παρατηρηθεί ως πρόβλημα των pure Android σε συσκευές galaxy .
Ακόμα και η απόδοση σε ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο αλλάζει και συνήθως όχι προς το καλύτερο.
Αυτά είναι δύο τρία που σκέφτηκα και είχα ως προβλήματα όταν χρησιμοποίησα στο παρελθόν pure Android η cyanogen σε συσκευές που δεν ήταν περιορισμένες για αυτό.

Σίγουρα δεν θα με αποτρέψει το "pure' GUI του spirit Fm.. Αν θες μπορώ να ανεβάσω αν και θα το ξέρεις το spirit radio fm.
Τα touch keys αν θες είναι ανοιχτά όσο η οθόνη είναι ενεργή. Υπάρχει αυτή η επιλογή.
Ποια λειτουργία smart stay θες να τσεκάρω;
Όπως και να έχει δεν είναι αυτά επιχειρήματα για να μην επιλέξεις μια custom pure Android.
Θες να ανοίξουμε και οι δύο μας τις ίδιες εφαρμογές και να ποστάρουμε την RAM; Εγώ ξέρω ότι πλέον δουλεύω με 460-520 used και πριν ήμουν στα 690-750 με τις ίδιες εφαρμογές.
Για τις φωτογραφίες και το βίντεο δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό.
Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά δεν βλέπω το γιατί κάποιος να μην κάνει το root έστω και σε μη Samsung based ROMs

Ναι το θυμάμαι το spirit που δυστυχώς ακόμα παραμένει μια αναγκαστική και μοναδική επιλογή για pure Android.
Τα touch keys απο όσο έχω διαβάσει η μένουν πάντα ανοιχτά η δεν σβήνουν όταν η οθόνη είναι ενεργή.
Για τις έξυπνες λειτουργίες δεν ήξερα πως τις έχουν προσθέσει σε pure Android .
Πάντως παλιότερα και η ποιότητα της κάμερας με ξένο software είχε χαμηλότερη απόδοση.
Η αλήθεια είναι πως έχω πάνω από δύο χρόνια να δοκιμάσω pure Android η cyanogen και δεν.ξέρω απο πρωτο χέρι αν έχουν βελτιωθεί .
Το θέμα με την ελεύθερη ram δεν έχει τελειωμό στο Android.
Και 1gb να υπάρχει διαθέσιμο αν οι απαιτήσεις είναι μεγάλες στο τέλος πάλι με 100 mb θα μείνεις.
Εσύ ποια Rom χρησιμοποιείς για το s3;

Last edited:
Εγώ τους τελευταίους 2-3 μήνες ακολουθώ όλα την CyanogenMod ακόμα και σε nightly.
Τώρα είμαι στην cm 11 (4.4.2) 20131230 και αναβαθμίζω σχεδόν όλες που βγαίνουν από την 20131224 και μετά.
Αν εξαιρέσεις ένα θέμα που υπήρχε με την κάμερα (Stop working) που διορθώθηκε στην 20131229 κάτι άλλο εμφανέστατο δεν έχω βρει.
Έχω κρατήσει ένα backup, ποτέ δεν ξέρεις, και συνεχίζω το παιχνίδι ;-)
Είναι ωραίο να πειραματιζεσαι, πόσο μάλλον που ακόμα κάνω και την δουλειά μου με το Samsung
Το επόμενο μου στάδιο είναι να παίξω με τους kernels.

Last edited:
Σίγουρα δεν θα με αποτρέψει το "pure' GUI του spirit Fm.. Αν θες μπορώ να ανεβάσω αν και θα το ξέρεις το spirit radio fm.
Τα touch keys αν θες είναι ανοιχτά όσο η οθόνη είναι ενεργή. Υπάρχει αυτή η επιλογή.
Ποια λειτουργία smart stay θες να τσεκάρω;
Όπως και να έχει δεν είναι αυτά επιχειρήματα για να μην επιλέξεις μια custom pure Android.
Θες να ανοίξουμε και οι δύο μας τις ίδιες εφαρμογές και να ποστάρουμε την RAM; Εγώ ξέρω ότι πλέον δουλεύω με 460-520 used και πριν ήμουν στα 690-750 με τις ίδιες εφαρμογές.
Για τις φωτογραφίες και το βίντεο δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό.
Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά δεν βλέπω το γιατί κάποιος να μην κάνει το root έστω και σε μη Samsung based ROMs

Μια απ τα ίδια.. Κάπου στα 700+ είνια η ram . Ερώτηση. Θα έχω "ένα άλλο S3" αν περάσω custom rom ή δεν θα καταλάβω την διαφορά ;
Ρωτάω γιατί δεν μπορώ τις αλλαγές !

Οι media players ( video, music, photo ) στην cyanogen έχουν την δυνατότητα του airplay ( αν το λέω σωστά ).
Μιλώ για την δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνας και ήχου πχ στην τηλεόραση μέσω Wi-Fi.

Θα έχεις ένα s3 με κάποιες διαφορές. Οι βασικές λειτουργίες είναι ίδιες.
Στην s4 revolution για το s3 που είχα πριν, δούλευε κανονικά στην Samsung μου. Στην CyanogenMod για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι σπίτι αυτές τις μέρες για να σου πω. Μόλις γυρίσω θα το τσεκάρω.
Πριν που το είχα unroot με το Samsung view το είχα.

Ακουω αυτά τα 700αρια και ζαλίζομαι. ..
Μετά από 10 λεπτά εχω μονιμως 90....
Μήπως πρέπει να το ρουταρω?

Θα έχεις ένα s3 με κάποιες διαφορές. Οι βασικές λειτουργίες είναι ίδιες.
Στην s4 revolution για το s3 που είχα πριν, δούλευε κανονικά στην Samsung μου.

Σου άφηνε καθόλου ελεύθερη ram ;
Η Samsung based rom του s4 θεωρητικά πρέπει να είναι πιο απαιτητική σε μνήμη απο αυτή που έχει διαθέσιμη το s3.

Και είναι ακόμα τρεις εφαρμογές που δεν φαίνονται στο screenshot ....:music-smiley-005:

Η s4 ήταν χειρότερη από την cm αλλά πολύ καλύτερη από την 'μαμίσια'

Last edited: