Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Ξεκιναμε αυτην την εβδομαδα..
Παρακαλω ολους τους ενδιαφερομενους να μου στειλουν με pm τα πληρη στοιχεια τους!

Θες να γράψεις ποια στοιχεία χρειάζονται ακριβώς για να μην παραλείψουμε κάτι.

Εγώ θα παρακαλούσα να ενημερώσεις λίγο πιο αναλυτικά για την διαδικασία.
Πως θα προχωρήσουμε ακριβώς; Ξέρω οτι έχουν μπεί και σε παλιότερα post αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα συγκεντρώσουμε κάπως.
Από στοιχεία τι ακριβώς χρειάζεται;
Από οικονομική συνεισφορά ποια θα είναι τελικά;
Δεν είναι οτι θέλω να κάνω πισω, απλώς θέλω να γνωρίζω αν κληθώ να υπογράψω κάτι να ξέρω επακριβώς τι είναι.

Ο δικηγόρος θεώρησε ότι πριν καταθέσουμε την αγωγή, είναι καλό να έχουμε επικοινωνήσει με τις αλυσίδες, επειδή η ΓΓΠΚ δεν το έκανε.

Έχω επικοινωνήσει προφορικά με τα multirama, από τα οποία δεν προέκυψε κάποια αντίδραση, οπότε θα σταλεί άμεσα εξώδικο στην αλυσίδα.

Θα σαν ενημερώσω μόλις στείλουμε το εξώδικο ή έχω κάποιο νεότερο από τον δικηγόρο.

Απλά έχει πέσει πολλή δουλειά αυτή την περίοδο, και έχω αμελήσει λιγάκι το νήμα...
Από τις 2 Ιουλίου ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο...

Μετά και το διευκρινιστικό pm που έλαβα από τον δικήγορο (και πιστεύω το λαβατε όλοι σας) εγώ συμφωνώ να προχωρήσουμε.
Απλά θεωρώ οτι και μετα από τα συγκεκριμένα πλεον στοιχεία για έξοδα πρέπει να δηλώσει εκ νέου ο καθένας την θέληση του να προχωρήσουμε, έτσι ώστε να δούμε και τον επιμερισμό των εξόδων και να ύπαρξει κάποιος τρόπος για την συγκέντρωση των χρημάτων ώστε να ξεκινήσει ο δικηγόρος.

Πριν μαζέψουμε στοιχεία εκ νέου, να δούμε πρώτα τα ήδη μαζεμένα.
Νομίζω ότι έχουμε ήδη αρκετά στοιχεία...

Αν κατάλαβα καλά, το κόστος για μας που είμαστε από Multirama βγαίνει γύρω στα 50Ε το άτομο, αν είναι έτσι φυσικά συνεχίζω και εγώ.

Έχω ήδη προωθήσει τα στοιχεία που είχα για τα μέλη petasis, SkyNett, unstoppable (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αλληλογραφίας, e-mail, τηλ. επικοινωνίας). Για τα μέλη tsioup & logik δεν έχω όλα τα στοιχεία, οπότε παρακαλούνται να προωθήσουν τα στοιχεία τους στο μέλος tsormba.

Όσοι έχετε αγοράσει από multirama, να στείλετε τα στοιχεία στον δικηγόρο άμεσα.

Αγαπητέ φίλε petasis άν σου είναι εύκολο να ενημερώνεις το παρών πόστ σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας..Τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει και σάς υποστηρίζω στον αγώνα που κάνετε για την "απάτη" της intertech πρός τους καταναλωτές. :2thumb22sup: ευχαριστώ!

Επειδη αυτη η τβ ειναι σε προσφορα στα 499 απο getitnow,δεν αξιζει η αγορα της αν καταλαβα καλα..

Δυστυχώς όχι. Ακόμα περιμένουμε το μέλος tsioup να μας στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας, για να στείλουμε το εξώδικο. Έχει να μπει καιρό στο φόρουμ...

Ζητώ συγνώμη από τους συμφορίτες για την καθυστέρηση της διαδικασίας. Έχω στείλει τα στοιχεία στον Petasis (ελπιζω να τα έλαβες, αν όχι πες μου να τα ξαναστείλω).
Και ελπιζώ μόνο να μήν τον εχει παίξει ο Μπεος τον αγώνα ΑVclub-Panasonic ασσο ημιχρονο διπλο τελικό γιατί τότε δεν εχουμε και πολλες ελπίδες,

Υπάρχει κάνα νέο απο την υπόθεση;
Θα προχωρήσει το Σεπτέμβριο ή έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη;

Θεωρητικά, περιμένουμε (ή έχουμε στείλει τα εξώδικα). Απλά, λόγω καλοκαιριού και εγώ δεν ξέρω τι έχει γίνει. Θα προσπαθήσω να βρω τον δικηγόρο να σας πω...