Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Άρα:

Συμφωνούν: petasis, unstoppable, SkyNett. (Τι διάσταση U20 έχετε; )
Διαφωνούν/Θέλουν διαφορά +50 ευρώ για την 42άρα: tsioup, o'sullivan. (Και οι 2 42άρα έχετε; )
Αν θυμάμαι καλά, μας λείπει ο logik να τοποθετηθεί επί της πρότασης...

Η επιλογή της G30 είναι δύσκολη, επειδή είναι ακριβότερη (και 2 σειρές παραπάνω). Για γυαλιά δεν μπορεί να γίνει προφανώς λόγος, το 3Δ δεν είναι χαρακτηριστικό της τηλεόρασης που αγοράσαμε, και θα ήταν προτιμότερο η πρότασή μας να είναι ρεαλιστική. Αν την κάνουμε και μας πουν αμέσως όχι, πάλι στην ίδια θέση θα είμαστε.
Χρήματα είναι σίγουρο ότι δεν θα θελήσουν να επιστρέψουν, θα το είχαν προτείνει ήδη. Για να πάρουμε τα χρήματα θα πρέπει να καταθέσουμε την αγωγή.

Σημειωτέον όμως ότι η G30 είναι πιο φθηνή από την ST30 για αυτό θεωρώ ότι έχει και νόημα αυτή η κίνηση. Προσωπικά το 3D δεν με ενδιαφέρει.
Τι λέτε οι υπόλοιποι?

Άρα petasis, unstoppable, SkyNett (και οι 3 50άρα) συμφωνούμε στο ποσό.
Ο o'sullivan έχει 42άρα, αν και ο tsioup έχει 42άρα, βλέπω να παγιώνεται και το αίτημα για 50 ευρώ για την 42άρα...
Οπότε κάνουμε την πρόταση +150 για την 50ST30, και +50 gia thn 42ST30, και βλέπουμε τι θα απαντήσουν...

Άρα petasis, unstoppable, SkyNett (και οι 3 50άρα) συμφωνούμε στο ποσό.
Ο o'sullivan έχει 42άρα, αν και ο tsioup έχει 42άρα, βλέπω να παγιώνεται και το αίτημα για 50 ευρώ για την 42άρα...
Οπότε κάνουμε την πρόταση +150 για την 50ST30, και +50 gia thn 42ST30, και βλέπουμε τι θα απαντήσουν...

Και εγω 42αρα έχω. Παντως να επισημανω οτι και εμενα το 3D δεν με πολυνοιαζει οπότε θα προτιμούσα την G30

Και είναι και 2 σειρές παραπάνω. Το θεωρώ δυσκολο...

Οπότε, αφού ο logik δεν εμφανίστηκε, η πρόταση για να μεταφέρει ο δικηγόρος είναι:

50U20 -> 50ST30 + 150 ευρώ.
42U20 -> 42ST30 + 50 ευρώ.

ενω παρακολουθω το topic καθημερινα εχασα τις εξελιξεις...

μεσα είμαι απλα θα ηθελα αν γινεται να ρωτουσαμε αν υπαρχει περιπτωση και με ποσα χρηματα
θα μπορουσαμε εμεις που εχουμε την 42u20 να πάμε στην 50st30.

Αυτό είναι λίγο δυσκολότερο να υπολογιστεί, και να τεθεί. Εσύ τι ποσό θα θεωρούσες λογικό να δώσεις για μια ενδεχόμενη αλλαγή με 50άρα;

αν θυμαμαι καλά η 50u20 οταν ειχε την προσφορα το multirama ήταν στα 600 euro.
εγω είχα δώσει 420 για την 42u20
αρα 180 + 150 = 330
αν μου πεις δλδ δωσε 300 την αλλαζω σηγουρα και μεχρι 350 θα πω ναι.Αν έχουν και καλή τιμή στα 3D γυαλιά και πάρω 2 τεμ. δεν θα βγούν χαμένοι.
http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/panasonic-tx-p50st30-3d.php
η ηλεκρονική την έχει 949 σε αποθεμα.

Last edited:
logik μη συγκρινεις τιμες με αλλα μαγαζια....
δε γινεται αποδεκτο απο εκει που την πηρες...
δεχονται μονο με τεμαχια που εχουν αυτοι με δικο τους κωδικο στο μαγαζι/site τους....

και εγω οταν την αλλαξα με την 42ut30 δεν ελεγα οτι π.χ., ο ταδε εχει τοσο την 50st30 και το πλαισιο την πουλαει τοσο+ για να πετυχω καλυτερη τιμη....
θα σου πουνε πιθανοτατα,ποσο την πηρες; 420; βαζουμε αλλα 150 και παμε στα 570.. αν βλεπεις κατι στα 570 που εχουμε,παρτο,αλλιως σκασε μας τη διαφορα...

μακαρι να διαψευστω και να πετυχετε οτι καλυτερο.
σας το ευχομαι ειλικρινα....

Logik δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Είναι λίγο χαλασμένο τηλέφωνο η υπόθεση, να μιλήσουμε με τον δικηγόρο τους, να μιλήσει αυτός με άλλο τμήμα, κλπ.
Μακάρι να είχαμε κάποιον υπεύθυνο να μιλήσουμε άμεσα, και να τον ρωτάγαμε για το δικό σου αίτημα...

η 50st30 δεν υπάρχει στο multirama αυτή τη στιγμή γι' αυτό έβαλα link και τιμή από άλλο κατάστημα , για να πάρουμε μια ιδέα πόσο αξίζει .

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Έχουμε καμία εξέλιξη;
Σε τι φάση βρισκόμαστε;

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Που ειναι ο Αι Βασιλης; Οεοοοο :4616: