CREEK EVOLUTION
Ενα μηχανημα που μαλλον αξιζει να σπαταλησουμε λιγακι χρονο παραπανω
στα συν ...
---Θεωρω οτι για μηχανημα παραγωγης ειναι πολυ εξυπνα και σωστα δομημενο
--- Για εγγλεζικης φιλοσοφιας μηχανημα ειναι πολυ ζεστο στον ηχο του και απαλαγμενο απο τον φτωχο στενο εγγλεζικο ηχο .
--- η ποιοτητα κατασκευης και των υλικων ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να εχει στο αναμενομενο κοστος .
---- Θετικο η επλογη εισοδων με ρελαι takamisawa το οποιο λειτουργει τελεια ακομα και με παραπανω απο μια ενεργη πηγη στην εισοδο του .
--- ενω η πλακετα ειναι σχεδιασμενη για παραγωγη απο ρομποτ σε ενα μεγαλο ποσοστο στη σχεδιαση της εχουν τηρηθει οι περισσοτεροι κανονες που διεπουν τα audia .
---- αν και λιγο το μπασσο του ειναι εξαιρετικα πληροφοριακο και στακαρισμενο τα δε πριμα του ειναι σχετικα καθαρα αλλα λιγο φυλαγμενα .
στα μειον
--- το μηχανημα ειναι καλα "φυλαγμενο " και προς τα κατω και προς τα πανω με αποτελεσμα τα χαμηλα να μην κατεβαινουν στο επακρο ( λογικο διοτι και το σταδιο τροφοδοσιας του ενισχυτη θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερο και η ψυξη θα επερεπε να ειναι αποδοτικοτερη ) αλλα και τα υψηλα στερουνται της απολυτης καθαροτητας και το κρυσταλισμα που θα ειχε ενα μαλλον μεγαλυτερο μηχανημα
--- η πολωση ειναι σχετικα χαμηλη με αποτελεσμα σε πολυ χαμηλη ισχυ το μηχανημα να ειναι εξαιρετικα γλυκο αλλα απο καποιο σημειο και μετα να βρωμιζει αλλα οχι σε βαθμο που το κανει κακο ..
σαν ρεζουμε ....
θα ελεγα οτι ειναι απο τα μηχανηματα που μου αρεσαν παρα πολυ κυριως για τον
τροπο που ειναι δομημενο αν και απλο αξιζει να λεγεται ενα μικρο μηχανημα high end και πιστευω οτι
ο κατασκευαστης σωστα και πολυ σοφα εχει κανει το συμβιβασμο του μεταξυ του κοστους του μηχανηματος και των επιδοσεων που προσφερει .
μερικες φωτο απο τα ενδοτερα και παραμενω στη διαθεση σας σε οποια αλλη πληροφορια χρειαστει
PS
( ακομα δεν εχει βρεθει να πεσει στα χερια μου ενας ολοκληρωμενος ο οποιος μπορει να "πατησει" το σετ προενισχυτη τελικου που εχω .Δεν θα μπορουσα να υποβαλλω εναν ολοκληρωμενο στο "αδικο "συγκριτικο μεταξυ προενισχυτη και τελικου αλλα σιγουρα θα χαιρομουν πολυ να επεφτε στα χερια μου καποιος ο οποιος τουλαχιστον μπορει να πλησιασει )