Ποσα δινεις ?Ωραία !!!
Τώρα λοιπόν πρέπει να ξεκινήσουν όλοι οι 3D διάστατοι εδώ μέσα να τυπώσουν αντάπτορες για μπαταρίες Parkside σε Μακίτα και να βολέψουν όλα τα καλά παιδιά που έχουν κινέζικες μαϊμούδες.
Παρε τηλεφωνομπααα κατι χειροτερο εκανα, αυτο που βλεπετε είναι 2x 88f !!! ναι: 'δύο' τεμαχια.
Μονο το μεγαλο καπακι (κουτι) πηρα απο την parkside.
σκεφτηκα: ετσι και αλλιως σαπιες ειναι, βαλτες παραλληλα και όσο κρατησουν. οταν θα χαλασουν, θα θαλω τα στοιχεία της ξεκοιλιασμενης (καινουργιας σχεδον) parky!!
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγα ρε ... τσουτσουριασαΕπίσης με εξέπληξε η πλακέτα εξισορρόπησης με προστασία ρεύματος και θερμοκρασίας. ""![]()
χάχα, έχεις δίκιο. Και εγώ, μέχρι να βγάλει το "πόρισμα" ο φορτιστής και να μετρήσει την αληθινή χωρητικότητα ήμουν σχεδόν σίγουρος πως είχα πάρει μαϊμούδες.
Λένε διάφορα στα σχόλια του Skroutz που δεν ισχύουν τελικά.
Δηλαδή λένε πως αν οι μπαταρίες έρθουν σε κουτάκι και με αυτοκόλλητο πάνω τους αντί για τυπωμένα γράμματα, τότε είναι μαϊμούδες
Δηλαδή έτσι:
View attachment 202635
Βέβαια, αν ξεκολλήσεις το αυτοκόλλητο (που είναι removable), υπάρχουν κανονικά τυπωμένα κανονικά τα γράμματα που λένε
View attachment 202634
Τι να πω; Μάλλον, αυτές είναι όχι "bulk" συσκευασίες, αλλά μεμονωμένες σε κουτάκια. Κανονικές, όχι μαϊμού.
Θα υπάρχουν - φυσικά και μαϊμού, αλλά αυτές ήταν ΟΚ
Τις πήρα μέσω του Skroutz από το Atmon
Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου φίλε nikfor.
Άσχετο, ο φορτιστής που φαίνεται στις φωτό είναι αντίγραφο του αντίστοιχου Opus Bt C 3100;
Είσαι ευχαριστημένος από τη χρήση του;
Από που τον αγόρασες αν επιτρέπεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.