Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
Tι είναι ετουτο φιλε? (Να μαθαινουμε και τιποτα}Με λυπήθηκε ο Θεός και βρήκα ένα τελευταίο μέσω ebay.
Aπό περιέργεια, πόσο στοιχίζει κατά μέσο όρο ένα κοπτικό για την σβούρα;Σβουρα παγκου με άξονα 30mm
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το περιεχόμενο του παραπάνω link, το παραθέτω σαν αναφορά
ολες εχουν...ειναι μια θερμοαντισταση...και συχνος λογος που τα φτυνουν οι μπαταριες μας οταν τις ξεζουμιζουμε/υπερθερμαινουμεΤο ότι κάθε στοιχείο έχει ενσωματωμένη πάνω του δική του προστασία είναι κάτι που δεν γνώριζα και προφανώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω
αν καταληγουν σε επαφη με το σωμα μπαταριων , ναι...Επίσης, ειπλέον των παραπάνω, στο κάτω μέρος της συστοιχίας υπάρχει κάτι που μοιαζει να ειναι αισθητήρας θερμοκρασίας (συνδέεται με δυο μαύρα λεπτά καλώδια στην πλακέτα).
Δεν το ήξερα, αλλά φαίνεται πολύ εμπεριστατωμένη ανάρτηση και για αυτό την κοινοποίησα. Είχα εκτιμήσει αρχικά ότι η ορίτζιναλ προστασία της μπαταρίας είναι 25Α, αλλά όταν διάβασα τον κύριο αυτόν αποφάσισα να πάω για 20 ώστε να είμαι απ' την πλευρά της ασφάλειας.ειναι ο μαστερ των μαστερ στις δοκιμες.
Ναι, έτσι είναι, πιάνει δύο διαδοχικά στοιχεία. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι κάτι άλλο από αισθητήρας θερμοκρασίας.αν καταληγουν σε επαφη με το σωμα μπαταριων , ναι...
Ακριβώς αυτό..Αν, μετά το ψήσιμο, δεν αφήνεις ανοιχτή τη πόρτα μέχρι να κρυώσει ο φούρνος αυτά θα παθαίνεις.
Μαζεύει νερό απ’τους υδρατμούς που υγροποιούνται και σκουριάζει.
Πολυ πρόωρες οι βλαβες συμφωνω απολυτα.Πολύ πρώορες οι βλάβες του φούρνου, ειδικά δε το τρύπημα...
Αν και το θεωρώ μάλλον απίθανο να υπάρξει θέμα, απλά επειδή πρόκειται για το ψήσιμο τροφίμων, ίσως θα ήταν σκόπιμο να τσεκάρεις και τη συμπεριφορά αυτού του τύπου κόλλησης και των όποιων ουσιών/προσμίξεων περιέχει το ανάλογο "καλάι"/ράβδος (τύπου βόρακα πχ, ενδεχομένως, ή ακόμα χειρότερο χημικά όπως κάδμιο, σύμφωνα τουλάχιστον με εδώ: https://welder.gr/τεχνική-της-μπρουντζοκόλλησης/ ) σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες που μπορεί να αναπτυχθούν (δηλαδή κάπου στους 250 βαθμούς Κελσίου) και τυχόν δημιουργία επικίνδυνων αναθυμιάσεων που μπορεί να περάσουν στα φαγητά που ψήνονται.
Όχι τίποτα άλλο αλλά για να σου φύγει (λέμε τώρα) η ιδέα...
Δεν τιθεται συγκριση φιλε μου.Εχω κουζινα izola του 84 που εκτος απο τις εστιες που τις αλλαξα 2-3 φορες τη καθεμια
ο φουρνος δεν εχει παθει τιποτα. Καποια καφε χρωματα στην προσοψη ψιλοξεφτισανε
αλλα σε ενα προσφατο restoration την εβαψα με σπρευ , οπως επισης χαραξα και ξαναεβαψα τα
νουμερα στα κομβία των διακοπτων επειδη ειχανε ξεθωριασει.
Συμφωνω. Να φανταστεις οτι τον ελληνικης κατασκευης απορροφητηρα που ειναι συνομηλικος με την κουζινα , προσφατα απλως του αλλαξα δυο μοτερ, και φυσικα εγινε καινουργιος.Δεν τιθεται συγκριση φιλε μου.
Οσο πιο παλια τοσο πιο καλα.
Εχουμε και εμεις κουζινα στο εξοχικο izola αν δεν απαντώμαι η οποια ειναι καιολα αψογη και μαλιστα εχει και υποδοχη για σουβλα η οποια περιστρεφεται.
Τι να λεμε τωρα.
Δεν τα φτιάχνουν οπως παλια ειναι ηλίου φαινεστερο.
Μαλιστα σε καποια διαφήμιση δεν θυμαμαι ποια μαρκα αναφερει σαν προσον πως οι συσκευές της σχεδιαζονται με προσδόκιμο ζωης πανω απο μια δεκαετια....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.