n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Εννοείται οτι δεν είναι σημερινό μαστόρεμα.Το έφτιαξα πριν κανένα τρίμηνο.Τραπεζάκι για το καθιστικό του σπιτιού μου.Λίγο ψηλότερο από τα συνηθισμένα,για να μπορούμε να πιούμε και καμιά ρακί εκεί τον χειμώνα.Είναι 150*75*52 ύψος και ήταν επιλογή μου να φαίνεται παλιό το ξύλο.Δεν έχει ούτε μια βίδα η όλη κατασκευή.Τα πόδια έχουν ενωθεί με ......(δεν ξέρω και πως λέγεται στη γλώσσα των μαραγκών) μόρσους αν δεν κάνω λάθος,και οι καβίλιες είναι απλά για έξτρα σταθερότητα στα πόδια,μιας και η όλη κατασκευή χωρίς το τζάμι πρέπει να έχει βάρος περίπου 35-40 κιλά.Ελπίζω να σας αρέσει.Δυστυχώς τότε δεν ήξερα για το φόρουμ και δεν έχω φωτογραφίες κατά την διάρκει της κατασκευής.Την επόμενη φορά.
Ευχαριστώ παίδες.
Τα ποδαράκια είναι ρυθμιζόμενα, με ούπατ. Η σπαθοσέγα ήταν ρεύματος btw.
Σε συνέχεια των τραπεζακίων που έφτιαξα για ένα φίλο, και 2 καναπεδάκια από παλέτες τις οποίες έκοψα με μια σπαθοσέγα της Pakside, που δεν πρόκειται να την αγγίξω ξανά. Κάθε 3 κοψίματα έπρεπε να περιμένω κάνα 20 λεπτο να κρυώσει.
Εδώ κόβω τα φάλτσα για το στήριγμα της πλάτης
Εδώ μια κοντινή για το πως έκανα την στήριξη, τις μεταλλικές γωνίες δεν τις χρησιμοποίησα τελικά
Εδώ τα τραπεζάκια πάλι
Και εδώ ολοκληρωμένα στο καφενείο. Το μόνο που θέλει είναι μαξιλάρια πλέον
![]()
Μπαμπη η περγολα ανακατασκευη? τα
Στα καδρονια βλεπω τις μισοχαρακτες που ειχα φτιαξει και γω. Τα καφασωτα δεν θελουν συντηρηση λογω εκθεσης ? γιατι απο πανω δεν θελω να φανταστω πως θα γινει με το καιρο.
Oh mashala! Μα εντελως απο την αρχη! Μανικι η δουλεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.