Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Λοιπον χτες και σημερα φτιαξαμε - φτιαχνουμε, ενα κυκλικο πλαισιο απο παλια σωληνα νερου γαλβανιζε, η οποια εχει κολλημενη καθετα μια ακομα σωληνα γαβανιζε και θα στερεωθει στην μαντρα πισω απο την εξωτερικη ντουζιερα, για να κρεμαστουν 2 φτηνιαρικες κουρτινες μπανιου (μια δεν επιανε ολη την περιμετρο). Επισης τραβηχτηκε γραμμη στην ντουζιερα απο μια θερμομικτικη που εχω για να δινω στα 2 πλυντηρια, ωστε να εχει το ντους χλιαρο νερο.

Επισης με ενα παλιο πλαστικο καρουλι απο σωληνα 8χ3 βενζινης, ενα κομματι κοντρα-πλακε 20mm (που περισεψε απο σκυλοσπιτο και saw horse), 2 U-bolts και μια Μ8 βιδα, εφτιαξα πανω στο πιεστικο μια θεση για να τυλιγω τους σωληνες και τα καλωδια, γιατι ηταν σπαστικο να κρεμονται. Θα χρησιμοποιησω επισης και 1 απο εκεινα τα "κολοκυθια" που πουλαει το λιντλ για να στηριζεις τα εργαλεια απο τα κονταρια τους στον τοιχο, για να στηριξω επανω στο κοντρα-πλακε το ενα απο τα δυο μπεκ που δεν εχει θεση.

Αντε να σας βαλω και φωτο.....Αλλα ειναι ακομα προς τελειοποιηση.

DSCN1551.jpg

DSCN1552.jpg

DSCN1553.jpg

Ωραιος, μπραβο!
Προσωπικα οι επισκευες και τα μαστορεματα στο σπιτι μου αρεσουν περισσοτερο απο τις κατασκευες!

Ready!
Συμμαζεψα τις λάμπες λίγο πιο μέσα για να μην έχω το άγχος μήπως ακουμπήσει το σχοινί, τυλιξα και ως το ύψος που ήθελα, και τώρα είναι έτοιμο να μεταφερθεί στον χώρο που θα διακοσμήσει.
Ή φωτογραφία το αδικει, είναι πιο θερμά τα χρώματά του.uploadfromtaptalk1469441335722.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aξιος, μπραβο, πολυ ομορφο και πρωτοτυπο!
Αντε τωρα που ξερεις τα κολπα πλεον, να συνεχισεις τις δημιουργιες!

Παρά πολυ ωραίο και μοδάτο θα έλεγα! Συγχαρητήρια για την δημιουργία!

Σας ευχαριστώ.
Ίσως φτιαξω και κανένα μικρό επιτραπέζιο σε ανάλογο ύφος. Αν θα αλλαζα κάτι στο επόμενο αυτό θα ήταν το σχοινί. Ή λεπτή τριχιά ήταν ταλαιπωρία στο τύλιγμα και αναμαλλιαζει περισσότερο απ'οτι περίμενα. Θα είχε ίσως ενδιαφέρον μία ανάλογη κατασκευή με manilla rope.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολυ ωραιο φωτιστικο! Αλλη μια κοπια απο μενα, οταν βρω χρονο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι συνεργατες, κιτρινοι και μπλε και εγω σκαψαμε σημερα τα παντα ολα για τις ηλεκτρομηχανολογικες εγκαταστασεις.
image hosting 10mb limit

ΥΣ. Αριστη η σκουπα και για τα εργαλεια κοπης δομικων υλικων αλλα και τα μπαζα. Με σακουλα ή μη. Απλα χωρις σακουλα θελει συχνα να φτιαχνουμε το χειροκινητο αυτοκαθαρισμο. Θα χρειαστω μερικες σακουλες ακομη για καβαντζα Νικο...

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολυ ωραιο φωτιστικο! Αλλη μια κοπια απο μενα, οταν βρω χρονο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι συνεργατες, κιτρινοι και μπλε και εγω σκαψαμε σημερα τα παντα ολα για τις ηλεκτρομηχανολογικες εγκαταστασεις.
image hosting 10mb limit

ΥΣ. Αριστη η σκουπα και για τα εργαλεια κοπης δομικων υλικων αλλα και τα μπαζα. Με σακουλα ή μη. Απλα χωρις σακουλα θελει συχνα να φτιαχνουμε το χειροκινητο αυτοκαθαρισμο. Θα χρειαστω μερικες σακουλες ακομη για καβαντζα Νικο...

Ωραίος!!!

Και εγώ το παρατήρησα αυτό. Αν τραβάει δε και λεπτή σκόνη, εκεί να δεις τι γίνεται...
Σακούλες υπάρχουν όσες θες.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βασικα αναρωτιεμαι αν η χαρτινη θα τραβαει μεχρι τελους ολως τραβαει η πανινη. Αν αξιζει δηλαδη το κατι παραπανω που κοστιζει η πανινη.
Στα πριονιδια τις χρησιμοποιω δυο φορες, στα μπαζα ομως στο γεμισμα θελει πεταμα.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βασικα αναρωτιεμαι αν η χαρτινη θα τραβαει μεχρι τελους ολως τραβαει η πανινη. Αν αξιζει δηλαδη το κατι παραπανω που κοστιζει η πανινη.
Στα πριονιδια τις χρησιμοποιω δυο φορες, στα μπαζα ομως στο γεμισμα θελει πεταμα.

Στην τιμή που θα τις πάρεις τις πάνινες είναι σαν να παίρνεις χάρτινες γλυκέ μου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Στην τιμή που θα τις πάρεις τις πάνινες είναι σαν να παίρνεις χάρτινες γλυκέ μου!

Φερε ολο το ραφι κουκλε ...:shakehands: