Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βαλ'το σε μια πηλινη γλαστρα η σε πιθαρι με πετρες απο καποια παραλια, περνα καλωδιο διαφανο να μην πολυχτυπαει στο ματι και κρεμα μερικες λαμπες να το κανεις ενα ωραιο φωτιστικο. Για καλογερος δε βλεπω να πολυβολευει, ασε που θα θελει πολυ βαρια βαση αν ειναι να κρεμας χειμερινα πανωφορια, παλτω, δερματινα και καμια τσαντα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και αυτή είναι ωραία ιδέα Βραστήρα.
Θα το σκεφτώ μιας και έχουμε πολλές πήλινες γλάστρες.

Εδώ που τα λέμε για καλόγηρο δεν βολεύει και πολύ το συγκεκριμένο.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Είχε λίγο δροσερό αεράκι σήμερα οπότε με βοήθησε να τρίψω το τραπέζι κ να το περάσω ένα βερνίκι εμποτισμού "καρυδιά".

Έχω πολυουρεθάνη νερού δύο συστατικών κ μάλλον θα το περάσω αύριο 2 χέρια, γιατί θα είναι χειμώνα - καλοκαίρι έξω.

Κώστα άψογο! Πες λεπτομέρειες αν θες για την κατασκευή, αλλά κ για το βερνίκι!

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κώστα άψογο! Πες λεπτομέρειες αν θες για την κατασκευή, αλλά κ για το βερνίκι!

Καδρονάκια 58 mm * 58 mm πλανισμένα.

Οι διαστάσεις φαίνονται στην πρώτη φωτο που είχα ανεβάσει χθες σε ένα πρόχειρο χαρτάκι κάτω δεξιά, το ύψος ακολουθεί το ύψος των υπολοίπων επίπλων στο σπίτι για να υπάρχει κοινή χρήση αν απαιτηθεί.
Τριφτηκε με το ταινιολ/ντηρα της Bosch, μετά με ένα mouse τριβειο κ λίγο με το χέρι στο τέλος.
Το βερνίκι εμποτισμού είναι νερού της Βιβεχρώ, σε απόχρωση καρυδιά, αυτά τα.... λίγα.

Με μικρές προεκτάσεις, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως εσένα θα σε βόλευε κ για αλλαξιέρα για το μωρό :fahne90:

Πολύ ωραιο Κωστα!

Νικο,βαλε μεταλλικη γλαστρα,εσωτερικου χωρου,βαλε μεσα λιγο τσιμεντο στη βαση της ξυλινη ροδελα και ετοιμος ο καλογηρος...

Πολύ ωραιο Κωστα!

Νικο,βαλε μεταλλικη γλαστρα,εσωτερικου χωρου,βαλε μεσα λιγο τσιμεντο στη βαση της ξυλινη ροδελα και ετοιμος ο καλογηρος...

Η αλήθεια είναι ότι με έψησε ο Βραστήρας να μην το κάνω καλόγηρο γιατί όσο να ναι λόγω του σχήματος του δεν βολεύει.
Βρήκα μία πήλινη γλάστρα την οποία θα βερνικώσω σήμερα και θα ρίξω τσιμέντο μέσα όπως λες. Λίγες πετρούλες από πάνω και είναι έτοιμο.

Φυσικά το ξύλο θα καεί για να στεγνώσει, μετά θα φάει ένα τρίψιμο στο χέρι και μερικά χέρια γυαλιστερό βερνίκι!

Τώρα θα κρεμαστούν μερικές γλάστρες και τα Χριστούγεννα - Πάσχα θα μπούνε λαμπάκια (πολυχρηστική κατασκευή)!

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καδρονάκια 58 mm * 58 mm πλανισμένα.

Οι διαστάσεις φαίνονται στην πρώτη φωτο που είχα ανεβάσει χθες σε ένα πρόχειρο χαρτάκι κάτω δεξιά, το ύψος ακολουθεί το ύψος των υπολοίπων επίπλων στο σπίτι για να υπάρχει κοινή χρήση αν απαιτηθεί.
Τριφτηκε με το ταινιολ/ντηρα της Bosch, μετά με ένα mouse τριβειο κ λίγο με το χέρι στο τέλος.
Το βερνίκι εμποτισμού είναι νερού της Βιβεχρώ, σε απόχρωση καρυδιά, αυτά τα.... λίγα.

Με μικρές προεκτάσεις, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως εσένα θα σε βόλευε κ για αλλαξιέρα για το μωρό :fahne90:
Κώστα εννοείς θα βολέψει το γυναικακι!!(γιατί είμαι κ πολύ παραδοσιακός!) Κ πάλι πάντως μπράβο! Είναι φοβερό κ να ξέρεις θα σε αντιγράψω εν καιρώ!

Τσίπουρο με ψάρι πάει καλύτερα
Έχει πολύ ωραίες καπνιστές πέστροφες και σκουμπριά το Lidl που τα σπάνε!!! :)
Ειδικά οι βερσιόν με πιπέρι είναι ακόμα καλύτερες γιατί έχουν πικάντικη γεύση αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου βέβαια!

Ούζο & Τεντούρα Πιλαβά (τοπικός & πολύ δυνατός παραγωγός με καλά προϊόντα & δυνατό brand name στην αγορά).

Άιντε στείλε κανένα μπουκάλι να το δοκιμάσουμε και εμείς!

Χθες εμεις ειχαμε εξοδο με ενα κυνηγετικο συλλογο που ανηκω και φαγαμε ζυγουρακι λαχταριστο!!!!!
Τι ψαρια λεμε τωρα.

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Χθες εμεις ειχαμε εξοδο με ενα κυνηγετικο συλλογο που ανηκω και φαγαμε ζυγουρακι λαχταριστο!!!!!
Τι ψαρια λεμε τωρα.

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Θα σκάστε!

Άλλο το ένα άλλο το άλλο σύντροφε. Εσύ που είσαι από νησί σίγουρα το ξέρεις.

Απο νησια ειμαι μεν αλλα το αγαπημενο μου ψαρι ειναι το ζυγουρι.
Δε λεω προχθες που βγηκαμε με τα παιδια απο εδω μεσα σουπερ ηταν η αθερινα ο γαυρος και το χταποδακι αλλα σαν τα κρεατικα στα καρβουνα δεν βαζω τπτ αλλο.

Και για να γυρισω ον τοπικ χθες συνεδεσα την κουζινα και τις εστιες αεριου στο ηλεκτρικο δικτυο του σπιτιου.
Χαθηκε ο κοσμος να κανουν το καλωδιο της κουζινας μισο μετρο πιο μακρυ???????

Με 40 βαθμους και το ηλεκτρικο κομμενο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο να προσπαθω να περασω τα καλωδια μεσα στο σπιραλ του τοιχου να περασω κλεμες και χιτωνια χωμενος ο μισος μεσα στο ντουλαπι.
Ποταμι ο ιδρωτας σε δευτερολεπτα.

Ναι αλλα μόλις ξεδιπλωθεις και βγεις από όπου έχεις χαθεί νομίζεις ότι τελικά δεν κάνει ζέστη αλλά έχει και δροσιά. Τουλάχιστον εγώ αυτό παθαίνω στα παταρια, με το που βγω (μουσκεμα) λέω το έγινε προς άναψε a/c

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk