Δεν ξέρω αν εχει κανεις το συγκεκριμένο τεύχος να μας πει λεπτομέρειες η αν μπορεί να ανεβάσει τις οδηγίες με φωτογραφία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλαγή με νέας τεχνολογίας σώματα που είναι και πιο αποδοτικά και πιο καλαισθητα ?????
Νομιζω με τις ικανοτητες σου μπορεις να φτιαξει κατι παρομοιο με αυτο που εχεις στο στυλ των ραφιων απο πανω και να κανεις με ρουτερ και μερικες "γριλιες" για να φευγει ο ζεστος αερας. Ταυτοχρονα μπορεις να βαλεις και αυτο το αυτοκολλητο το αλουμινιο που βγαινει ειδικα για τα καλοριφερ και μπαινει πισω του πανω στον τοιχο. Θεωρητικα (λεω γιατι δεν εχω πρακτικη αποψη) ακτινοβολει την θερμοτητα προς το δωματιο αντι να ζεσταινει τον τοιχο.
Δεν ξέρω αν εχει κανεις το συγκεκριμένο τεύχος να μας πει λεπτομέρειες η αν μπορεί να ανεβάσει τις οδηγίες με φωτογραφία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολυ ωραια η εκτελεση για την ανυψωση του παγκου Σαραντη. Το ειχα δει σε καποιο diy video στο youtube, αλλα σε πιο μεγαλη κατασκευη για παγκο εργασιας, οπου το πραμα μου φανηκε αρκετα πολυπλοκο.
Αν σου ειναι ευκολο καποια στιγμη κανε μια περιγραφη της σχεδιασης και κατασκευης στο θεμα με τα diy, πιστευω θα ενδιαφερονται και αλλοι με αυτοσχεδιους παγκους για δισκοπριονα, ρουτερ και κορδελες. ;-)
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτό με το αυτοκόλητο μου το είπε κι άλλος αλλά δεν έδωσα σημασία. το είχε φέρει μάλιστα και λιντλ. για τους εξωτερικούς τοίχους θα κάνει δουλειά, με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω μια δοκιμή.
Παιδια δειτε την υλοποιηση της Delonghi στα σωματα καλοριφερ οπου το νερο του καλοριφερ οδηγειται πρωτα στην εμπρος επιφανεια του πανελ και επειτα στην πισω.
![]()
Παιδια δειτε την υλοποιηση της Delonghi στα σωματα καλοριφερ οπου το νερο του καλοριφερ οδηγειται πρωτα στην εμπρος επιφανεια του πανελ και επειτα στην πισω.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.