Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστω Μιχαλη,καλα Χριστούγεννα επισης,με υγεια.

(Τον μπουφε που ακουμπάνε θα ηθελα να μπορουσα να φτιαξω,αλλα δεν μπορω...:flipout:)
Μπράβο Πάνο!
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Sent from my C6833 using Tapatalk

Χρήστο καλά άλλο επίπεδο!

Αχιλλέα πολύ δουλειά ρε αδερφέ. Αλλά το αποτέλεσμα άψογο! Άμα ήμουν σχεδιαστής θα έβγαζα ολοκληρη σειρά με έπιπλα με βάση αυτή την τεχνοτροπία, με το ανάλογο φυσικά κόστος!

Πανό πολύ ατμοσφαιρικό και όμορφο!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλημέρα φίλε Μπάμπη.
Καλά το αβαταρ δεν το πρόσεξες;
Κι όλα αυτά με σοβαρά εργαλεία, όχι αστεία!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Χρήστο - Ναυτίλο χίλια μπράβο,είσαι σέ άλλο επίπεδο :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μια γρήγορη κατασκευή της προηγούμενης εβδομάδας. Η αδερφή μου (δασκάλα ειδικής αγωγής σε δημοτικό) μου ζήτησε ένα κρεμαστό ξύλινο δεντράκι για δωράκια-λιχουδιές για τους μαθητές της:

Φτιαγμένο από παλετόξυλα. Κόψιμο με την Parkside σέγα ανάποδα στον πάγκο Wolcraft. Τρίψιμο με τον Parkside ταινιολειαντήρα και βάψιμο 2 χέρια πράσινο χρώμα νερού Luxens. Βίδωσα και 25 χρυσαφί γαντζάκια:

b.jpg

Η αδερφή μου κόλλησε αυτοκόλλητα από το Jumbo

15368976_10154860775519172_476851495_o.jpg

Και έφτιαξε χάρτινα σακουλάκια με την μέθοδο origami που το καθένα περιέχει λιχουδίτσες που θα κερδίζουν καθημερινά τα παιδιά! Εδώ τοποθετημένο στην τάξη:

15311548_10154860775604172_477819619_o.jpg

Γιάννη φανταστικό. :SFGSFGSF:
Κι εννοώ συνολικά φανταστικό, και σαν σύλληψη και σαν κατασκευή αλλά και σαν χρήση.
Πολλά συγχαρητήρια και σ´ εσένα και στην αδερφή σου.:grandpa:

Πολύ όμορφο. Μπράβο Γιάννη.

Κ ο παππούς σήμερα έστειλε ένα έλκηθρο κ ενα ρούντολφ στο Δημοτικό Σχολείο που δουλεύει η κόρη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ένα μπράβο για τα έργα σας που θα δώσουν μεγάλη χαρά στα παιδάκι. Μπράβο και την αδελφή του Γιάννη και την κόρη του παππού.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ένα μπράβο για τα έργα σας που θα δώσουν μεγάλη χαρά στα παιδάκι. Μπράβο και την αδελφή του Γιάννη και την κόρη του παππού.

+1
Μέ κάλυψε απόλυτα ο Παναγιώτης,καλές γιορτές συνάδελφοι μέ υγεία σέ όλο τόν κόσμο.

Πολύ ωραίο Κώστα,καλές γιορτές καί τού χρόνου μέ υγεία.
Ζηλεύω μέ τήν καλή έννοια τήν "άπλα" τού χώρου σου -bye-

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ ωραίο Κώστα,καλές γιορτές καί τού χρόνου μέ υγεία.
Ζηλεύω μέ τήν καλή έννοια τήν "άπλα" τού χώρου σου -bye-

Νάσαι καλά.

Απέναντι από τους 3 αυτούς πάγκους είναι ένας ακόμα, 4ος πάγκος, υπό διαμόρφωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πες αληθεια τωρα.
Περισσοτερη ωρα εκανες να καθαρισεις παρα να φτιαξεις τον ταρανδο.

Γιάννη είχα ρεπό σήμερα & η Karher είχε όντως αρκετή δουλειά.

Πάντως τα κοψίματα, τριψίματα & οι λοιπές "βρώμικες εργασίες", γίνονται έξω στην (σκεπασμένη) ταράτσα.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γιάννη πολλά μπράβο και απο εμένα,και σε εσένα και στην αδερφή σου!Τι όμορφη ιδέα και εκτέλεση!
Κώστα ωραίος ο τάρανδος!Δεν του φτιάχνεις και εσή ένα έλκηθρο;

Γειά σου Νικόλα

Πολύ όμορφο. Μπράβο Γιάννη.

Κ ο παππούς σήμερα έστειλε ένα έλκηθρο κ ενα ρούντολφ στο Δημοτικό Σχολείο που δουλεύει η κόρη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Μπράβο ρε μάστορα....:SFGSFGSF:
Έτσι γίνεται στο τέλος, πιο πολύ χαρα. Παιρνεις με τη χαρά αυτών που τους τα χαρίζεις!
Αυτόν έδωσες ή κράτησες και για σένα έναν;
Εγώ έδωσα τρείς, τον τέταρτο τον έχω στην είσοδο. Μάλλον όμως θα φυλγει κι αυτός, μου τον ζήτησε φίλος κολλητός και δν έχω κουράγιο να φτιάξω κι άλλον τάρανδο, βαρέθηκα συνέχια τα ίδια.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    142.7 KB · Views: 131