Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Το δοκαράκι!

Αλλάζει θέση δηλαδή; Μπορεί να μπεί και στο πλάι; Ρυθμίζεται το μήκος;
Γιατί μόνο στο πλάι βοηθάει, απ´ την απέναντι μεριά θα έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αν κατάλαβα καλά, η ερώτηση ήταν τι κάνουμε αν θέλουμε να κόψουμε - σχίσουμε στη μέση ένα δοκαράκι μήκους 40 με 50 εκατοστά, αφού μάλλον εννοείς ότι θα βρεί στο μπράτσο το οποίο απέχει λιγότερο από 40 εκατοστά.
Κι εγώ λέω ότι γυρνάμε το δοκαράκι ανάποδα και το δουλεύουμε από την άλλη μεριά!

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κι εγώ λέω ότι γυρνάμε το δοκαράκι ανάποδα και το δουλεύουμε από την άλλη μεριά!

Α, τώρα κατάλαβα. :grandpa:
Δεν συμφωνώ βέβαια, ακόμα και με οδηγό να το σκίζεις πάλι είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξει ακριβώς η μία κοπή με την άλλη. Κι αν το δοκάρι είναι πχ 1,20 m τι κάνεις;
Θα προτιμούσα το μπράτσο να μην είναι στην ευθεία κοπής της σέγας αλλά, αν έπρεπε οπωσδήποτε να μπεί σ´ αυτή τη πλευρά, ας ήταν 15-20 πόντους δεξιότερα ή αριστερότερα.
Τώρα λέω τι θα έκανα εγώ αλλά, προφανώς, όπως λέει κι η παροιμία, "όσα ξέρει ο νοικοκύρης...."

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Απίθανες decoupage (αν δεν κάνω λάθος) δημιουργίες. Μπράβο στον καλλιτέχνη που τα δημιούργησε !

Πολύ ωραία Πάνο.
Η κολοκύθα ειναι απίθανη.
Πως τα έφτιαξες ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ουάου (που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι)

Φοβερές δημιουργίες Πάνο. Για δώσε μας τα φώτα σου!

Πάρα πολύ ωραίες "εποχιακές" και όχι μόνο, δημιουργίες συνονόματε, μπράβο στον καλλιτέχνη/δημιοργό.

Ωραια δουλεια και καλαισθητη, μπραβο Πανο!!!

Πρεπει να δωσεις λεπτομερειες κατασκευης για ολα, σκετες φωτο χωρις ζουμι δεν μας αρκουν :))

ΜαστροΠάνο άψογος όπως πάντα :SFGSFGSF:,καί περισσότερο μού άρεσε ότι είναι από άμεσα φυσικό υλικό (Ελληνικής γής) όλα.

Η κολοκύθα τα σπάει... :award:
Μπράβο ρε Πάνε... Καλλιτέχνη...

Κ μία μπανανοκρεμάστρα για την μικρή προχώρησε, αλλά η σέγα με την ξερή οξυά την άκουσε. Κ έσπασα 2 λάμες κ στραβό κοπές έγιναν.
Ευτυχώς που υπάρχει το sander κ θα επαναφέρει την τάξη.
Η πριονοκορδέλα μου που είναι, οέο?

Μπραβο παπππου, πολυ μου αρεσε η μπουκαλοκρεμαστρα!

Είσαι καλλιτέχνης όμως ρε μπαγάσα... Λεπτολόγος... Άνθρωπος του manual... -bye-
Βλέπω εκει τις σημειώσεις "Base" "Arme" και σκέφτομαι πόσο τεμπέλης και χύμα είμαι...

Grandpa πολύ ωραία θα γίνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα ο αγώνας στην προπόνηση είμαστε, αλλά έβαλε κρύο κ υγρασία επάνω κ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια για το τζάκι.

ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα ο αγώνας στην προπόνηση είμαστε, αλλά έβαλε κρύο κ υγρασία επάνω κ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια για το τζάκι.

Μάλλον δεν προπονήθηκες αρκετα...

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κ μία μπανανοκρεμάστρα για την μικρή προχώρησε, αλλά η σέγα με την ξερή οξυά την άκουσε. Κ έσπασα 2 λάμες κ στραβό κοπές έγιναν.
Ευτυχώς που υπάρχει το sander κ θα επαναφέρει την τάξη.
Η πριονοκορδέλα μου που είναι, οέο?

Αν εχεις ρουτερ με αντιγραφικο, κοβεις απο κοντρα πλακε 6mm το σχημα που θελεις στη σεγα και με ενα γυαλοχαρτο το κανεις μπιμπελο. Μετα κοβεις πιο εξω την οξια και κολλας με διπλη ταινια το 6mm και ρουταρεις και βγαινει τελειο.