Καλημέρα
Η πόρτα είναι συρόμενη μεγάλη την είχα για να μπαίνει το αυτοκίνητο αλλά έγινε εργαστήριο !!!!
Μπαίνω δίπλα από το ποδήλατο και κάτω από αυτό είναι το κομπρεσέρ αέρος οπότε δεν τρακάρω.
Η ζάντα δεν έχει ανάγκη έχει φάει τόση κακοκαιρία που έχει σκληραγωγηθεί. Το ποδήλατο έχει έλθει από USA μαζί με την οικοσκευή του αδελφού μου πριν πολλά χρόνια και είναι πολύ γερό.
Το σύστημα κλιματισμού τώρα:
Είναι δύο ανεμιστηράκια που προέρχονται από τις μεγάλες ξενοδοχειακές μηχανές του καφέ φίλτρου της Dowe Egberts και ήταν για να ψύχουν την ψύκτρα του peltier στο ψυγείο τους.
Εκεί που τα έχω παίρνουν τον αέρα από την κάτω μεριά και τον σπρώχνουν παράλληλα με το ταβάνι. Είναι σχεδόν αθόρυβα και η δουλειά τους είναι να δημιουργούν ένα ευχάριστο ρεύμα αέρος το καλοκαίρι ...αλλά και να σπρώχνουν τον καπνό της πίπας έξω

Μύγες δεν μπαίνουν γιατί υπάρχει μεγάλη συρόμενη σήτα απ´έξω στην οποία κάνουν εκπαιδευτική αναρρίχηση οι γάτες μου !!!
Πρέπει να βγάλω μία γενικού πλάνου για να με εννοήσετε. Όταν θα γίνει μια γενική παρουσίαση του χώρου.