Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Διέπρεψες πάλι Αντώνη. Πολυ ωραίο βγήκε. Θελει προστασία τώρα. Διάφανο ή έγχρωμο, το βερνικάκι του το θελει. Εκτός κι αν δεν φαίνεται στην φωτο

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ καλό έγινε Αντώνη και πολύ πρακτικό!
Είσαι τυχερός από μία άποψη που χρησιμοποιείς το ισόγειο του σπιτιού σου για εργαστήριο, καθαρός στεγνός θερμαινόμενος χώρος.
εγώ δεν τολμάω να αφήσω κάτι ξεσκέπαστο....είχα ξεχάσει ένα bit από το ρούτερ έξω από το κουτί του πάνω στο παγκο και σε μία βδομάδα σκούριασε....

όμως θα συμφωνήσω με τον Χρήστο, θέλει ένα πέρασμα τουλάχιστον με ένα βερνίκι, και αυτό και τα ράφια, μην βαριέσαι κάντο, ξύλα χωρίς προστασία χαλάνε...άσε που θα ομορφύνει κιόλας.

Όμορφη πρακτική κατασκευή. Συμφωνώ και εγώ να το προστατέψεις. Ειδικά εκεί που θα έχεις βάλε βγάλε τα εργαλεία ίσως θα ήταν καλύτερα να το πέρναγες με βερνίκι πολυουρεθάνης για να έχει αντοχή ώστε να μην έχεις φθορά.

Σας ευχαριστώ όλους. Φινίρισμα θα μπει αλλά ήθελα να το κρεμασω. Θέλω να φτιάξω και το συρτάρι, να βάλω πολύπριζο τους φορτιστές και να γεμίσω την κενή θέση με κάνα GSB..

Καλορίζικος ο φράκτης τών συνεργατών έξ ανατολικής Αττικής,μόνο Σωτήρη λόγο της αυξημένης υγρασίας τής περιοχής θά είσαι stand-by κάθε χρόνο σέ τί κατάσταση είναι γιά τήν συντήρηση.

Αντώνη άν καί δέν μού αρέσει τα εργαλεία νά είναι έξω από τό βαλιτσάκι η τό χαρτόκουτο,δέν μπορώ νά μήν πώ παραδεχτώ ότι έκανες καλή δουλειά,μόνο στίς άκρες στά σόκορα πού ακουμπάνε τά εργαλεία μπορείς να κολλήσεις έτσι μικρές λουρίδες κάποιο αφρώδες υλικό η τό καφέ λάστιχο τό μονωτικό πού βάζουμε σέ πόρτες-παράθυρα.

αυτός ο φράχτης του Αντώνη, εάν δεν περιποιηθεί εις βάθος φέτος...του χρόνου δεν θα τον βγάλει τον χειμώνα...

Αντώνη, ως εργοδηγός σου επισημαίνω ότι πρέπει να τριφτεί ενδελεχώς τουλάχιστον με 120αρι να περαστεί ένα καλό βερνίκι εμποτισμού (2 χέρια) και μετά άλλα 2 χέρια ένα καλό τζέλ...έτσι σίγουρα θα χρειαστεί φροντίδα μετά από 3-4 χρόνια.

Με γεια ο φράκτης!

Η δουλειά μου θύμιζει δημόσιο...Ένας δουλεύει και οι άλλοι κοιτούν!!!!

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

αυτός ο φράχτης του Αντώνη, εάν δεν περιποιηθεί εις βάθος φέτος...του χρόνου δεν θα τον βγάλει τον χειμώνα...

Αντώνη, ως εργοδηγός σου επισημαίνω ότι πρέπει να τριφτεί ενδελεχώς τουλάχιστον με 120αρι να περαστεί ένα καλό βερνίκι εμποτισμού (2 χέρια) και μετά άλλα 2 χέρια ένα καλό τζέλ...έτσι σίγουρα θα χρειαστεί φροντίδα μετά από 3-4 χρόνια.
Σωτήρη ευχαριστώ. Το Σάββατο σε περιμένω με πινελάκια και μεζεδακια, γιατί μόνος μου...ξερεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικος ο φράκτης τών συνεργατών έξ ανατολικής Αττικής,μόνο Σωτήρη λόγο της αυξημένης υγρασίας τής περιοχής θά είσαι stand-by κάθε χρόνο σέ τί κατάσταση είναι γιά τήν συντήρηση.

Αντώνη άν καί δέν μού αρέσει τα εργαλεία νά είναι έξω από τό βαλιτσάκι η τό χαρτόκουτο,δέν μπορώ νά μήν πώ παραδεχτώ ότι έκανες καλή δουλειά,μόνο στίς άκρες στά σόκορα πού ακουμπάνε τά εργαλεία μπορείς να κολλήσεις έτσι μικρές λουρίδες κάποιο αφρώδες υλικό η τό καφέ λάστιχο τό μονωτικό πού βάζουμε σέ πόρτες-παράθυρα.
Δημήτρη ευχαριστώ. Ένα μικρό τσοχακι θα βάλω μετά από την δική σου επισήμανση και του Κυριακού. Για μένα τα εργαλεια μέσα στο βαλιτσάκι είναι για συλλογη και όχι για εργασία.

Αντώνη ανέλαβε εσύ το τρίψιμο και μετά βλέπουμε...χε χε χε...

Εγώ θα είμαι άρρωστος αυτό το ΣΚ

Sent from my C6833 using Tapatalk

kalo μεσημέρι.

Λίγη προπόνηση ακόμα, step by step.

https://youtu.be/oM5YyQOd6BE

Κάποια άλλη στιγμή η συνέχεια..... Για τον φίλο μου τον Ιωάννη που μου το ζήτησε.

Κομμάτια από οξιά & σημύδα (ρετάλια από παλαιότερες κατασκευές).

Last edited by a moderator:

Κάποια άλλη στιγμή η συνέχεια..... Για τον φίλο μου τον Ιωάννη που μου το ζήτησε.

Κομμάτια από οξιά & σημύδα (ρετάλια από παλαιότερες κατασκευές).

Κύριε Πρέσβη μάς κακομαθαίνεται πού έλεγε καί η παλιά διαφήμηση,καλή αποπεράτωση.
Έχεις δώσει ρέστα Κώστα κάνεις τήν "σειρά" μας περήφανη,Keep walking.:firstprize:

Σε ευχαριστώ Δημήτρη αλλά έφαγα αυστηρή ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ σήμερα!

Tι παρατήρηση,θέλουν καί άλλα Ferrero rocher νά τούς προσφέρεις ? :flipout: ,η ανεβαίνει ο πήχης ?

Last edited:

Σε μπαναρε η γυναικα σου?

Μέ πρόλαβες Κυριάκο. :worshippy:
Αυτό θά έγραφα τώρα,η κυρία γιαγιά θά είπε η θά κλείσης μέ τήν αξιολόγηση-μαραγκοσύνη μιάς πού είναι επίκαιρο τό πρώτο,η θά μετακομίσεις τό κρεβάτι σου στήν ταράτσα :flipout:.Ε μέ μιά υπόσχεση στήν γιαγιά γιά ένα ταξιδάκι στίς κάτω χώρες (τό τερπνόν μετά τού ωφελίμου,βλέπε Μπάμπης ) όλα έρχονται ώς διά μαγείας στήν θέση τους. :ernaehrung004:

Χαχαχαχαχα

Ενα εχω να πω προς ολους.

Το νου σας ρεμαλια στην κοπη της πιτας θα ειναι και η γιαγια!
Να συζητησουμε και για εργαλεια μανικιουρ να εχει κοινο τοπο να μπαναρει μοπνιμα τον παππου!!!

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σε μπαναρε η γυναικα σου?

Ακριβώς !
Μου είπε ότι η επόμενη παραγγελία που θα είναι από το Amazon ή το Ebay ή από όπου εγώ θέλω, θα είναι ΜΟΝΟ τα παρακάτω κ να μάθω να τα χειρίζομαι.

Με τόσα "μπιχλιμπίδια" (δεύτερη απανωτή μαχαιριά) είναι συνέχεια με ένα Swiffer στο χέρι για να τα ξεσκονίζει κ να τα καθαρίζει.

Μπλέξαμε...........

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch: