Σωτήρη ευχαριστώ. Το Σάββατο σε περιμένω με πινελάκια και μεζεδακια, γιατί μόνος μου...ξερεις...αυτός ο φράχτης του Αντώνη, εάν δεν περιποιηθεί εις βάθος φέτος...του χρόνου δεν θα τον βγάλει τον χειμώνα...
Αντώνη, ως εργοδηγός σου επισημαίνω ότι πρέπει να τριφτεί ενδελεχώς τουλάχιστον με 120αρι να περαστεί ένα καλό βερνίκι εμποτισμού (2 χέρια) και μετά άλλα 2 χέρια ένα καλό τζέλ...έτσι σίγουρα θα χρειαστεί φροντίδα μετά από 3-4 χρόνια.

Δημήτρη ευχαριστώ. Ένα μικρό τσοχακι θα βάλω μετά από την δική σου επισήμανση και του Κυριακού. Για μένα τα εργαλεια μέσα στο βαλιτσάκι είναι για συλλογη και όχι για εργασία.Καλορίζικος ο φράκτης τών συνεργατών έξ ανατολικής Αττικής,μόνο Σωτήρη λόγο της αυξημένης υγρασίας τής περιοχής θά είσαι stand-by κάθε χρόνο σέ τί κατάσταση είναι γιά τήν συντήρηση.
Αντώνη άν καί δέν μού αρέσει τα εργαλεία νά είναι έξω από τό βαλιτσάκι η τό χαρτόκουτο,δέν μπορώ νά μήν πώ παραδεχτώ ότι έκανες καλή δουλειά,μόνο στίς άκρες στά σόκορα πού ακουμπάνε τά εργαλεία μπορείς να κολλήσεις έτσι μικρές λουρίδες κάποιο αφρώδες υλικό η τό καφέ λάστιχο τό μονωτικό πού βάζουμε σέ πόρτες-παράθυρα.
Κάποια άλλη στιγμή η συνέχεια..... Για τον φίλο μου τον Ιωάννη που μου το ζήτησε.
Κομμάτια από οξιά & σημύδα (ρετάλια από παλαιότερες κατασκευές).
Σε ευχαριστώ Δημήτρη αλλά έφαγα αυστηρή ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ σήμερα!
Tι παρατήρηση,θέλουν καί άλλα Ferrero rocher νά τούς προσφέρεις ?,η ανεβαίνει ο πήχης ?
Σε μπαναρε η γυναικα σου?
Σε μπαναρε η γυναικα σου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.