Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μιας και είχα πολλά μαιχαίρια απο τρακτερ πεταμένα είπα να τα κάνω κάτι...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ελπίζω να σας αρέσει -bye-

Μάκη ωραία πατέντα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μιας και είχα πολλά μαιχαίρια απο τρακτερ πεταμένα είπα να τα κάνω κάτι...
Ελπίζω να σας αρέσει -bye-

Η χαρά της ανακύκλωσης.

Μην "γδαρθεί" κανένας όμως ?

Καλή πατέντα Μάκη γιά σέλα λάστιχου,καί σέ βλέπω οργανωμένο μέ "πανοπλία" στήν ηλεκτροκόλληση (γάντια-καλή μάσκα-προσεκτικές κινήσεις ):a0210:

Και το δικό μου προχθεσινό μαστόρεμα.

Κόψιμο όλων των χόρτων του χωραφιού και γενικό συμμάζεμα (το ύψος τους ήταν λίγο πιο κάτω από αυτό της ανθισμένης ρόκας στα δεξιά).

image host

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίες οι δουλειές σας μάστορες, τα σκαμνιά, οι πατέντες με τα μαχαίρια. Νίκο αν τελείωσες με τα δικά σου κοψίματα έλα και σε μένα. Έχω 9 στρ. με ελιές και θέλουν κόψιμο τα χόρτα.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίες οι δουλειές σας μάστορες, τα σκαμνιά, οι πατέντες με τα μαχαίρια. Νίκο αν τελείωσες με τα δικά σου κοψίματα έλα και σε μένα. Έχω 9 στρ. με ελιές και θέλουν κόψιμο τα χόρτα.

Μακρυά πέφτεις και τα οδοιπορικά θα βγουν πολλά... :p

Κώστα...Έχεις γίνει σταθερή αξία!!!

Μάκη, ωραίο, έξυπνο!!!

Η χαρά της ανακύκλωσης.

Μην "γδαρθεί" κανένας όμως ?

Τα έχω λειάνει μπροστά στη γλώσσα που κάνουν και ειναι κυκλικά,δεν κόβουν.

Καλή πατέντα Μάκη γιά σέλα λάστιχου,καί σέ βλέπω οργανωμένο μέ "πανοπλία" στήν ηλεκτροκόλληση (γάντια-καλή μάσκα-προσεκτικές κινήσεις ):a0210:

Η ηλεκτρονική μάσκα είναι μεγάλη βοήθεια. Για προστασία σώματος θές δέρμα η μια φορμούλα της ESAB που έχω δει και είμαι κομπλέ.

Μάκη ωραία πατέντα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σας ευχαριστώ όλους.

Ο "Σκύλος" μετά από 37 χρόνια σκληρής εργασίας σε όλα τα καθήκοντα ...τρυπάνι...σβουράκι...τριβείο κλπ αποφάσισε να "τινάξει" το πίσω ρουλεμάν...
Το ανταλλακτικό βρέθηκε αμέσως από την τοπική αγορά και η αποκατάσταση λειτουργίας υπήρξε επιτυχής !!!!

DSC00184.jpg

DSC00181.jpg

Πάμε για τα επόμενα 37 !!!! (Μάλλον μαζί μου θα το πάρω στον πλανήτη των μαστόρων):flipout::flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ο "Σκύλος" μετά από 37 χρόνια σκληρής εργασίας σε όλα τα καθήκοντα ...τρυπάνι...σβουράκι...τριβείο κλπ αποφάσισε να "τινάξει" το πίσω ρουλεμάν...
Το ανταλλακτικό βρέθηκε αμέσως από την τοπική αγορά και η αποκατάσταση λειτουργίας υπήρξε επιτυχής !!!!

View attachment 139476

View attachment 139477

Πάμε για τα επόμενα 37 !!!! (Μάλλον μαζί μου θα το πάρω στον πλανήτη των μαστόρων):flipout::flipout:-bye-

Με τετοια εργαλεια πως να παρεις καινουργιο εργαλειο? Ενω αν ηταν πχ parkside, καθε 3 χρονια θα ειχες καινουργιο. :Banane0:

Για μια στιγμή πανικοβλήθηκα... νόμιζα οτι χάλασε... :flipout:

Good job μάστορα! :music-smiley-005:

Αυτός ο άτιμος ο Χρήστος φταίει που με έκανε να το δουλεύω στημένο τόση ώρα ώσπου να ανακαλύψω πως δουλεύουν εκείνες οι εφαρμογές στροφόμετρου στο IPhone. Τι ήθελα εγώ τώρα να μάθω πόσες στροφές παίρνει η κάθε ταχύτητα ....αφου το γράφει στο Manual.......ναι υπάρχει και τέτοιο από τότε ...και μεταλλική βαλίτσα!!!!

Αυτός ο άτιμος ο Χρήστος φταίει που με έκανε να το δουλεύω στημένο τόση ώρα ώσπου να ανακαλύψω πως δουλεύουν εκείνες οι εφαρμογές στροφόμετρου στο IPhone. Τι ήθελα εγώ τώρα να μάθω πόσες στροφές παίρνει η κάθε ταχύτητα ....αφου το γράφει στο Manual.......ναι υπάρχει και τέτοιο από τότε ...και μεταλλική βαλίτσα!!!!
Τι!!!!! 37 ολοκληρα χρονια φυλουσεσ και το manual πραγματικα απιστευτοσ εγω απο την πρωτη μερα τα ψαχνω.μπραβο!!!!!

Mπραβο Νικο, i liked the operation!!:a0210:
Eχει ο πατερας μου ενα παρομοιο (σε χρηση και ηλικια) κρουστικο, μαρκας skil, το οποιο δε λεει να πεθανει.

Αμαρτία πάντως που έβαλες από πίσω το parkside... Μόνο στο χρώμα μοιάζουν!

Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο βρε Νίκο, πολυ χαίρομαι τέτοιες "επεμβάσεις"
Φαντάζομαι οτι με την ευκαιρία του έκανες κι ενα γενικό σέρβις;
Έμαθες να δουλεύεις και την εφαρμογή, αρα είχες διπλό όφελος !
Βέβαια οπως λένε και στο χωριό μου, RTFM !

Sent from my iPad using Tapatalk

95f616c897d9c6381c2a89178ad49215.jpg

408139bc15372e4424b54550e993236c.jpg

92e924b5c8b926c358093061baafc799.jpg

Ετοιμη και η βαση του pocket hole...θα σημειωθουν και τα αντιστοιχα νουμερα επανω στο ξυλο και ξεκινουν τα τρυπηματα!

Ωραίος ο Kreg "pierrovander" jig...!

Στη περίπτωση που το μπουλόνι (ή κοχλίας) του σφιγκτήρα αφήνει σημάδια πάνω στο ξύλο, μπορείς να το ντύσεις/χωνέψεις σε ένα μικρό κομμάτι ξύλο.
Ο σφιγκτήρας πως λέγεται και που τον βρίσκουμε ?