Μιας και είχα πολλά μαιχαίρια απο τρακτερ πεταμένα είπα να τα κάνω κάτι...
Ελπίζω να σας αρέσει![]()

Ωραίες οι δουλειές σας μάστορες, τα σκαμνιά, οι πατέντες με τα μαχαίρια. Νίκο αν τελείωσες με τα δικά σου κοψίματα έλα και σε μένα. Έχω 9 στρ. με ελιές και θέλουν κόψιμο τα χόρτα.
Κώστα...Έχεις γίνει σταθερή αξία!!!
Μάκη, ωραίο, έξυπνο!!!
Η χαρά της ανακύκλωσης.
Μην "γδαρθεί" κανένας όμως ?
Ωραίες οι δουλειές σας μάστορες, τα σκαμνιά, οι πατέντες με τα μαχαίρια. Νίκο αν τελείωσες με τα δικά σου κοψίματα έλα και σε μένα. Έχω 9 στρ. με ελιές και θέλουν κόψιμο τα χόρτα.
Καλή πατέντα Μάκη γιά σέλα λάστιχου,καί σέ βλέπω οργανωμένο μέ "πανοπλία" στήν ηλεκτροκόλληση (γάντια-καλή μάσκα-προσεκτικές κινήσεις ):a0210:
Μάκη ωραία πατέντα.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο "Σκύλος" μετά από 37 χρόνια σκληρής εργασίας σε όλα τα καθήκοντα ...τρυπάνι...σβουράκι...τριβείο κλπ αποφάσισε να "τινάξει" το πίσω ρουλεμάν...
Το ανταλλακτικό βρέθηκε αμέσως από την τοπική αγορά και η αποκατάσταση λειτουργίας υπήρξε επιτυχής !!!!
View attachment 139476
View attachment 139477
Πάμε για τα επόμενα 37 !!!! (Μάλλον μαζί μου θα το πάρω στον πλανήτη των μαστόρων)![]()
Τι!!!!! 37 ολοκληρα χρονια φυλουσεσ και το manual πραγματικα απιστευτοσ εγω απο την πρωτη μερα τα ψαχνω.μπραβο!!!!!Αυτός ο άτιμος ο Χρήστος φταίει που με έκανε να το δουλεύω στημένο τόση ώρα ώσπου να ανακαλύψω πως δουλεύουν εκείνες οι εφαρμογές στροφόμετρου στο IPhone. Τι ήθελα εγώ τώρα να μάθω πόσες στροφές παίρνει η κάθε ταχύτητα ....αφου το γράφει στο Manual.......ναι υπάρχει και τέτοιο από τότε ...και μεταλλική βαλίτσα!!!!

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.