Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σε αυτόν στην Παραλιακή & Παπαφλέσσα κοίταξες για Led ???

Νικόλα
Κοίταξα (τηλεφωνικά) κ μάλλον δεν μου κάνουν όπως μου τα περιγράφουν.
Το Σάββατο (ρεπό ? !) θα πάω σε 2 - 3 ακόμα να τα δω από κοντά. Διαφορετικά θα περιμένω τον Κινέζο.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραια ιδεα και γερη προκληση αυτο με την εσωτερικη μπαταρια και λεντ!
Καλη δουλεια στις κοπες και στο φινιρισμα, μπραβο Κωστα.

(το project θα μεταφερθει στις μικροξυλοκατασκευες)

Ωραια ιδεα και γερη προκληση αυτο με την εσωτερικη μπαταρια και λεντ!
Καλη δουλεια στις κοπες και στο φινιρισμα, μπραβο Κωστα.

(το project θα μεταφερθει στις μικροξυλοκατασκευες)

Μιχάλη σε ευχαριστώ.

Έλεγα να το τελειώσω πρώτα κ μετά να πάει εκεί πιο "καθαρό" από ερωτοαπαντήσεις!

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολυ ομορφο μαστορα μου πολλα μπραβο, τετοια λεντακια μπαταριασ εβαλα και εγω στην μακετα τα ειχα παρει απο το echodeco.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δημήτρη

Τα στρογγυλέματα των ακμών έγιναν στο κανονικό τραπέζι του ρούτερ.
Οι συγκεκριμένες τελικές κοπές (4γώνιασμα) έγιναν στο δισκοπρίονο πάγκου της Bosch.
Η λείανση έγινε στον ταινιολειαντηρα της Boston κ μετά με γυαλόχαρτο με το χέρι.

Αυτή η εποχή είναι πάρα πολύ δύσκολη για εμένα κ πρέπει να απασχολούμαι κάπου κ μετά την δουλειά (άρα εκεί που με γεμίζει), γιατί διαφορετικά θα κάνεις πολύ καιρό να με "δεις".

Eυχαριστώ γιά τήν απάντηση Κώστα,καί εύχομαι ολόψυχα όλα να σού πάνε καλά. -bye-

Παραγγελιά. Πρέπει να γίνουν 8 τέτοια για μαγαζί φίλου (ως ντιμαριζόμενα περιφερειακά σποτάκια).

Καλό βράδυ σε όλους.

Άσωτε αφού παρέλαβες υλικά που είναι τα Industrial σου, Οέο ?

Ελα στον παππου, ελα στον παππου, που φτιαχνει τα industrial, και μην κοιτας αλλου. ;-)

Δυναμη ο συνονοματος, πολυ ωραια τα φωτιστικα. Αν εχει εξασφαλισει μια "σουλουπωμενη" εξοδο των καλωδιων απο τον τοιχο με λιγη προσοχη στα ουπατ θα ειναι τελειες μινιμαλ απλικες. Αν ειναι να μπουν πανω σε γυψοσανιδα η ξυλο, τα πραματα θα ειναι ακομα πιο ευκολα. Τι μαγαζι ειναι;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελα στον παππου, ελα στον παππου, που φτιαχνει τα industrial, και μην κοιτας αλλου. ;-)

Δυναμη ο συνονοματος, πολυ ωραια τα φωτιστικα. Αν εχει εξασφαλισει μια "σουλουπωμενη" εξοδο των καλωδιων απο τον τοιχο με λιγη προσοχη στα ουπατ θα ειναι τελειες μινιμαλ απλικες. Αν ειναι να μπουν πανω σε γυψοσανιδα η ξυλο, τα πραματα θα ειναι ακομα πιο ευκολα. Τι μαγαζι ειναι;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το μαγαζί βλ. Pm.

Για το μαγαζί βλ. Pm.

Οπότε τι λες Vrass! να σε περιμένω για check in?

Last edited by a moderator:

Όταν κανονισω την μεγάλη από-vrass-η προς τα δυτικά σίγουρα θα ενημερώσω. ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Παραγγελιά. Πρέπει να γίνουν 8 τέτοια για μαγαζί φίλου (ως ντιμαριζόμενα περιφερειακά σποτάκια).

Καλό βράδυ σε όλους.

Άσωτε αφού παρέλαβες υλικά που είναι τα Industrial σου, Οέο ?

Πρωτότυπη η απλίκα :a0210:

Έφτιαξα ένα κοντό μαχαίρι για το δισκοπριονο μου ώστε να μην χρειάζεται να το βγάλω όταν θέλω να κάνω μισοχαρακτες και να έχω και αυξημένη ασφάλεια. Δοκιμάστηκε και δουλεύει άψογα.
7574cd7cf8738b028603d7eb11dbe686.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έφτιαξα ένα κοντό μαχαίρι για το δισκοπριονο μου ώστε να μην χρειάζεται να το βγάλω όταν θέλω να κάνω μισοχαρακτες και να έχω και αυξημένη ασφάλεια. Δοκιμάστηκε και δουλεύει άψογα.

:a0210:

7574cd7cf8738b028603d7eb11dbe686.jpg

Πολύ ωραία ιδέα! Πως δεν το είχαμε σκεφτεί όσοι έχουμε pts 10?? Θα αντιγράφει πάραυτα!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το έχουμε σκεφτεί και το έχουμε κάνει...απλά ξεχάσαμε να το πούμε....