Σε αυτόν στην Παραλιακή & Παπαφλέσσα κοίταξες για Led ???
Ωραια ιδεα και γερη προκληση αυτο με την εσωτερικη μπαταρια και λεντ!
Καλη δουλεια στις κοπες και στο φινιρισμα, μπραβο Κωστα.
(το project θα μεταφερθει στις μικροξυλοκατασκευες)
Πολυ ομορφο μαστορα μου πολλα μπραβο, τετοια λεντακια μπαταριασ εβαλα και εγω στην μακετα τα ειχα παρει απο το echodeco.
Δημήτρη
Τα στρογγυλέματα των ακμών έγιναν στο κανονικό τραπέζι του ρούτερ.
Οι συγκεκριμένες τελικές κοπές (4γώνιασμα) έγιναν στο δισκοπρίονο πάγκου της Bosch.
Η λείανση έγινε στον ταινιολειαντηρα της Boston κ μετά με γυαλόχαρτο με το χέρι.
Αυτή η εποχή είναι πάρα πολύ δύσκολη για εμένα κ πρέπει να απασχολούμαι κάπου κ μετά την δουλειά (άρα εκεί που με γεμίζει), γιατί διαφορετικά θα κάνεις πολύ καιρό να με "δεις".
Eυχαριστώ γιά τήν απάντηση Κώστα,καί εύχομαι ολόψυχα όλα να σού πάνε καλά.![]()
Απο τα καλύτερα που έχεις φτιάξει.Πολύ όμορφα!:SFGSFGSF:
νομίζω έχει το ικεα κάτι τέτοια
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ελα στον παππου, ελα στον παππου, που φτιαχνει τα industrial, και μην κοιτας αλλου. ;-)
Δυναμη ο συνονοματος, πολυ ωραια τα φωτιστικα. Αν εχει εξασφαλισει μια "σουλουπωμενη" εξοδο των καλωδιων απο τον τοιχο με λιγη προσοχη στα ουπατ θα ειναι τελειες μινιμαλ απλικες. Αν ειναι να μπουν πανω σε γυψοσανιδα η ξυλο, τα πραματα θα ειναι ακομα πιο ευκολα. Τι μαγαζι ειναι;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το μαγαζί βλ. Pm.
Παραγγελιά. Πρέπει να γίνουν 8 τέτοια για μαγαζί φίλου (ως ντιμαριζόμενα περιφερειακά σποτάκια).
Καλό βράδυ σε όλους.
Άσωτε αφού παρέλαβες υλικά που είναι τα Industrial σου, Οέο ?
Έφτιαξα ένα κοντό μαχαίρι για το δισκοπριονο μου ώστε να μην χρειάζεται να το βγάλω όταν θέλω να κάνω μισοχαρακτες και να έχω και αυξημένη ασφάλεια. Δοκιμάστηκε και δουλεύει άψογα.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραία ιδέα! Πως δεν το είχαμε σκεφτεί όσοι έχουμε pts 10?? Θα αντιγράφει πάραυτα!Έφτιαξα ένα κοντό μαχαίρι για το δισκοπριονο μου ώστε να μην χρειάζεται να το βγάλω όταν θέλω να κάνω μισοχαρακτες και να έχω και αυξημένη ασφάλεια. Δοκιμάστηκε και δουλεύει άψογα.![]()
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.