Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σίγουρα σε ακρίβεια δεν συγκρίνεται με πριόνι αλλά τότε πάμε σε άλλη κατηγορία. Η 16άρα που είχες βάλει ήταν B ή C ?? Εμένα με C δεν μου την ρίχνει και καλώδιο 3Χ2,5.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σας ελειψα?
Επειδη επεσε δουλεια μειωθηκαν τα μαστορεματα αλλα και τα μπλα μπλα εδω.
Αλλα χθες ολοκληρωσα μια δουλιτσα.
Σοβατεπι στην αυλιτσα και βελτιωση της βρυσης που ειχα φτιαξει πριν χρονια.
Καποια στιγμη θα σοβατισω και το τοιχο.

img host

Τι εφτιαχνες ?
Κώστα κόψε το συριζα και συνέχισε το πρότζεκτ κάνοντας το 2 πόντους κοντυτερο!
Αυτό ακριβώς ήταν και η δική μου σκέψη. Ένα κουτάκι θα κάνω, θα γινόταν θήκη για ένα δράπανο μπαταρίας, αλλά με το κοντυμα δεν θα χωράει. Θα βρεθεί άλλος χρήση όμως.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αυτό ακριβώς ήταν και η δική μου σκέψη. Ένα κουτάκι θα κάνω, θα γινόταν θήκη για ένα δράπανο μπαταρίας, αλλά με το κοντυμα δεν θα χωράει. Θα βρεθεί άλλος χρήση όμως.

Πάρε ένα πιο μικρό δράπανο !

Μπράβο σέ όλους συνάδελφοι,χρήσιμα πράγματα πού κάνουν ποιό εύκολη τήν καθημερινότητα μας :a0210:

jorodan πολύ ωράιος ο πάγκος σου για ηλεκτροκόλληση μου αρέσει πολύ να σε ρωτήσω όμως την ηλεκτροκόληση δεν θα σε βόλευε να έχεις ράφι από κάτω να την τοποθετείς ?

εχω τον ίδιο και το ψιλομετάνοιωσα.
Σκέφτομαι να τον πουλήσω να πάω σε πριόνι μετάλλων

ΥΓ. 16αρα ασφάλεια οταν ζοριζόταν σε κομμάτι μου την έριχνε και εχω βάλει 25αρα με 2,5αρι.

Δεν γνωρίζω από ρεύμα πολλά πράγματα το μόνο που μπορώ να πώ έχω και τροχό μεγάλο 2200 watt τον οποιο όταν δούλεψα τον φούρνο και το bbq έκοβα πέτρες με τον διαμαντόδισκο και δεν μου έριξε καμία ασφάλεια ακόμα ακόμα και οι αντλίες θερμότητας που έχω δεν έχω πρόβλημα ίσως γιατί έχω τριφασικό δεν είμαι σίγουρος .

Σίγουρα σε ακρίβεια δεν συγκρίνεται με πριόνι αλλά τότε πάμε σε άλλη κατηγορία. Η 16άρα που είχες βάλει ήταν B ή C ?? Εμένα με C δεν μου την ρίχνει και καλώδιο 3Χ2,5.

και εγώ συμφωνώ με αυτό που λες , ακόμα και αυτό μου φαίνεται υπερβολή αλλά από τον τροχό πιστεύω ότι θα κόβω πιο εύκολα και θα έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια !

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Νεκτάριε πολύ ωραία η βρύση σου και γενικώς όλη αυτή η λιθόστρωτη μεριά μπράβο σου

αυτο το 3ημερο τελειωσα ενα Homemade εργαλειο με Προοπτική να το κανω και ξυλοτορνο για να δουμε....

jorodan πολύ ωράιος ο πάγκος σου για ηλεκτροκόλληση μου αρέσει πολύ να σε ρωτήσω όμως την ηλεκτροκόληση δεν θα σε βόλευε να έχεις ράφι από κάτω να την τοποθετείς ?
Εννοείται και κακώς που δεν το ξεκαθάρισα. Θα μπει ράφι από mdf για να τοποθετηθεί ή ηλεκτροκολληση, τα ηλεκτρόδια κλπ

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

αυτο το 3ημερο τελειωσα ενα Homemade εργαλειο με Προοπτική να το κανω και ξυλοτορνο για να δουμε....

Αυτα ειναι … super :a0210:

Για πες τι μοτερ εβαλες ?

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αυτα ειναι … super :a0210:

Για πες τι μοτερ εβαλες ?

με δωσαν ενα παλιο μοτερ χωρις ταμπελακια χωρις τιποτα το δοκιμασα δουλευε και το εβαλα
το καλο με αυτο το μοτερ ειναι οτι εχει και απο τις δυο μεριες εξοδους και μπορω να κανω 2 κατασκευες αλλα ακομα δεν εχω ξεκαθαριση τι θα κανω!!!!

Το έσωσα απ'οτι φαίνεται...
Οι χελιδονοουρές κούμπωσαν με κάποια κενά τα οποία γέμισα με κόλλα και πριονίδι και τώρα το άφησα να στεγνώσει μέχρι αύριο. Θα το πλακώσω στο τρίψιμο όπου θα φανεί τελικά τι κατάφερα. Για πρώτη προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος, παρά τα λάθη που έκανα. Σειρά έχουν μετά ο πάτος και το καπάκι.

IMG_20170605_230303208.jpg

Το έσωσα απ'οτι φαίνεται...
Οι χελιδονοουρές κούμπωσαν με κάποια κενά τα οποία γέμισα με κόλλα και πριονίδι και τώρα το άφησα να στεγνώσει μέχρι αύριο. Θα το πλακώσω στο τρίψιμο όπου θα φανεί τελικά τι κατάφερα. Για πρώτη προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος, παρά τα λάθη που έκανα. Σειρά έχουν μετά ο πάτος και το καπάκι.

View attachment 141665

Καλό είναι για αρχή Βραστήρα!!!
Με το τρίψιμο θα γίνει κουκλί!

Καλο το αποτελεσμα ειδικά αφου ειναι το πρωτο σου...μην μασας απο τα λαθη μαθαινουμε...
εχω την ιδια απορια με τον Κυριακο...τον πατο πως εχεις σκοπο να τον βαλεις...???
Σε ενα τετοιο κουτι...θα ταιριαζε να γινει χωνευτος...και οχι καρφωτος...ΙΣΩΣ κατι που πρεπει να σκεφτεις στην επομενη προσπαθεια σου...!!!

Και παλι γινεται, αν εχει ρουτερ. Τρως λιγο το ξυλο απο κατω και μπαινει ο πατος

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω κατι κατα νου τοσο για τον πατο, οσο και για το καπακι. Ειναι το επομενο βημα. Αν δε μου αρεσει τελικα αυτο που σκεφτομαι, θα γινουν χωνευτα με το ρουτερ. Το απογευμα θα πεσει το απαραιτητο τριψιμο, και βλεπουμε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk