Αυτό ακριβώς ήταν και η δική μου σκέψη. Ένα κουτάκι θα κάνω, θα γινόταν θήκη για ένα δράπανο μπαταρίας, αλλά με το κοντυμα δεν θα χωράει. Θα βρεθεί άλλος χρήση όμως.Τι εφτιαχνες ?
Κώστα κόψε το συριζα και συνέχισε το πρότζεκτ κάνοντας το 2 πόντους κοντυτερο!
Αυτό ακριβώς ήταν και η δική μου σκέψη. Ένα κουτάκι θα κάνω, θα γινόταν θήκη για ένα δράπανο μπαταρίας, αλλά με το κοντυμα δεν θα χωράει. Θα βρεθεί άλλος χρήση όμως.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχω τον ίδιο και το ψιλομετάνοιωσα.
Σκέφτομαι να τον πουλήσω να πάω σε πριόνι μετάλλων
ΥΓ. 16αρα ασφάλεια οταν ζοριζόταν σε κομμάτι μου την έριχνε και εχω βάλει 25αρα με 2,5αρι.
Σίγουρα σε ακρίβεια δεν συγκρίνεται με πριόνι αλλά τότε πάμε σε άλλη κατηγορία. Η 16άρα που είχες βάλει ήταν B ή C ?? Εμένα με C δεν μου την ρίχνει και καλώδιο 3Χ2,5.
Εννοείται και κακώς που δεν το ξεκαθάρισα. Θα μπει ράφι από mdf για να τοποθετηθεί ή ηλεκτροκολληση, τα ηλεκτρόδια κλπjorodan πολύ ωράιος ο πάγκος σου για ηλεκτροκόλληση μου αρέσει πολύ να σε ρωτήσω όμως την ηλεκτροκόληση δεν θα σε βόλευε να έχεις ράφι από κάτω να την τοποθετείς ?
αυτο το 3ημερο τελειωσα ενα Homemade εργαλειο με Προοπτική να το κανω και ξυλοτορνο για να δουμε....
Αυτα ειναι … super :a0210:
Για πες τι μοτερ εβαλες ?

Το έσωσα απ'οτι φαίνεται...
Οι χελιδονοουρές κούμπωσαν με κάποια κενά τα οποία γέμισα με κόλλα και πριονίδι και τώρα το άφησα να στεγνώσει μέχρι αύριο. Θα το πλακώσω στο τρίψιμο όπου θα φανεί τελικά τι κατάφερα. Για πρώτη προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος, παρά τα λάθη που έκανα. Σειρά έχουν μετά ο πάτος και το καπάκι.
View attachment 141665
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.