Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Παιδιά καλησπέρα. Έχουμε καμία σίγουρη αποτελεσματικά και δοκιμασμένη λύση για το πως καθαρίζουμε τα αμπαζούρ (...καπέλα) των φωτιστικών; Άλλοι λένε για βούρτσα με μαλακή τρίχα ή ηλεκτρική σκούπα σε πολύ χαμηλή ένταση, άλλοι για τον αποχνουδωτή που έχουμε για τα ρούχα τον οποίο και ρολάρουμε προσεκτικά πάνω τους. Τι από όλα να δοκιμάσω, αν έχετε εσείς πρότερη εμπειρία;

Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Δε θυμάμαι αν το σχολίασα, αλλά Νίκο μου άρεσε πάρα πολύ το πάντρεμα των τριών υλικών πέτρα-ξύλο-μέταλλο. Δε θα άλλαζα τίποτε. Πολύ ωραία δουλειά. :firstprize:

Το καλώδιο από που το πήρες?

Ευχαριστώ Κώστα,να είσαι καλά!CreativeCables,και το χάλκινο ντουί,και το καλώδιο,και το φις καί τον ποδοδιακόπτη.Αλμυρά αλλά αξίζουν καθώς είναι πολύ προσεγμένα και παράγονται Ιταλία και όχι στην Άπω Ανατολή.

Attachments

• Desk lamp 02.jpg
    Desk lamp 02.jpg
    90.9 KB · Views: 251
  • Desk lamp 03.jpg
    Desk lamp 03.jpg
    84.3 KB · Views: 251
  • Desk lamp 04.jpg
    Desk lamp 04.jpg
    72.1 KB · Views: 250
  • Desk lamp 01.jpg
    Desk lamp 01.jpg
    92.1 KB · Views: 254
  • Desk lamp 05.jpg
    Desk lamp 05.jpg
    78.8 KB · Views: 250

Aααα, πολυ ομορφο Σαραντη, περιποιημενη κατασκευη, μπραβο!! Η βαση πως φτιαχτηκε?

Καλούπι κουβαδάκι για γαριδάκια από τα είδη party του Jumbo (1,20 euro) και τσιμέντο

Πολυ σωστος!
Τα σιδερενια ελασματα θα μπορουσες να τα ειχες βαψει? Δεν ξερω βεβαια αν θα φαινονταν καλυτερα βαμμενα γιατι και ετσι αβαφα ειναι μια χαρα.

Γενικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα υλικά με το φυσικό τους χρώμα οπότε στις περισσότερες κατασκευές μου αποφέυγω το βάψιμο

Πολύ όμορφο και πρωτότυπο Σαράντη!

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

[QUOTE=

Νικο και σε αυτο το νημα να σου δωσω τα συγχαρητηρια μου για το υπεροχο φωτιστικο σου...
Μολις προσεξα οτι η πετρα αφηνει σημαδια στο πατωμα σου...μηπως θα επρεπε να σκεφτεις κατι για να το αποφυγεις...πχ τσοχακια, λαστιχακια κτλ κτλ για να μην σου γδαρει τα πλακακια...

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο σέ όλους :SFGSFGSF:

Νίκο πού ωραίο τό φωτιστικό
Σαράντη πρωτότυπη,καί μέ πολύ μεράκι και φαντασία η βάση.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Νίκο τέλειο πάντρεμα υλικών ή πέτρα με το ξύλο δίνουν απίστευτο αποτέλεσμα. Πηγαίνοντας στον οικισμό καμάρι σημερα (εξαιρετικό μέρος για καταδύσεις καθώς λίγα μέτρα από την επιφάνεια βρίσκεται βυθισμένη η παλιά πολιτεία των πειρατών) είδα αυτό το θαλλασοξυλο έξω από την ταβέρνα που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί.
c3779d19c132da89301b56936deb822f.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά,να είστε καλά!Κυριάκο αυτό το υπέροχο ξύλο να το εκμεταλλευτείς,αμαρτία είναι!Ευγένιε τα σημάδια είναι σκόνη από συμπληρωματικό τρύπημα της πέτρας που έγινε για να διευρύνω την τρύπα του καλωδίου,μιας και είναι τρίκλωνο και δε χωρούσε!Σκούπισα πρόχειρα,γι'αυτό και τα σημάδια!Σαράντη κούκλος ο γερανός!!

Edit
Κυριάκο τώρα κατάλαβα πως δεν είναι δικό σου το ξύλο,κρίμα......

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

χα χα Νικο και τι δεν του εταξα για να το παρω εχωντασ εσενα στο μυαλο μου ο υπευθηνοσ ψηγειων τησ κοκα κολα ειναι απο την κρητη οποτε θα μου εκανε την χαρη να στο φερει γιατι στα δικα μου χερια.......κριμα που δεν το δινει θα ξαναπροσπαθησω παντωσ.

Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μπραβο Saradis πολυ ομορφο το φωτιστικο σου
Το καπελο τι ειναι? σωληνα pvc?

ομορφοοοοο...!!!
σε τι τιμη αν επιτρεπετε...

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μπραβο Saradis πολυ ομορφο το φωτιστικο σου
Το καπελο τι ειναι? σωληνα pvc?

Ευχαριστώ!
Ακριβώς!!! Σωλήνα pvc!

Παρα πολυ καλο το αποτελεσμα...μπραβο...

Ευχαριστώ πολύ!

Μπράβο σέ όλους :SFGSFGSF:

Νίκο πού ωραίο τό φωτιστικό
Σαράντη πρωτότυπη,καί μέ πολύ μεράκι και φαντασία η βάση.

Ευχαριστώ πολύ!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά,να είστε καλά!Κυριάκο αυτό το υπέροχο ξύλο να το εκμεταλλευτείς,αμαρτία είναι!Ευγένιε τα σημάδια είναι σκόνη από συμπληρωματικό τρύπημα της πέτρας που έγινε για να διευρύνω την τρύπα του καλωδίου,μιας και είναι τρίκλωνο και δε χωρούσε!Σκούπισα πρόχειρα,γι'αυτό και τα σημάδια!Σαράντη κούκλος ο γερανός!!

Edit
Κυριάκο τώρα κατάλαβα πως δεν είναι δικό σου το ξύλο,κρίμα......

Ευχαριστώ πολύ!

Last edited by a moderator: