Πολυ ωραιο αποτελεσμα. Μια επεξηγηση πως λειτουργει η γωνια μεταφορας σχεδιων;Μαστορεμα σημερινό.
Επειδή Δυστυχώς δεν έχω ακόμη τον χώρο που θέλω για εργαστήριο ώστε να αξιοποιήσω την επιφάνεια που μου είχε δώσει ο Παναγιώτης για πάγκο εργασίας και επειδή στην είσοδο του διαμερίσματος μου γινόταν ένας μικρός χαμός έφτιαξα ένα καπάκι στην ουσία στο επιπλακι που φιλοξενεί υποδήματα και εργαλεία ώστε να στεγάσει και τα συεγανωτικα ταράτσας που δεν πρόλαβα να περάσω πριν φθινοποριασει....
Πολύτιμος βοηθός η γωνία μεταφοράς σχεδίων πατρόν που φέραμε από έξω!
Επίσης το μικρό γιαπωνέζικο πριονακι του Λιντλ έκανε θαύματα αλλά την βαριά δουλειά αποκοπής του κομματιού 100 επί 40 από την μεγάλη επιφάνεια έκανε το 18βολτο XR DEWALT δισκοπριονο!
Η κοπή έγινε άψογα και το ίδιο και η εφαρμογή σε ένα τοιχακι με μη ορθές γωνίες.
Κοληθηκε σε τοίχο και επιφάνεια επίπλου με σιλικονη Forever white.
Βουαλα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Η σταθεροποίηση είναι εύκολη.
Με τέσερις μικρούς τάκους που θα τους βιδώνεις στην κάτοψη φρακάροντας το ξύλο.
Η ρύθμιση σε ύψος δεν κατάλαβα πως θα γίνεται.
η σταθεροποίηση όπως λέει ο Μπάμπης.
Η ρύθμιση του ύψους, αρχικά όσο δίνει το ίδιο το ρούτερ και για παραπάνω με αλλαγή του πάχους της βάσης ή με αλλαγή του ύψους των πλαινών ορθογωνίων ή και τα δύο μαζί.
Εμ δε θελω να τρυπησω τη βαση, οχι τουλαχιστον απο τωρα.
Η σταθεροποίηση είναι εύκολη.
Με τέσερις μικρούς τάκους που θα τους βιδώνεις στην κάτοψη φρακάροντας το ξύλο.
Η ρύθμιση σε ύψος δεν κατάλαβα πως θα γίνεται.
Δεν είναι ανάγκη να τρυπήσεις τη σταθερή σιυ βάση.
Κόψε ένα δεύτερο κομμάτι κόντρα πλακέ που θα κάθεται και θα εφαρμόζει πάνω στη βάση κι όταν γεμήσει τρύπες το αντικαθιστάς με άλλο.
Απλα θα μου φαει υψος απο τους 8 ποντους...
Ρε Παναγιώτη με τον Νεκτάριο έχω μπερδευτεί αν είναι καλύτερος επιπλοποιός ή ηλεκτρολόγος.
:a0210:Σου έχω (εύκολη) λύση και γί αυτό.
Φτιάχνεις δύο πλαινά, όσο θες ψηλότερα, και όταν χρειαστείς μαγαλύτεο ύψος τα τοποθετείς κολλητά πάνω στα σταθερά σου με σφιχτήρες στα άκρα.
Για να μην αλλάξει το μήκος, και να ταιριάζει με την επιφάνεια ολίσθησης, θα τα τοποθετήσεις ένα εξωτερικά κι ένα εσωτερικά.
Για να γίνει αυτό σωστά όμως θα πρέπει, το κομμάτι που θα τοποθετηθει εσωτερικά, να είναι πιο κοντό όσο πάχος έχει η βάση που θα πατήσει (αφού θα μπεί εσωτερικά).
Αυτο γιατι μια πλευρα, οταν το γυρισω η κολλα θα αφησει μαλλον σημαδια. Θα το δοκιμσσω παντως πρωτο πρωτο, ηταν στο μυαλο μου.Νεκ σταθεροποιησετο με ταινια διπλης οψεως η θερμοκολλα.
Την στιγμή που κάνεις κάτι με μεράκι είσαι καλός. Ο Νεκ τα κάνει και τα δύο αυτά με μεράκι οπότε είναι εξ' ίσου καλός και στα δύο. :ADFADF1:
Ωραίο το jig σου Νεκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.