kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,616
παιδια...ειπα να κανω αναζητηση τι ειναι αυτο το "ρελιεφ " και δειτε που επεσα (σελιδα εμ τεχνικες)
http://www.thanosnet.gr/html/to_xriso_xeri.html
http://www.thanosnet.gr/html/to_xriso_xeri.html
@Papakitou
Όντως μια φωτο θα ηταν διαφωτιστική..
@Νικος Πετειναρακης
Εάν 35χρονων δύσκολα να το βγάλεις..και από την άλλη γιατί να το βγάλεις.. ;...οπτικό το ζήτημα... ;
Είναι πολύ το κομμάτι...;
Συνήθως εαν ειναι μικρό,βέβαια έχω κάνει και ολόκληρη πλευρά σπιτιού,μπορείς να το γεμισεις/ επανασοβατισεις από πάνω....
Όμως πριν κάνεις αυτό χρειάζεται flex με 25αρη πατοχαρτο να πάρει τις ακμές για να "φαγωθει" λογο..
Τα παραπάνω για να γίνει λείο...Αλλά δεν ξέρω εσύ τι θες να κάνεις...
Ουτε συζυτηση για ασταρι διαλυτου...εκτος οτι θα "πεθανεις" απο την μυρωδια δεν προσφερει τιποτα επειδη ειναι ηδη βαμμενο...
Σε τι κατασταση ειναι τα τοιχια..εχουν ξεφλυδισει,εχουν μαυρισει,υπαρχει υγρασια...;παιζουν πολλα ρολο το πως θα κινηθεις...
Εαν δεν υπαρχει τιποτα απο τα παραπανω βαφεις κανονικα με πλαστικο....
Όσο αφορά τα τοίχια εκεί που φενεται μαυρισμένο είναι μούχλα καθώς από τα πράγματα που υπήρχαν μπροστά δεν ανεπνεε το σημείο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μύκητες.. το πρόβλημα επόμενος είναι εσωτερικό...
Στα σημεία που είναι μαυρισμένο η θα το καθαρίσεις καλά με χλωρινη και όσο φεύγει η θα το περάσεις με ακρυλικου ασταρι δυαλιτου...Έχει η Vitex το Vitosiv και επόιτα πλαστικό...
Όσο αφορά το ταβάνι από τα νερα εκεί υπάρχει ακόμα θέμα...ποτέ επιδιωρθωθηκε απο πανω..;
Καταρχήν θέλει και άλλο ξυλωμα αφού έχει και άλλο τρίχωμα πράγμα που σημαίνει ότι έχει αποκολληθεί από το ταβάνι..
Το άσπρο σαν μαλλί( εκει που ειναι το μπετο)και το κιτρινο υπωδηλωνουν οτι η υγρασία ακόμη δουλευει....Πώς αποδεικνύεται αυτό.. ;
Όταν μονωνεται ένα εξωτερικό κομμάτι που από μέσα υπάρχει θεμα υγρασιας τους καλοκαιρινούς μήνες η υγρασία από κάπου πρέπει να εξατμιστεί...Κατά την εξάτμιση,που στην προκειμένη περίπτωση γίνεται προς τα κάτω,σπρώχνει ότι βρει μπροστά του από χρώματα μέχρι σοβά και λάσπη...
Εαν έχει γίνει πρόσφατα από πάνω τότε δεν είναι η ώρα να το επιδιορθώσεις δυστυχώς..η εικονα με τις κιτρινιλες και το μαλλι αυτο δειχνουν...Πρέπει να το αφήσεις μεχρι το Σεπτεμβρη να ξεραθει καλα και αφού το καθαρισεις καλά....
Αυτά...
Υ.γ..οι φωτο δεν φενονται τις έκανα επικόλληση στο ΝΕΤ για να τις δω..
Φίλε papakitou εαν εχει περασει ενας χρονος και βγαινουν κιτρικιλες ακομη κατι γινεται...
Τα σημεια με τις ασπριλες και τις κιτρινιλες ειναι ξερα η νοπα..;
Το απλό ασταρι νερού δεν κάνει τίποτα...Μην το βάλεις καθόλου καλύτερα...
Θέλει η ασταρι μετάλλου,όπως σωστα ανέφερε ο μαστορας του Άγγελου,η το πλέον εξειδικευμένο προϊόν που ανέφερα που είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις.
Άγγελε εαν εχει περαστεί σωστά και έχει βρεθεί και σταματήσει η διαρροη/υγρασια δεν θα έχει θέμα ποτέ.
Διαβάστε το προϊόν και θα καταλάβετε με το παραπάνω ότι είναι καλύτερο και από ασταρι μεταλλου..
https://www.vitex.gr/Product/29/41/VITOSIN-/

Για καποιο λογο το μινιο μου εχει μεινει απο τα βαπορια και μου ειναι δυσκολο να το αλλαξω, οπως λεει και η εγγλεζικη παροιμια...you can't teach an old dog, new tricks
Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν πλεον εξελιγμενα υλικα που ισως να κανουν καλυτερη δουλεια.
Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα με το παραδοσιακο μινιο σε ολες τις χρησεις του σαν αντισκωριακο ασταρι.
Ο μεγαλυτερος νταλκας στα σωληνωτα καγκελα ειναι το τριψιμο. Ολα τα αλλα ειναι ευκολα.
Ειχε βαλει καποιος ενα ωραιο εξαρτημα που επαιρνε γυαλοχαρτα και τα καμπυλωνε. Χωρις αυτο, εγω τουλαχιστον, δεν βρηκα κανεναν ευκολο τροπο/μηχανημα. Και δοκιμασα μπολικα.
Ο μεγαλυτερος νταλκας στα σωληνωτα καγκελα ειναι το τριψιμο. Ολα τα αλλα ειναι ευκολα.
Ειχε βαλει καποιος ενα ωραιο εξαρτημα που επαιρνε γυαλοχαρτα και τα καμπυλωνε. Χωρις αυτο, εγω τουλαχιστον, δεν βρηκα κανεναν ευκολο τροπο/μηχανημα. Και δοκιμασα μπολικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.