Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη αν έρθεις με αυτοκίνητο το Σάββατο θα σου είναι εύκολο να μου κρατάς να φτιάξω και εγώ τους άλλους 3?

Επειδή είμαι λίγο (σ)αργός :p, για ξαναπέστο λίγο με δικά σου λόγια.. Τι να σου κρατάω;

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Θες την κανονική στο 1,17 cm ή ένα μικρότερο κομμάτι που περίσεψε για δείγμα;

1,17cm πάχος;; :S

Βασικά μια 6μετρη σαν αυτή που πήρες θα ήθελα, κομμένη ανα ενα μετρο θα μου είναι κομπλέ. Απο λερόυ που είχα πάρει τις δικές μου παλιά έβγαινε κάπου 5-6 ευρώ τα 2 μέτρα πάχους 4mm

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Θα μου πείς κι εσύ κι ο Κυριάκος τι ακριβώς θέλετε, και πως τα θέλετε κομένα, και πάω να τα πάρω.
Θα προσπαθίσω να είμαι το Σάββατο αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα κατάφερα να τελειώσω το "ντύσιμο" με πετροβαμβακα του νέου μου εργαστηρίου στον χώρο κάτω απο το σπίτι (έχω μείνει πολυ πίσω...) .
Μάσκα γυαλια και ολοσωμη φόρμα στα σκουπίδια και πάμε για ατομική απολύμανση...

free image host

Ουτε που τον ηξερα σαν υλικο!!!
Ωραιο και επιβλητικο γινεται το εργαστηρι Ηλια...για επαγγελματιες :))

Θα περασεις κατι πανω απο αυτο το υλικο?

Ουτε που τον ηξερα σαν υλικο!!!
Ωραιο και επιβλητικο γινεται το εργαστηρι Ηλια...για επαγγελματιες :))

Θα περασεις κατι πανω απο αυτο το υλικο?

Ναι Μιχάλη , φύλλα OSB . Σαν υλικο ειναι άκρως ακατάλληλο για επαφη με τον άνθρωπο αλλα ηχομονωση και καταπολέμηση υγρασίας στο φουλ !

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ηχομονωση, θερμομονωση στο φουλ. Θα αναβεις δυο κερια και θα ζεςταινεται ολος ο χωρος!
Υγρασια ομως? ο υαλοβαμβακας ειναι απορροφητικος και διαπνεον. Οποτε υγρασια και νερα τα απορροφα γιαυτο προσεξε μην εχεις τιποτα διαρροες.

¨Οπως λέει ο Νεκτάριος. Ο πετροβαμβακας δεν καταπολεμάει την υγρασία αλλά την ρουφάει. Αν πάρει πολύ υγρασία είναι χειρότερος και από το ρικοφον..."Θάνατος" για να το βγάλεις. Τι είναι ? 5αρης στα 100?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο πετροβαμβακας δεν είναι μεγαλύτερο χτικιό από τον υαλοβάμβακα...παλεύεται...

Σήμερα κατάφερα να τελειώσω το "ντύσιμο" με πετροβαμβακα του νέου μου εργαστηρίου στον χώρο κάτω απο το σπίτι (έχω μείνει πολυ πίσω...) .
Μάσκα γυαλια και ολοσωμη φόρμα στα σκουπίδια και πάμε για ατομική απολύμανση...
Να ρωτήσω;
1) Γιατί το έντυσες, και 2) γιατί τα πέταξες; Είναι επικίνδυνος ο πετροβάμβακας;