Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σ.Λ. πάλι να δουλέψουμε και λίγο. Κοψιματα το φύλλο Κ/Π σε λωρίδες για να γίνουν 2 ραφιερες.
15e64bfc3f22be82fa2a4606511b622e.jpg

8f459004b5029125a709985e0b9574d7.jpg

acdb7a7002fa932774a062cf0af2ddee.jpg

bd40a2b2974696757311a576d82dabc4.jpg

5904f5d7e662a115201e2e85287f8d14.jpg

Μιας και βρέθηκε ένα απόγευμα ελεύθερο είπα να φτιάξω μια ιδέα της συζύγου.
Η ιδέα είναι μια κορνίζα με μεταλλική πλάτη για να βάζουμε πάνω τα μαγνητάκια που μαζεύουμε απο τα μέρη που επισκεπτόμαστε,και πλέον έχουν γεμίσει το ψυγείο και είναι μια αηδία.
...
Αυτό είναι ελπίζω να σας αρέσει -bye-

Όμορφη δουλειά!

Καλή συνέχεια! Πώς σκέφτεσαι να τα ενώσεις?
Με καβιλιες με την καβιλιερα της wolfcraft. Αύριο θα κόψω τα κάθετα για να γίνει αυτό
13a170573042bf0ee8252f950fe43c86.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια χαρά!!!
Το πρώτο μου δισκοπριονο αγορασμένο από το ΜΑΚΡΟ!
Einhell???
Skarmax λέει και νομίζω ότι το είχα πάρει από το Alex pack

Αργά μέσα στην νύχτα (ε όχι και τόσο αργά μάστορα) η δουλειά συνεχίζεται...

a1a3c3260e6f7013e8d8dcd766cd7a65.jpg

e7809b381f91a8605063174450fe5e90.jpg

Με καβιλιες με την καβιλιερα της wolfcraft. Αύριο θα κόψω τα κάθετα για να γίνει αυτό
13a170573042bf0ee8252f950fe43c86.jpg

Skarmax λέει και νομίζω ότι το είχα πάρει από το Alex pack

Αργά μέσα στην νύχτα (ε όχι και τόσο αργά μάστορα) η δουλειά συνεχίζεται...

Ωραίος με τις καβίλιες!
Βλέπω είσαι και χρήστης του sketchup, ε? Άρα, να περιμένουμε να ανεβάσεις και τα σχέδιά σου στο 3d warehouse?
Καλή συνέχεια! (μην ξημερωθείς όμως... :-) )

Παιδια το skechup τι λεει ? το εχω αλλα δεν μου φανηκε εύκολο και το παράτησα στην μοίρα του ...

Παιδια το skechup τι λεει ? το εχω αλλα δεν μου φανηκε εύκολο και το παράτησα στην μοίρα του ...
Ειναι μεχρι να του παρεις τον αερα. Ερασιτεχνικο μεν με περιορισμους, αλλα υπαρχουν addons που το συμπληρωνουν. Το χρησιμοποιω συνεχεια.

Εγω δουλευω με το χερι ... Αλλα θελω να το παίξω high tech .... Και να κραταω και αρχείο τα σχέδια αν χρειαστούν ... Θα το ψάξω να δω τι κανει

Εγω δουλευω με το χερι ... Αλλα θελω να το παίξω high tech .... Και να κραταω και αρχείο τα σχέδια αν χρειαστούν ... Θα το ψάξω να δω τι κανει
Υπαρχουν tutorial στο youtube. Και εγω καποτε σχεδιαζα με το χερι, μετα σε προγραμματα οπως το photoshop εκανα δουλεια που ηθελε autocad... και ευτυχως εβγαλε η google το sketchup.

Μου δινει τη δυνατοτητα να δω καποια πραγματα αν ειναι εφικτα οπως τα σκεφτομαι. Αν καποια κομματια ταιριαζουν ή αν ειναι λειτουργικα . Οπως αυτη η eq platform για τηλεσκοπιο που καποια στιγμη θα φτιαξω.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το video ειναι extract απο το ιδιο το προγραμμα.

Ωραίος με τις καβίλιες!
Βλέπω είσαι και χρήστης του sketchup, ε? Άρα, να περιμένουμε να ανεβάσεις και τα σχέδιά σου στο 3d warehouse?
Καλή συνέχεια! (μην ξημερωθείς όμως... :-) )
Μόλις σταμάτησα.
Για δώσε οδηγίες, αν και νομίζω θα τα καταφέρω. Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά είναι διαθέσιμα σε όποιον ενδιαφέρεται. Βέβαια σχεδιάστηκαν για το συγκεκριμένο χώρο και χρήση.

Χα. Η εικονα ειναι απο ενα μικρο πινακα που ειδα στο bizart. Εσφαλμενα με τιτλο "baby dragon". Μονο δρακος δεν ειναι. Οντως ενας μικρος δεινοσαυρος, αλλα ηταν η συμβιβαστικη λυση με την γυναικα μου να αποφασιζει... Κανονικο δρακο θα του ζωγραφισω , ισως και μαζι του, στην εφηβεία. :music-smiley-005: