+1!!!Εμενα μου αρεσει πολυ,και σαν ιδεα και σαν εκτελεση!
Εμενα μου αρεσει πολυ,και σαν ιδεα και σαν εκτελεση!
Μιας και βρέθηκε ένα απόγευμα ελεύθερο είπα να φτιάξω μια ιδέα της συζύγου.
Η ιδέα είναι μια κορνίζα με μεταλλική πλάτη για να βάζουμε πάνω τα μαγνητάκια που μαζεύουμε απο τα μέρη που επισκεπτόμαστε,και πλέον έχουν γεμίσει το ψυγείο και είναι μια αηδία.
...
Αυτό είναι ελπίζω να σας αρέσει![]()
Σ.Λ. πάλι να δουλέψουμε και λίγο. Κοψιματα το φύλλο Κ/Π σε λωρίδες για να γίνουν 2 ραφιερες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σ.Λ. πάλι να δουλέψουμε και λίγο. Κοψιματα το φύλλο Κ/Π σε λωρίδες για να γίνουν 2 ραφιερες.
![]()
Μάλλον doit από AlexpackΜια χαρά!!!
Το πρώτο μου δισκοπριονο αγορασμένο από το ΜΑΚΡΟ!
Einhell???
Με καβιλιες με την καβιλιερα της wolfcraft. Αύριο θα κόψω τα κάθετα για να γίνει αυτόΚαλή συνέχεια! Πώς σκέφτεσαι να τα ενώσεις?
Skarmax λέει και νομίζω ότι το είχα πάρει από το Alex packΜια χαρά!!!
Το πρώτο μου δισκοπριονο αγορασμένο από το ΜΑΚΡΟ!
Einhell???
Με καβιλιες με την καβιλιερα της wolfcraft. Αύριο θα κόψω τα κάθετα για να γίνει αυτό
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Skarmax λέει και νομίζω ότι το είχα πάρει από το Alex pack
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αργά μέσα στην νύχτα (ε όχι και τόσο αργά μάστορα) η δουλειά συνεχίζεται...
Ειναι μεχρι να του παρεις τον αερα. Ερασιτεχνικο μεν με περιορισμους, αλλα υπαρχουν addons που το συμπληρωνουν. Το χρησιμοποιω συνεχεια.Παιδια το skechup τι λεει ? το εχω αλλα δεν μου φανηκε εύκολο και το παράτησα στην μοίρα του ...
Υπαρχουν tutorial στο youtube. Και εγω καποτε σχεδιαζα με το χερι, μετα σε προγραμματα οπως το photoshop εκανα δουλεια που ηθελε autocad... και ευτυχως εβγαλε η google το sketchup.Εγω δουλευω με το χερι ... Αλλα θελω να το παίξω high tech .... Και να κραταω και αρχείο τα σχέδια αν χρειαστούν ... Θα το ψάξω να δω τι κανει
Μόλις σταμάτησα.Ωραίος με τις καβίλιες!
Βλέπω είσαι και χρήστης του sketchup, ε? Άρα, να περιμένουμε να ανεβάσεις και τα σχέδιά σου στο 3d warehouse?
Καλή συνέχεια! (μην ξημερωθείς όμως...)
Σήμερα πάντως " μαστορεψα" μια ζωγραφιά στον τοίχο του μπεμπη.View attachment 125306
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.