Παναγιώτη πολύ καλή δουλειά.
Μου αρέσει πολύ που τόνισες την φυσικότητα του ξύλου.
Μπραβο Παναγιωτη αξιζε, χαρα στο κουραγιο σου ομως!!!
Γειά σου ρε Παναγιώτη!
Τώρα που πήρες έξτρα μαχαίρια για το εργαλείο σε βλέπω να πλανιαρεις και το παρκέ!!!!!
Φίλε Παναγιώτη γιά μιά ακόμα φορά μάς εξέπληξες ευχάριστα,όπως ειπε ο Νίκος πολύ καλύτερα έτσι πού τονίζει τήν φυσικότητα τού ξύλου,πές μας άν δέν βαριέσε γιά τήν βαφή,βερνίκι πεύκο χρησιμοποίησες ? φαντάζομαι βερνίκι νερού πάντος αυτήν τήν φορά.
Μπραβο μαστορα,αξιος!
Μια ερωτηση.Μεχρι να τελειώσεις,που κοιμοσουνα?:a0210:
Δημήτρη ξεκίνησα με καβιλιες με το εργαλείο της Wolfcraft και έφτιαξα έτσι την πρώτη. Πολύ δουλειά όμως και άγχος για τις ευθυγραμμίσεις. Την δεύτερη την έκανα με συνδυασμό καβιλιες και βίδες. Πήγε πολύ πιο γρήγορα απο την πρώτη.
Το γραφείο ειναι Κ/Π 20αρι οι επίπεδες επιφάνειες και OSB 11αρι οι κάθετες. Σχεδιάστηκε στο sketchup για να εχω μια εποπτική εικόνα και να δω πως θα γίνουν οι ενώσεις. Εχω ανεβάσει φωτο της κατασκευής.
Με την βαφή δεν ασχολήθηκα καθόλου. Πρότεινα βερνίκια νερού αλλά δεν...
Το σωστό θα ήταν αυτο. Πρώτο χέρι, τρίψιμο, δεύτερο χέρι. Αλλά βιάζεται να ανοίξει κι έτσι τα βαψε και το μαθα εκ των υστέρων.
Άλλη μια ανακατασκευή τελείωσε.
Τα ξύλα περάστηκαν όλα από τον ξεχονδριστήρα, διορθώθηκαν με το ρούτερ. η μια πλευρά με την άλλη και επανασυναρμολόγηση, στοκάρισμα, τρίψιμο και αλλαγή χρώματος.
Πριν:
View attachment 125825
Μετά:
View attachment 125827
View attachment 125828
Μαστροπαναγιώτη ωραίες οι αλλαγές και ταιριαστές με τα κομοδίνα
Φτιάξε τώρα και ένα τραπεζάκι να προσφέρεις το πρωϊνό στη Kυρία σου poy o πίνακας στο κεφαλάρι είναι μάλλον δικό της ε?
Like και για το τηλέφωνο![]()
Παναγιωτη εισαι αρχοντας!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.