Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κανονικά σήμερα έπρεπε να είχα ρεπό. Επειδή όμως βοβάμαι οτι αύριο μπορεί και να βρέχει είπα να ξεκινήσω, και να τελειώσε τελικά, μια κατασκευούλα με τρία καφασάκια για τα ζαρζαβάτια της κουζίνας.
Αύριο θα περαστεί κι ένα δεύτερο χέρι λινέλαιο και τέρμα...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    168.3 KB · Views: 142
  • image.jpg
    image.jpg
    124 KB · Views: 141
  • image.jpg
    image.jpg
    120.8 KB · Views: 141
  • image.jpg
    image.jpg
    117 KB · Views: 143
Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπαμπη ωραιοτατο,και μου εδωσες και ιδεα!Ξαναματα χρονια πολλα αρχοντα!

Ευχαριστώ πολύ Νικόλα.
Μιας και σου έδωσα ιδέα ναου διευκρινήσω και κάποια πραγματάκια που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες.
Στη βάση του χει τέσερα ροδάκια, αυτά τα μαύρα που βλέπεις χύμα.
Το κάθε κομμάτι είναι ανεηπξάρτητα, απλά κάθεται πάνω στο άλλο, όπως στιβάζουμε τα καφάσια.

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστώ πολύ Νικόλα.
Μιας και σου έδωσα ιδέα ναου διευκρινήσω και κάποια πραγματάκια που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες.
Στη βάση του χει τέσερα ροδάκια, αυτά τα μαύρα που βλέπεις χύμα.
Το κάθε κομμάτι είναι ανεηπξάρτητα, απλά κάθεται πάνω στο άλλο, όπως στιβάζουμε τα καφάσια.

Ευχαριστω πολυ!Βρε,δεν τα πινεις εσυ αποψε;;Ελα να πιουμε μαζι ρακη,εχω κακοκεφιες αποψε και την εχω ταραξει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστω πολυ!Βρε,δεν τα πινεις εσυ αποψε;;Ελα να πιουμε μαζι ρακη,εχω κακοκεφιες αποψε και την εχω ταραξει..

Μακάρι νάσουνα κοντά... :ernaehrung004:

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μου αρεσε θα σε αντιγραψω.

Βασίλη χαίρομαι πιυ σ´ άρεσε. Δεν είναι τίποτε σπιυδαίο βέβαια, όπως είπα και πριν, μια απλή και γρήγορη κατασκευή ήθελα να κάνω να αντικαταστήσω αυτή τη βλακεία που δεν άντεχα να βλέπω άλλο. Και βασικά απ´ αυτό πήρα και το σχέδιο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    183.2 KB · Views: 143
Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίο Μπαμπη !
Παρομοιως το έχω στα σκαριά μιας και ενα ετοιματζιδικο πλαστικο που είχα έσπασε (βασικα δεν το γουσταρα και το εσπασα..χαχαχα...) .
Μου αρέσουν οι τρύπες αερισμου στους πατους ,στο δικο μου σκέφτομαι κάποια πλευρα απο καθε ραφι να μην την κλείσω , μάλλον την μεγάλη .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικόλα δεν μασάμε συντεκνε ... :-)

Γεια σου ρε Μπάμπη στρατηγέ με τα ζαρζαβατικοκαφάσια σου!!!! :D

Πολύχρονος και πάλι μιας και είδα ότι έχει και γενέθλια σήμερα! Γερός και δυνατός :)

Σ´ ευχαριστώ πολύ Αγάπη...
Εύχομαι νάσαι κι εσύ γερή και να παραμείνεις το ίδιο δημιουργική και να μας εμπνέεις.... (Και να μας μαθαίνεις ήθελα να γράψω αλλά σιγά μη τόγραφα....Ή είμαστε άντρες ή δεν είμαστε.:beatnik2:)

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δυο μέρες το πάλευα αλλά άξιζε το κόπο. Ενα πεταμένο σετάκι απο ράφια που γίνεται και τραπεζάκι αν τα βάλεις δίπλα δίπλα.
Εβγαλα καρφιά που τα είχανε βάλει προφανώς για να το "στηρίξουνε" και καλά, βίδες που ήταν μετρικές, και συνδετήρες παρακαλώ............ Το χρώμα δε μου άρεσε αλλά ούτε ταίριαζε με το σπίτι αλλά ήταν και σε μαύρο χάλι.
Οπότε....

PMEx7KZ.jpg

s9k6toK.jpg

fgC9p9n.jpg

MRWRIFg.jpg

E9hLLOI.jpg

Οπου δε μπαίνει ταινιολειαντήρας μπαίνει σκαρπέλο...

rE7oNYO.jpg

Και αφού το έτριψα με το περιστροφικό μέχρι που ανέβηκα 240 γυαλόχαρτο πέρασα βερνίκι εμποτισμού σε χρωματισμό σκούρας καρυδιάς για να ταιρίαζει με τα έπιλα στο σημείο που θα μπεί.

gTPQkSZ.jpg

DuI73xO.jpg

UcupKGy.jpg

YFrQXl5.jpg

eQbCFPu.jpg

Τα ράφια απο κάτω θα τα βγάλω και θα τα κάνω συρτάρια και επάνω θα μπει ένας καθρέπτης. Ολα αυτά αφού βρω που έχω αφήσει τους ώμους, τη μέση και τα χέρια μου :HTEHETH63:

πολύ καλή δουλειά έγινε, μπράβο σου

Ναι ρε φιλε,απλα τετοια μερα καθε χρονο απο το 93 εχω τις μαυρες μου..Anyway!Ολα υπο ελεγχο και υπο κατασκευη!

Κατάλαβα.... Και σε καταλαβαίνω απόλυτα, στα 53 του "έφυγε" ο δικός μου... Ο κολλητός μου...
Άστα ρε Νικόλα. (Αν κατάλαβα σωστά....)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπαμπη με τι ανοιξες τις τρυπες;Με τρυπανι ξυλου η με φτερο;

Με τρυπάνι 12-αρι Νίκο αλλά το μετάνοιωσα, το κόντρα πλακέ ξεφτίζει πανεύκολα και πετάει σκλήθρες. Αναγκάστηκα να το γυρίσω ανάποδα και να βάλω άλλο ξύλο απο κάτω, δεμένα σφιχτά με σφιχτήρες, για να περιορίσω τη ζημιά.