Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γτ να το χαλασεις χειροτερα?
Και η ιδεα της αγαπης ειναι καλη!

Αλλα πες μου γτ να βαλεις ενα καπακι σε ενα καλαθι που απο τα πλαγια ειναι ανοιχτο?

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ακόμη και εάν έχει φάει την μολυβιά, μπορεί να κάνει άλλη μία, οριακή, και έτσι να έχει μπούσουλα πόσο να φάει και που.

Ευχαριστώ Αγάπη γιά τίς συμβουλές,όχι βρέ σύ δέν είμαι παντελώς άσχετος χά χά,έχω φτιάξει και ένα μίνι πάγκο στό παρελθόν (πρώτη κατασκευή μίνι πάγκου θέλω τήν κατανόηση σου) ,έντυσα μέ μελαμίνη περιμετρικά τήν αποθήκη,εν ολίγης πιάνουν τά χέρια μου,αλλά θέλω νά μαθαίνω από τούς πιό έμπειρους.
Δυστυχώς δέν έχω ταινιολειαντήρα,καί έκοβα πάνω στήν γραμμή,νά ορίστε γιαυτό σού λέω μαθαίνω,δέν ήξερα ότι στόν κύκλο πρέπει νά κόβουμε λίγο έξω από τήν γραμμή γιά νά τόν φέρνουμε στήν γραμμή μέ ταινιολειαντήρα μετά,μέ άλλο εργαλείο εκτός ταινιολειαντήρα γιά τήν επόμενη φορά τί υπάρχει ??

Κυριάκο έτσι σέ δουλειές νά βρισκόμαστε,καί δείχνη καί πιό όμορφο

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστώ Αγάπη γιά τίς συμβουλές,όχι βρέ σύ δέν είμαι παντελώς άσχετος χά χά,έχω φτιάξει και ένα μίνι πάγκο στό παρελθόν (πρώτη κατασκευή μίνι πάγκου θέλω τήν κατανόηση σου) ,έντυσα μέ μελαμίνη περιμετρικά τήν αποθήκη,εν ολίγης πιάνουν τά χέρια μου,αλλά θέλω νά μαθαίνω από τούς πιό έμπειρους.
Δυστυχώς δέν έχω ταινιολειαντήρα,καί έκοβα πάνω στήν γραμμή,νά ορίστε γιαυτό σού λέω μαθαίνω,δέν ήξερα ότι στόν κύκλο πρέπει νά κόβουμε λίγο έξω από τήν γραμμή γιά νά τόν φέρνουμε στήν γραμμή μέ ταινιολειαντήρα μετά,μέ άλλο εργαλείο εκτός ταινιολειαντήρα γιά τήν επόμενη φορά τί υπάρχει ??

Κυριάκο έτσι σέ δουλειές νά βρισκόμαστε,καί δείχνη καί πιό όμορφο

με ρουτερ το καλύτερο.....

Πολύ καλή προσπάθεια σου Δημήτρη.
Με τον καιρό θα κάνεις και καλύτερα!!! :)

Ευχαριστώ φίλε Νίκο,συμφωνώ απόλυτα η εμπειρία έχει μεγάλη σημασία στήν τέχνη.

Είπαμε... έχει ο πεύκος κύματα, να σια καλά Αγάπη που τα άφησες να "αφρίσουν" !
Πολύ καλή δουλειά και πολύ πάνω από από τις συνήθεις (και όχι μόνον! ) επαγγελματικές δουλειές! :SFGSFGSF:

Η ιδέα για τον ταινολειαντήρα σωστή και αφού υπάρχει και τρύπα στο κέντρο του ξύλου , ένα καρφί και στο πάγκο και έτοιμο ! :)

Παιδιά έχω δεί πολλές φορές να χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρικές σέγες, υπάρχουν ομως και οι χειρός με ψιλό πριονάκι ίσιο και σωστό σημάδεμα , πας σε τελική επιφάνεια σόκορου. Άντε να το περάσεις και με ένα πατόχαρτο για την ομορφιά !

Και για πραγματικές ψιλοδουλειές, έ τότε τα σεγάκια χειρός είναι μονόδρομος!

https://www.youtube.com/watch?v=IjhaFNDqAhU

Καλή διασκέδαση ! :)

Αγαπη,πολυ ωραια η κατασκευή σου!

Ο μηχανισμος του ρουτερ,υπαρχει καπου εδώ μεσα σε φωτο?

Αγαπη επειδη στη φωτο τα συρταρια δειχνουν μεγαλα και με βαθος, δεν υπαρχει περιπτωση να "κοιλιασει" ο πατος;
Αν δεν εχω χασει επεισοδιο, εβαλες ραουλα, ή συρουν ξυλο με ξυλο;

Δημητρη αν δεν ειναι πολυ μεγαλο το κοματι, θα μπορουσες να περασεις βιδα στο κεντρο και να το βαλεις στο κολωνατο στο αργο, και να κανεις την περιφερεια με ενα γυαλοχαρτο καθως γυρναει. Αν δεν ταλαντωνει πολυ βεβαια και γυρναει στρωτα.

Αγαπη,πολυ ωραια η κατασκευή σου!

Ο μηχανισμος του ρουτερ,υπαρχει καπου εδώ μεσα σε φωτο?

Ευχαριστώ πολύ!
Ναι σε αυτό το θέμα ειναι εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.p...4352&highlight=%ED%F4%DF%E6%E1#post1057564352

Αγαπη επειδη στη φωτο τα συρταρια δειχνουν μεγαλα και με βαθος, δεν υπαρχει περιπτωση να "κοιλιασει" ο πατος;
Αν δεν εχω χασει επεισοδιο, εβαλες ραουλα, ή συρουν ξυλο με ξυλο;

Δεν έχουν πολύ βάθος τα συρτάρια. Μήκος ναι έχουν 88 εκατοστά περίπου, αλλά το βάθος είναι μόλις 32 πόντοι. Και επειδή μέσα θα μπουν ρούχα, εσωρουχα, μαγιό, και τέτοια μπλιμπλίκια, δεν ανησυχώ καθόλου για το τι θα κάνει το κόντρα πλακέ στο πάτο :). Ήδη έχει γεμίσει και μένει να κάνω ένα δύο έξυπνα χωρίσματα για να εκμεταλλευτώ ακόμα καλύτερα το βάθος.

Για να είμαι ειλικρινής εγώ ήθελα να βάλω ξύλο για να ανοίγουν και να κλείνουν τα συρτάρια, αλλά δεν αποφασίζω μόνο εγώ εδώ μέσα. Οπότε έγινε εγκατάσταση οδηγών με ρουλεμάν για τα συρτάρια.

Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Λεω να φτιαξω ενα τσικνοπεμπτοτράπεζο βοηθητικο για το bbq.. Το καπακι του ειναι αυτο..
beea1e3335f4fc0f18ff479251395754.jpg

Και ειναι 60x60

Αντε για δωστε καμια ωραια ιδεα για το σκελετο :)

Λεω να φτιαξω ενα τσικνοπεμπτοτράπεζο βοηθητικο για το bbq..

Δηλαδή τις άλλες μέρες δεν θα το χρησιμοποιείς;;;;:violent-smiley-030:

Ωραίο top πάντως...

Λεω να φτιαξω ενα τσικνοπεμπτοτράπεζο βοηθητικο για το bbq.. Το καπακι του ειναι αυτο..
Και ειναι 60x60

Αντε για δωστε καμια ωραια ιδεα για το σκελετο :)

Αν δεν ήταν ενιαίο το πάνω μέρος (η αν μπορείς να το "χωρίσεις"), μπορείς να πας σε μια λύση αναδιπλούμενου (για μεγαλυύτερη πρακτικότητα): https://www.pinterest.com/pin/38702878022898267/

Γιάννη πολύ όμορφο μου αρέσει παααααααρα πολύ. Αντε τελείωνε να δούμε και το υπόλοιπο :D

και εγώ μαστόρεψα σήμερα. Εστησα τον πάγκο απο dexion στη ταράτσα. Μένει να μου περισσέψουν σε κάποια φάση 150ευρώ για να πάρω τα δύο κομμάτια κόντρα πλακέ :argue:

Εφτιαξα τουτο στα πεταχτα για προσωρινη χρηση...

Παλετοξυλο και ντουλαποπορτα

20160223_170350.jpg

Ειναι σταθερο? γιατι σαν πολλα βαρυτα να σηκωνουν τα ποδια.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ειναι σταθερο? γιατι σαν πολλα βαρυτα να σηκωνουν τα ποδια.

Μια χαρα κρατα. Κουναει φυσικα εαν το κουνησεις, και δεν ειναι για πολλα, αλλα για ακουμπισμα μονο, οχι για παγκο εργασιας, μια χαρα.
Σηκωνει δισκοπριονο, σεγα, σφυρια κατσαβιδια κλπ ανετα.
Πανω κατω σπιτι μπαλκονι κηπο δρομο γρηγορα κ ανετα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πανο μερος : ταβλα απο ντουλαποπορτα απλα ακουμπα στο πλαισιο, δεν το στερεωσα.

Γιάννη καλή αποπεράτωση μέ καλή παρέα καί καλά μεζεδάκια τό βοηθητικό τραπεζάκι.Γιά σκελετό κάτι κλασσικό σάν αυτό η ακόμα πιό κλασσικό ?
Δημήτρη καλορίζικο το τραπέζι