Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπα όχι. Σε μερικές μέρες δε θα είναι σπιτι μου. Κράτα τα με γειά για τον επόμενο που θα τον αντικαταστήσει

Αλλο επιπεδο μαστοριας!! Ζηλευτο!!

Ποιος ειναι ο κυριος σκοπος εδω? Η χαρα του χομπυ η κατι πιο ειδικο και πρακτικο?

Η χαρά του παρουσιαστή είναι δεν εχω την οικονομική δυνατότητα να αλλάζω σε κάτι πιο ειδικό και πρακτικό κάθε μήνα :flipout:.
Γενικά περνάνε πολλά προϊόντα τεχνολογίας από τα χέρια μου. Οπότε έχω τη χαρά να δοκιμάζω σχεδόν οτιδήποτε καινούριο μιας και οι εταιρίες το στέλνουν για παρουσίαση.
Κάποια τα κρατάω και κάποια τα δίνω. Αν τα κρατούσα όλα θα ήθελα ένα σπίτι μόνο γι αυτά και εμένα σε κανά παγκάκι.:smash:

Η χαρά του παρουσιαστή είναι δεν εχω την οικονομική δυνατότητα να αλλάζω σε κάτι πιο ειδικό και πρακτικό κάθε μήνα :flipout:.
Γενικά περνάνε πολλά προϊόντα τεχνολογίας από τα χέρια μου. Οπότε έχω τη χαρά να δοκιμάζω σχεδόν οτιδήποτε καινούριο μιας και οι εταιρίες το στέλνουν για παρουσίαση.
Κάποια τα κρατάω και κάποια τα δίνω. Αν τα κρατούσα όλα θα ήθελα ένα σπίτι μόνο γι αυτά και εμένα σε κανά παγκάκι.:smash:

Aυτο ειναι ευλογια, μπραβο σου!!
Για ενα φεγγαρι μου εστελναν και μενα για φωτογραφιση και δοκιμες, ακριβους φακους led. Ομως επειδη το τελωνειο το πληρωνα εγω, το σταματησα... :)))

Διαμετρους πρεπει να μετρησω και μηκος.
Το σχεδιο πρεπει καποιος να μας κανει ε?

Κύριε, κύριε, κύριε

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και πως μπαίνει κανείς σ αυτό το λούκι ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν και offtopic ας σου απαντήσω

Γενικά δε μπαίνεις στο λούκι σε βάζουν. Τα διάφορα Sites παρακολουθούν μέλη, τη πορεία εξέλιξής τους και τις ικανοτητές τους. Αν κρίνουν ότι είναι και σοβαρά και δε θα πάρουν ένα δείγμα και να εξαφανιστούν σου κάνουν πρόταση.
Από την άλλη αν θες να το ψάξεις βρίσκεις sites που κάνουν παρουσιάσεις και μιλάς μαζί τους

Φυσικά πρέπει να εχεις καλό φωτογραφικό εξοπλισμό
Καλό γραπτό και προφορικό λόγο μιας και θα χρειαστεί και βίντεο κάποιες φορές
Ικανότητες στην επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο
Ικανότητες και γνώσεις γύρω από το αντικείμενο μιας και κάποιες φορές θα παρουσιάσεις προϊόντα που δε τα έχει παρουσιάσει κάποιος άλλος για να πάρεις ιδέα.
Πολύ χρόνο και τεράστια υπομονή με τους χρήστες
Το τρόπο να μπορείς να παρουσιάσεις στον άλλον κάτι από το μηδέν χωρίς να παίρνεις de facto ότι είναι γνώστης. Να καλύψεις και τον αρχάριο αλλά και τον προχωρημένο χρήστη.
Και φυσικά να μπορείς να τηρήσεις κάποια χρονικά πλαίσια όταν θα έχεις πάνω από ένα δείγματα για παρουσιαση. Δε θα το πάρεις σήμερα και θα το παρουσιάσεις του χρόνου πχ ή όποτε σου μένει ελεύθερος χρόνος αλλά σε ένα διάστημα που ορίζει η εταιρία. Συνήθως 20-30 μέρες.

Σε γενικές γραμμές αυτά :)

Θέλει πολύ χρήμα και πολύ χρόνο να επενδύσεις πάντως για να μπορείς να κάνεις μία παρουσίαση που θα ξεφεύγει και θα σε ξεχωρίσει.

Αν και offtopic ας σου απαντήσω

Γενικά δε μπαίνεις στο λούκι σε βάζουν. Τα διάφορα Sites παρακολουθούν μέλη, τη πορεία εξέλιξής τους και τις ικανοτητές τους. Αν κρίνουν ότι είναι και σοβαρά και δε θα πάρουν ένα δείγμα και να εξαφανιστούν σου κάνουν πρόταση.
Από την άλλη αν θες να το ψάξεις βρίσκεις sites που κάνουν παρουσιάσεις και μιλάς μαζί τους

Φυσικά πρέπει να εχεις καλό φωτογραφικό εξοπλισμό
Καλό γραπτό και προφορικό λόγο μιας και θα χρειαστεί και βίντεο κάποιες φορές
Ικανότητες στην επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο
Ικανότητες και γνώσεις γύρω από το αντικείμενο μιας και κάποιες φορές θα παρουσιάσεις προϊόντα που δε τα έχει παρουσιάσει κάποιος άλλος για να πάρεις ιδέα.
Πολύ χρόνο και τεράστια υπομονή με τους χρήστες
Το τρόπο να μπορείς να παρουσιάσεις στον άλλον κάτι από το μηδέν χωρίς να παίρνεις de facto ότι είναι γνώστης. Να καλύψεις και τον αρχάριο αλλά και τον προχωρημένο χρήστη.
Και φυσικά να μπορείς να τηρήσεις κάποια χρονικά πλαίσια όταν θα έχεις πάνω από ένα δείγματα για παρουσιαση. Δε θα το πάρεις σήμερα και θα το παρουσιάσεις του χρόνου πχ ή όποτε σου μένει ελεύθερος χρόνος αλλά σε ένα διάστημα που ορίζει η εταιρία. Συνήθως 20-30 μέρες.

Σε γενικές γραμμές αυτά :)

Θέλει πολύ χρήμα και πολύ χρόνο να επενδύσεις πάντως για να μπορείς να κάνεις μία παρουσίαση που θα ξεφεύγει και θα σε ξεχωρίσει.

Ευχαριστω ιδιαιτέρως Αγαπη για την πολυ κατανοητή και λεπτομερή απαντηση σου.

Sent from my iPad using Tapatalk

παντως δεν ειναι και κατι το δυσκολο να σχεδιασεις απλα σχηματα.
εκανα δυο μαθηματα και σχεδιασα με λιγο κοπο εναν φορεα μπαταριων.

Αυτο πoυ θελι ο εντουρας γινετια ευκολα με το δωρεαν ονλαιν προγραμμα tinkercad

Μαστορεμα δεν είναι βέβαια, αλλά κάπου εκεί ανάμεσα στο αραγμα μπογιαντισαμε και δύο πετρουλες.
DSC_3122.jpg

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

χε χε δεν το πιστεύω.....
εγώ σήμερα έβαψα το μπάρμπεκιου (ακρυλικό άσπρο, και τσιμεντόχρωμα τα πυρότουβλα). και....

https://db.tt/kLOWj90M

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://db.tt/mYuW4uq0
προχωρισα σημερα με το σκυλοσπιτο.μενει η ανοιγομενη οροφη αλουμινενιες γωνιες στις γωνιες και ενα χερι εξωτερικα βερνικη πολυουρεθανης .

Μια χαρά προχωράει! Ελπίζω το σκυλάκι στο τέλος του έργου να μας γράψει στο forum αν έμεινε ευχαριστημένο από την κατασκευή ! χαχαχα :coool:

Το καλο πραγμα, αργει να γινει. Επειδη μαλλον εχεις κοψει με σεγα και σου εχει βγει λιγο "κατσαρο" εκει που θα πατησει το καπακι - σκεπη, μια τροποποιηση που εχω κανει εγω για παρομοιο λογο, ειναι η προσθηκη αυτοκολητης "φουσκας" - στεγανοποιητικου πορτοπαραθυρων, και μετα τοποθετηση του καπακιου με καποια ελαφρια πιεση, ωστε το λαστιχο να "γεμισει" οσο ειναι δυνατον τα κενα.

Χα χα σωστα το καταλαβες μητσο τα πλαινα κοπικαν με σεγα για να πετυχω την κλιση , τα μπρος -πισω στο παγκοπριονο δεν εχουν θεμα.δεν καταλαβα τι λαστιχο ενοεις ,εγω σκεφτηκα να βαλω ενα παλιο λαστιχο
ποτισματος κομμενο στο μηκος.