Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος ο Κώστας.
Σειρά,μακάρι είχα τόν μισό από τόν ελεύθερο χρόνο σου :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε παμε καλα?????
Ποσα θελετε να φτιαχνω ανα ημερα???????

Cost: £360 + postage & packing

Ελα ντέ Κυριάκο
Πρίν λίγους μήνες είχα φτιάξει ένα σκαμνάκι τσάμπα

http://avclub.gr/forum/showthread.p...λυσεις?p=1057617304&viewfull=1#post1057617304

Προχώρησα σήμερα με το τραπεζάκι για το κολωνάτο δράπανο. Ακολούθησα σε γενικές γραμμές το παρακάτω βίντεο που μου άρεσε ως ιδέα. Ο φράκτης που εκανα είναι βέβαια πιο απλός, αλλά δε μου έκατσε και πολύ καλά, οπότε θα φτιαξω άλλον. Το τραπεζάκι μία χαρά, στιβαρότατο.
IMG_20160912_223010513.jpg

Το βίντεο που πήρα την ιδέα είναι αυτό.
https://youtu.be/Tqu7m4BgPCA

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Προχώρησα σήμερα με το τραπεζάκι για το κολωνάτο δράπανο. Ακολούθησα σε γενικές γραμμές το παρακάτω βίντεο που μου άρεσε ως ιδέα. Ο φράκτης που εκανα είναι βέβαια πιο απλός, αλλά δε μου έκατσε και πολύ καλά, οπότε θα φτιαξω άλλον. Το τραπεζάκι μία χαρά, στιβαρότατο.

Μπράβο Vrass κ ο επιμένων νικά.

Κωστα μια χαρα σε βλεπω με το φραχτη στο κολωνατο!
Εγω αλλαξα 3-4 φορες την κατασκευη φρακτη στην πριονοκορδελα και παλι χαρουμενος δεν ειμαι -χαιρομαι ομως που παω να κανω κατι καλυτερο καθε φορα ομως :))

Ο Vrass ειναι κι αυτός Κώστας

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλημέρα
Κωστα μια χαρα σε βλεπω με το φραχτη στο κολωνατο!
Εγω αλλαξα 3-4 φορες την κατασκευη φρακτη στην πριονοκορδελα και παλι χαρουμενος δεν ειμαι -χαιρομαι ομως που παω να κανω κατι καλυτερο καθε φορα ομως :))
Κάπως έπιασαν στραβά τα πάσα που έβαλα στο κάτω μέρος του φράκτη για να σφίγγουν με τις βιδες-βολαν από κάτω από το τραπέζι. Ευτυχώς από ρεταλια κάνω τις κατασκευές μου οπότε το κόστος είναι πρακτικά μηδενικό. Θα ξαναδοκιμασω λίγο διαφορετικά και βλέπουμε. 😉
Ο Vrass ειναι κι αυτός Κώστας

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα Χρήστο. Δεν το ήξερα, για Βρασσίδα τον είχα. Κάτι μάθαμε & σήμερα !
Έτσι είναι, είμαστε συνονόματοι με τον παππού-Κωστα. Το Vrass είναι το nickname που χρησιμοποιώ γενικώς σε όλα τα forums.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους. Συγχαρητήρια σε όλους για τις κατασκευές.

Ο Κώστας ο πρεσβύτερος το έχει πάει σε επίπεδο βιομηχανικής παραγωγής.
Για τον φράχτη του κολωνάτου αν και μου αρέσει η ιδέα του έτερου Κώστα προσανατολίζομαι να φτιάξω κάτι τέτοιο:

https://youtu.be/68z9E_9bsZY

Νομίζω η κίνηση του φράχτη ημικυκλικά και η κίνηση του τραπεζιού κάθετα μπορεί να προσφέρει λύση για όλα τα τρυπήματα.
Εν καιρώ θα ποστάρω την δημιουργία μου.

PS. Γενικά ο τύπος στο video φτιάχνει αρκετά καλά πράγματα με μηδενικό κόστος.

Ωραία κρεμάστρα μπράβο σου!

Πάντως άγκιστρα μόνο από τον Κινέζο για καλή τιμή. Τσιμπάει πολύ το ΙΚΕΑ γαμ@το μου!

10pcs Vintage Zinc Alloy Mini Robe Hat Coat Clothes Towel Holder Single Hanger Hooks Bath Wall Door
Retro Clothes Single Hooks Coat Hat Robe Holder Wall Hanger Zinc Alloy
10pcs Vintage Antique Hat Coat Clothes Towel Holder Kitchen Bath Wall Door Hanger Hooks With Screws

Ωραία κρεμάστρα μπράβο σου!

Πάντως άγκιστρα μόνο από τον Κινέζο για καλή τιμή. Τσιμπάει πολύ το ΙΚΕΑ γαμ@το μου!

10pcs Vintage Zinc Alloy Mini Robe Hat Coat Clothes Towel Holder Single Hanger Hooks Bath Wall Door
Retro Clothes Single Hooks Coat Hat Robe Holder Wall Hanger Zinc Alloy
10pcs Vintage Antique Hat Coat Clothes Towel Holder Kitchen Bath Wall Door Hanger Hooks With Screws

Οντως εχεις δικιο, απλα η αληθεια ειναι οτι πηγα παραμάσχαλα με το κρανος και δοκίμαζα άγκιστρα για να δω ποιο κάθεται καλα.

Ε ναι, στην ανάγκη όλοι έχουμε πληρώσει όσο όσο κάποια πράγματα. Από τον Κινέζο τα βάζεις στα αγαπημένα και περιμένεις να πέσει η τιμή ή να συνδυάσεις κι άλλα πραγματάκια για μελλοντικά σχέδια.