http://www.mattpugh.co.uk/a-bench.htm
Ρε παμε καλα?????
Ποσα θελετε να φτιαχνω ανα ημερα???????
Cost: + postage & packing
Ρε παμε καλα?????
Ποσα θελετε να φτιαχνω ανα ημερα???????
Cost: £360 + postage & packing
Προχώρησα σήμερα με το τραπεζάκι για το κολωνάτο δράπανο. Ακολούθησα σε γενικές γραμμές το παρακάτω βίντεο που μου άρεσε ως ιδέα. Ο φράκτης που εκανα είναι βέβαια πιο απλός, αλλά δε μου έκατσε και πολύ καλά, οπότε θα φτιαξω άλλον. Το τραπεζάκι μία χαρά, στιβαρότατο.
Ο Vrass ειναι κι αυτός Κώστας
Sent from my iPad using Tapatalk
Κάπως έπιασαν στραβά τα πάσα που έβαλα στο κάτω μέρος του φράκτη για να σφίγγουν με τις βιδες-βολαν από κάτω από το τραπέζι. Ευτυχώς από ρεταλια κάνω τις κατασκευές μου οπότε το κόστος είναι πρακτικά μηδενικό. Θα ξαναδοκιμασω λίγο διαφορετικά και βλέπουμε.Κωστα μια χαρα σε βλεπω με το φραχτη στο κολωνατο!
Εγω αλλαξα 3-4 φορες την κατασκευη φρακτη στην πριονοκορδελα και παλι χαρουμενος δεν ειμαι -χαιρομαι ομως που παω να κανω κατι καλυτερο καθε φορα ομως)
Ο Vrass ειναι κι αυτός Κώστας
Sent from my iPad using Tapatalk
Έτσι είναι, είμαστε συνονόματοι με τον παππού-Κωστα. Το Vrass είναι το nickname που χρησιμοποιώ γενικώς σε όλα τα forums.Καλημέρα Χρήστο. Δεν το ήξερα, για Βρασσίδα τον είχα. Κάτι μάθαμε & σήμερα !
Πολύ ωραίο Κώστα, γεια στα χέρια σου!
Ωραία κρεμάστρα μπράβο σου!
Πάντως άγκιστρα μόνο από τον Κινέζο για καλή τιμή. Τσιμπάει πολύ το ΙΚΕΑ γαμ@το μου!
10pcs Vintage Zinc Alloy Mini Robe Hat Coat Clothes Towel Holder Single Hanger Hooks Bath Wall Door
Retro Clothes Single Hooks Coat Hat Robe Holder Wall Hanger Zinc Alloy
10pcs Vintage Antique Hat Coat Clothes Towel Holder Kitchen Bath Wall Door Hanger Hooks With Screws
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.