Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο παιδες.
Στα παιδικά έπιπλα λογω της αναπτυξιακης ηλικίας αποφευγουμε χρώματα με διαλυτες και προτιμουμε χρώματα νερού ( πχ bondex premium, βερνίκια νερού κλπ). Επίσης καλό θα ειναι να χρησιμοποιούμε οικολογική κόλλα και αν γίνεται φυσικη (πχ καζεινης) ή titebond απλη.

Φυσικα εξυπακουεται οτι φροντίζουμε να έχουμε τρίψει πολυ καλα τις επιφανειες και ειδικα τα περιθώρια. Επίσης πολυ προσοχή στα υλικα σύνδεσης ( πχ αποφυγή καρφιών).

Συνέχεια εργασιών για το κρεβάτι του μωρου και σημερα το βράδυ αφού γύρισα απ'το μαγαζί.
Αφού είχε στεγνώσει το πρώτο χέρι βερνίκι που πέρασα χτες, έτριψα επιφανειακά με 240άρι γυαλόχαρτο, σκούπισα καλά με στεγνό βαμβακερό πανάκι και περασα δεύτερο χέρι.
Φωτογραφίες δεν έβγαλα, δεν θεωρώ ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον το βερνίκωμα με πινέλο... :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλημέρα. Ξεκίνησα ένα μικρό σκαμνάκι για δώρο.

Έκανα μία δοκιμή κ έβαλα την μέγγενη-σαπόρτι επάνω στο ταπεινό κολωνάτο δραπανο κ την κράτησα με 2 απλούς σφικτήρες.
Έφτιαξα τις 2 "γλώσσες" της τραβέρσας για το σκαμνί πολύ εύκολα, απολύτως ελεγχόμενα, γρήγορα κ απλά.
Δούλεψε σαν φρέζα.

Last edited:

Καλή αποπεράτωση Κώστα,αυτή η μέγγενη σαπόρτι βλέπω κάνει θαύματα.:a0210:

20mb image hosting

Κόντρα πλακέ 4χιλ.
Μου έχει φύγει ο τάκος, αυτές οι εσωτερικές κοπές με αυτή τη σέγα είναι σκίσιμο..
Μιχαλάκη δεν μου δίνεις τη δική σου που κάθεται και σκονίζεται (xexe) :afro:

To έχω στα (πολύ κοντινά) πλάνα αυτό!
Αυτός ο περίχαρος δίνει συχνά καλές ιδέες.http://www.stevedgood.com/catalog/
Πάντως δεν ξέρω πόσο σε ταλαιπώρησε,αλλά οι κοπές σου είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!
Μπράβο!

Μan Cave!!! I like it!!!
Μπραβο Αντωνη, χαρα στη υπομονη σου με τοσο εσωτερικο κοψιμο!

Σημερα ρυθμιζα το μεγαλο σεγακι που λες, ...καθως ετοιμαζω σιγα σιγα τον επαναπατρισμο μου μεχρι τελος του χρονου :))

Σημερα ρυθμιζα το μεγαλο σεγακι που λες, ...καθως ετοιμαζω σιγα σιγα τον επαναπατρισμο μου μεχρι τελος του χρονου :))

Το ξέρω, το είδα και ζήλεψα τόσο πολύ που πήγα και κοιμήθηκα 3 ώρες για να συνέλθω :P

Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια..

Από τις καλύτερες δουλειές που έχουν γίνει ποτέ. Φανταστικό αποτέλεσμα. Χίλια μπράβο!

Από τις καλύτερες δουλειές που έχουν γίνει ποτέ. Φανταστικό αποτέλεσμα. Χίλια μπράβο!
Το κουτί για το pc εννοούσα της Αγάπης.
Πραγματικά respect.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

fd7e5b2e1561d1940bab044b36ffc524.jpg

Αυτό είναι το κρεβατακι της γριουλας μου που δεν μπορεί ποια να ανέβει στο καναπέ και κάπου έπρεπε να ξεκουραζει το κορμί της.
Το dewalt έδωσε ρέστα, σε 1 ώρα τελείωσα με τα κοψιματα. Και μετά απλά μονταρισμα.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Σήμερα ολοκληρώθηκε το κρεβάτι του μωρού. Αφού στέγνωσε και το δεύτερο χέρι βερνίκι που του πέρασα χτες βράδυ, το ετριψα όλο απαλά με 1000αρι γυαλοχαρτο και μετά δυνατά με βαμβακερό ύφασμα (από μία παλιά χοντρή πυζαμα) ώστε να καθαρίσει από όλες τις σκόνες και να πάρει τη διακριτική γυαλαδα του σατινέ βερνικιού.
Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα με έχει ικανοποιήσει πλήρως, ήταν από τις κατασκευές που έχω ευχαριστηθεί παρά πολύ.

IMG_20160917_175059261.jpg

Κατόπιν φορτώθηκε και είναι ήδη στο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Άρεσε πολύ στον μπαμπά και τη μαμά, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δεν είναι ακόμα σε φάση να εκφράσει κάποια εντυπωση, ωστόσο έριξε ένα χέσιμο και αποσύρθηκε στα ενδότερα για το μπάνιο και το γάλα του. 😎

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω το οτι το εγκαινίασε όπως πρεπει σε αυτες τις κατασκευές δείχνει οτι του άρεσε και πολυ μάλιστα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Και ο σκύλος σου την ευχαριστήθηκε την ωραία κατασκευή σου Βασίλη.
Κώστα Vras το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Παππού να το δούμε και τελειωμένο.
Αντώνη είσαι σε άλλο μήκος κύματος.

Μπράβο σας.

Ωραίες κατασκευές παιδιά, μπράβο σας... Το κρεβατάκι άπαιχτο!

Η μια καλύτερη από την άλλη. Μπράβο παιδιά!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αυτό είναι το κρεβατακι της γριουλας μου που δεν μπορεί ποια να ανέβει στο καναπέ και κάπου έπρεπε να ξεκουραζει το κορμί της.
Το dewalt έδωσε ρέστα, σε 1 ώρα τελείωσα με τα κοψιματα. Και μετά απλά μονταρισμα.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043