Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα άλλαξα έναν διακόπτη στήν καφετιέρα φίλτρου πού είχε χαλάσει,είχα διακόπτη,έβαλα θερμοσυστελόμενο κόλλησα τά καλώδια στόν διακόπτη μέ ηλεκτρονικό κολλητήρι,καί έβαλα λίγο μαύρη ταινία εξωτερικά γιά να μήν φαίνεται η τρύπα λόγο πού ο μαμήσιος διακόπτης ήταν μεγαλύτερος.
Δέν είχα διακόπτη μέ λαμπάκι καί έτσι κατάργησα καί μόνωσα τό τρίτο καλώδιο.

Τελικά ισχύει τό δικό μου γνωμικό "αγόρασε εργαλείο καί άστο καί όταν τό χρειαστείς πιάστο"
Πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο πού είχα αγοράσει τίς διάφορες κατσαβιδόλαμες Parkside φάνηκαν χρήσιμες γιατί οι βίδες γιά νά ανοίξω τό καπάκι ήταν τριγωνικές,καί άν δέν τίς είχα τίς κατσαβιδόλαμες Parkside θά έπρεπε νά κάνω τρύπα στό κεφάλι τής βίδας καί νά τίς βγάλω μέ ανάποδο κολαούζο.

kafe3410.jpg

kafe110.jpg

Last edited:
Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος Δημήτρη ....πάρε Parkside και άστα ...κάποια στιγμή θα τα χρειασθείς ...και ας μην είναι facom, Wera κλπ.
Έπρεπε να βάλεις και μια ψείρα led κόκκινη κάπου μπροστά αντί για διακοπτάκι με φως ...να την κάνεις φουτουριστική.

Aυτα ειναι τα μαστορεματα που μου αρεσουν, οι επιδιοθρωσεις!!
Μπραβο Δημητρη, και το κεφι σου εκανες και τη καφετιερα εφτιαξες!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα άλλαξα έναν διακόπτη στήν καφετιέρα φίλτρου πού είχε χαλάσει,είχα διακόπτη,έβαλα θερμοσυστελόμενο κόλλησα τά καλώδια στόν διακόπτη μέ ηλεκτρονικό κολλητήρι,καί έβαλα λίγο μαύρη ταινία εξωτερικά γιά να μήν φαίνεται η τρύπα λόγο πού ο μαμήσιος διακόπτης ήταν μεγαλύτερος.
Δέν είχα διακόπτη μέ λαμπάκι καί έτσι κατάργησα καί μόνωσα τό τρίτο καλώδιο.

Τελικά ισχύει τό δικό μου γνωμικό "αγόρασε εργαλείο καί άστο καί όταν τό χρειαστείς πιάστο"
Πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο πού είχα αγοράσει τίς διάφορες κατσαβιδόλαμες Parkside φάνηκαν χρήσιμες γιατί οι βίδες γιά νά ανοίξω τό καπάκι ήταν τριγωνικές,καί άν δέν τίς είχα τίς κατσαβιδόλαμες Parkside θά έπρεπε νά κάνω τρύπα στό κεφάλι τής βίδας καί νά τίς βγάλω μέ ανάποδο κολαούζο.

kafe3410.jpg

kafe110.jpg

Γειά σου σειρά Μαγκάιβερ.
Η ταινία πολύ σύντομα θα σου φύγει από εκεί. Αν δεν βρείς τον ίδιο διακόπτη, κόψε κ βάλε δύο μαυρα κομμάτια πλαστικό κ κόλλησε τα με κόλλα 2 συστατικών.

Ο μάστορας τον έβαλε για να πιει καφέ ...να πάρει στροφές ...δεν πίνουν όλοι καφέ στα Coffee Island -bye-

Ωραίος.

Για την τρύπα μπορείς να βάλεις και αυτό

https://www.toolstore.gr/epoksiki-k...steel-sidiroplastelini-p-59.html#.WAyAF-nl7qA

Το πάθεις όπως θες και μετά γίνεται πολύ σκληρό.

Έχει φέρει κάτι φεγγάρια και το lidl και συνήθως έχουν και τα χρωνατοπωλεια

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ο μάστορας τον έβαλε για να πιει καφέ ...να πάρει στροφές ...δεν πίνουν όλοι καφέ στα Coffee Island -bye-

Εκεί έχουμε μερίδια ρε φίλε τι να κάνουμε!!!
Σε καλεσαμε κ για καφέ στα άλλα μαγαζιά αλλά έχεις απλωσει ...τραχανα.

Άσε το κτήμα κ το Ακταίο κ έλα λίγο προς τα μέσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίος.

Για την τρύπα μπορείς να βάλεις και αυτό

https://www.toolstore.gr/epoksiki-k...steel-sidiroplastelini-p-59.html#.WAyAF-nl7qA

Το πλάθεις όπως θες και μετά γίνεται πολύ σκληρό.

Έχει φέρει κάτι φεγγάρια και το lidl και συνήθως έχουν και τα χρωνατοπωλεια

Αυτό δεν το είχα υπ' όψιν μου.
Κάαααααατι μάθαμε κ σήμερα.

Άσε να μπει κάποια σειρά πρώτα
Εγώ στις εκτάσεις σου στην Βραζιλία θέλω να με πας.
Περνάς απ έξω .... έμπα να δεις τι πάγκο φτιάχνω :flipout: και φέρε και καφέ σπέσιαλ.

Άσε να μπει κάποια σειρά πρώτα
Εγώ στις εκτάσεις σου στην Βραζιλία θέλω να με πας.
Περνάς απ έξω .... έμπα να δεις τι πάγκο φτιάχνω :flipout: και φέρε και καφέ σπέσιαλ.

Ανοίγουμε 2 νέα μαγαζιά Λονδίνο, εκεί σου υπόσχομαι να πάμε. Έχουμε κ τον Προμηθέα πλέον Α1 basket.

Αυτός ο πάγκος τόσο καιρό που τον μαστορευεις κανονικά ....έπρεπε να φτιάχνει κ καφέ από μόνος του !!!!!!

Ήρθα σε έναν πολύ καλό φίλο για καφέ...οπου τέσσερα χρόνια πριν είχα φτιάξει την κουζίνα, πατωμα, μπάνια τοίχους κτλ...πληρη ανακατασκευή του διαμερίσματος με λίγα λόγια...
Είπα να μοιραστώ μαζί σας την τοτε δημιουργία μου...
Υλικά λόγω λάκας είχαν πάει κάνα 1500αρι ευρώ τα ξύλα, και κάβα 300αρι τα πλακάκια...
Και πάτωμα δεν θυμάμαι τιμή για το λαμινειτ αλλά ήταν πολύ καλής ποιότητας...
Εργαλεία για την κουζίνα (ξύλα) μια κατσαβιδιερα 6ετιας τότε...απο ΙΚΕΑ... Εξου και οι πολλοί καφέδες...χαχαχαχχαα
Αμοιβή μου σουβλάκια και καμιά μπύρα...και πολλούς καφέδες...

a8ad36770c0de7c440492012a1f30ff1.jpg

46461157a91635979949e414d57d2ccc.jpg

9a56e4b922ca88109af0fab1038cd2bd.jpg

5ba98e47044ad200511c415686969131.jpg

bd1b5a514237afdcb1bd35a0799b75cc.jpg

Sent from my 1+2

Ευγένιε (αν θυμάμαι καλά το όνομα) είσαι επαγγελματίας ;
Γιατί αν έκανες τέτοια δουλειά ως ερασιτεχνική, μήπως είσαι σε λάθος επάγγελμα ;
Παρά πολύ ωραία !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για φίλους πάω παντού... Αρκεί να έχει μπύρα καφέ και σουβλάκια... Αααααα Και χαβαλέ...
Όχι δεν είμαι επαγγελματίας αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω μεγαλώσει στην οικοδομή λόγω ότι από προπροπάππου έως και πατέρα ενασχόλησης με σύναφη επάγγελματα...

Sent from my 1+2

χαχα, μαλλον ερασιτεχνης ειναι γιατι αν πληρωνοταν σε σουβλακια και καφεδες ως επαγγελματιας, θα το'χε κλεισει το μαγαζι απο τις πρωτες μερες κιολας :))

Ευγενιε γεια στα χερια σου φιλε!!!

Θυμάμαι όταν είχαμε πάρει όλα τα ξύλα...τοτε ήταν η πρώτη κουζίνα που είχα φτιάξει εξ αρχής...και τα είχαμε αραδιάσει γύρω γύρω στην κουζίνα/σαλονι και του λέω... Ρε δεν έχεις και τζάκι να τα κάψουμε...

Sent from my 1+2

Κουζίνα με μελαμινικα ταμπλαδωτα πορτακια από χθεσινή τοποθέτηση.

0cd0ae858648e505b92812eea6a0122f.jpg

3afc39bb121dd2dad66ff4f0fd9e24e9.jpg

b3940ca9cb518c2c1cfde5111434a04e.jpg

71831176767fa9fa633c4a3bb72ee91e.jpg

c82f84d626410341fd3e0d97181be3e2.jpg

11964fd2a88c28a986390724c0aa8e05.jpg

0358a81a88f33e32db2c9c781eede1c3.jpg

f7b6ffc01214f891e82c134f3aef2075.jpg

Επίσης πολλά συγχαρητήρια για τις δύο κουζίνες που είδαμε την τελευταία βδομάδα στο νήμα.
Τελικά η κυρία διαφορά μεταξύ επαγγελματία και ερασιτέχνη είναι ότι ο ερασιτέχνης το κάνει για τη χαρά ενω ο επαγγελματίας για βιοπορισμό. Όλα τα άλλα είναι ψιλα γραμματα

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Τα μετρα ποιος τα πηρε?
Γιατι αν ηταν απαγγελματιας δεν θα εφτιαχνε τετοιο ντουλαπι πανω απο το ψυγειο.

Εγώ τα πήρα τα μέτρα. Γιατί δεν θα εφτιαχνες τέτοιο ντουλάπι πάνω από το ψυγειο?

Εγώ τα πήρα τα μέτρα. Γιατί δεν θα εφτιαχνες τέτοιο ντουλάπι πάνω από το ψυγειο?

Δεν αναφερομαι σε σενα, στη κουζινα του Νικου, που ειναι συνεχεια των κρεμαστων και ειναι "βαθεια"πανω απο το ψυγειο.