είναι έιτε επειδή δεν θα φάει αυτός είτε επειδή έχουν συνηθίσει τα μεταλλαγμένα στην χώρα του....ΠΡΟΣΟΧΗ!
Στο δευτερο μερος ο νεαρος αναφερει πως θα το χρησιμοποιει για σαλατες και παρολα αυτα το εβαψε με βερνικι αυτοκινητου που του εδωσαν!!!
εγώ συνεχίζω με κατασκευές στον τόρνο....
είναι έιτε επειδή δεν θα φάει αυτός είτε επειδή έχουν συνηθίσει τα μεταλλαγμένα στην χώρα του....
είναι κληρονομικά στην μέση τότε....Στην αδερφή του αναφέρει σε όλο το βίντεο πως θα το δωσει.
Για να καταλαβουμε απλα τον κοπο-τροπο κανε ενα κοπο και ανεβασε μας ενα φωτο-ρεπορταζ ρε Παυλο.
Θελω πολυ να ασχοληθω να αγορασω τορνο σαν τον δικο σου οποτε θα με βοηθησεις.
Μπάμπη να αρχίσεις την παρέα με την γυναίκα μου. Το ίδιο ακριβώς είπε.
Προφανώς και δεν το έφτιαξα σήμερα απλά σήμερα το τελείωσα.
Με τους ρυθμούς που το δουλευω μου πήρε πάνω από ενάμιση μήνα για να το ολοκληρώσω.
Είναι το ίδιο καρεκλακι που είχα φτιάξει το καλοκαίρι με μια σεγα και παλετες μόνο τώρα ήμουν στην έδρα μου και ειχα όλο το οπλοστάσιο.
Η πρώτη ύλη ήταν κάτι σανιδες 20+ ετών.
Τριφτηκαν με τον ταινιολειαντηρα γιατί ήταν ένα ωραίο μαύρο κίτρινο από τα χρόνια χρώμα.
View attachment 134228
Το τελικό φινίρισμα έγινε με βερνικη πολυουρεθανης. Δυστυχώς οι σανιδες παρόλο ο τι τις ετριψα πάρα πολύ είχαν ακόμα κάποιες μαυριλες που το λουστρο τόνισε.
Παύλο καλημέρα.
Εμένα δεν με αφήνουν οι προ παραγγελίες..................
Έμπλεξα άσχημα (τραβάτε με κ ας κλαίω) !!!
Προφανώς και δεν το έφτιαξα σήμερα απλά σήμερα το τελείωσα.
Με τους ρυθμούς που το δουλευω μου πήρε πάνω από ενάμιση μήνα για να το ολοκληρώσω.
Είναι το ίδιο καρεκλακι που είχα φτιάξει το καλοκαίρι με μια σεγα και παλετες μόνο τώρα ήμουν στην έδρα μου και ειχα όλο το οπλοστάσιο.
Η πρώτη ύλη ήταν κάτι σανιδες 20+ ετών.
Τριφτηκαν με τον ταινιολειαντηρα γιατί ήταν ένα ωραίο μαύρο κίτρινο από τα χρόνια χρώμα.
Το τελικό φινίρισμα έγινε με βερνικη πολυουρεθανης. Δυστυχώς οι σανιδες παρόλο ο τι τις ετριψα πάρα πολύ είχαν ακόμα κάποιες μαυριλες που το λουστρο τόνισε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.