Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπραβο Σταυρο! Του εδωσες αλλη πνοη με το περιμετρικο πολλαπλο φρεζαρισμα.
Το ειχες για τοποθετηση καπου αλλου? Γιατι βλεπω οτι δεν ερχεται περασια με την κασα.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σας ευχαριστω ολους.

Χιωτη η στερεωση εγινε οπως στην φωτο δηλ κρεμαστη μονο και μονο γιατι ηξερα οτι θα βρει πανω στης κασες και δεν ηθελα να την κανω ποιο μικρη (δεν θα χωρουσε το τηλ και το ρουτερ) η να κοψω τμημα απο της κασες.

Image19-1-700x394.jpg

Ευχαριστώ κύριοι.

Ωραίο Σταύρο!

Ωραίο και το στρογγυλό κεντητο κάδρο.
Έχω αρκετά ίδια στο πατρικό!!!

Πανέμορφη Σταύρο.
Για έξτρα αντοχή θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μισοχαρακτές στις άκρες αντί για απλές ενώσεις και καβίλιες για ομορφιά.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ στόλισα από σήμερα!!!

IMG_20161120_091603.jpg

IMG_20161120_091614.jpg

Βάση από δοκάρι πεύκου με μισοχαρακτές, καβίλιες και κόλλα.
Πάνω κλαδί από πουρνάρι τριμμένο με 80-120-240 γυαλόχαρτα - σφουγγάρια και φινίρισμα με 2 χέρια βερνίκι πολυουρεθάνης με ενδιάμεσο τρίψιμο με 400άρι γυαλόχαρτο.
Ενσωμάτωση του κλαδιού στην βάση με μόρσο.

Φωτισμός: Ταινία LED 14.4 W/m (Cool White) περίπου 2 μέτρα σε μήκος και τροφοδοτικό 36 W. Πιάσιμο της ταινίας με 2 τσέρκια.
Στολισμός: Στολίδια από Lidl και σοκολατάκια.

Φυσικά θα προσθέσει και άλλα η Mother..

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ στόλισα από σήμερα!!!

IMG_20161120_091603.jpg

IMG_20161120_091614.jpg

Βάση από δοκάρι πεύκου με μισοχαρακτές, καβίλιες και κόλλα.
Πάνω κλαδί από πουρνάρι τριμμένο με 80-120-240 γυαλόχαρτα - σφουγγάρια και φινίρισμα με 2 χέρια βερνίκι πολυουρεθάνης με ενδιάμεσο τρίψιμο με 400άρι γυαλόχαρτο.
Ενσωμάτωση του κλαδιού στην βάση με μόρσο.

Φωτισμός: Ταινία LED 14.4 W/m (Cool White) περίπου 2 μέτρα σε μήκος και τροφοδοτικό 36 W. Πιάσιμο της ταινίας με 2 τσέρκια.
Στολισμός: Στολίδια από Lidl και σοκολατάκια.

Φυσικά θα προσθέσει και άλλα η Mother..

:grinning-smiley-043
Παρα μα παρα πολυ ωραιο!

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Για έξτρα αντοχή θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μισοχαρακτές στις άκρες αντί για απλές ενώσεις και καβίλιες για ομορφιά.

Σε ευχαριστω αλλα μια ερωτηση τι ειναι η μισοχαρακτες;
Θα φτιαξω αλλη μια για την αλλη πλευρα του τοιχου οποτε εκει θα κανω αυτο που λες.

Την φωτο που ανεβασες με το δεντρο δεν φαινεται.

Κριμα τις μισοχαρακτες βρε Νικο. Αφου η βαση δεν τραβαει κανα ζορι δεν επρεπε να βαλεις τα καρφια. Η ξυλοκολλα θα ηταν υπεραρκετη!

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σε ευχαριστω αλλα μια ερωτηση τι ειναι η μισοχαρακτες;
Θα φτιαξω αλλη μια για την αλλη πλευρα του τοιχου οποτε εκει θα κανω αυτο που λες.

Την φωτο που ανεβασες με το δεντρο δεν φαινεται.

Χαράσεις τα ξύλα έτσι ώστε να μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο (από λίγο mm μέχρι όλο, ανάλογα τι σε βολεύει).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κριμα τις μισοχαρακτες βρε Νικο. Αφου η βαση δεν τραβαει κανα ζορι δεν επρεπε να βαλεις τα καρφια. Η ξυλοκολλα θα ηταν υπεραρκετη!

Δεν έβαλα καρφιά Μιχάλη. Καβίλιες είναι για διακοσμητικούς κυρίως λόγους. Συμφωνώ σε αυτό που λες απλά για το design έγινε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ πολύ σύντροφοι!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Χαράσεις τα ξύλα έτσι ώστε να μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο (από λίγο mm μέχρι όλο, ανάλογα τι σε βολεύει)

Καταλαβα οπως εκανες και εσυ με την βαση του δεντρου που σημερα ειδα στην φωτο. Υπεροχο διαφορετικο ντιζαιν απο αυτο που συνηθιζουμε τοσα χρονια.