Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μια "πατέντα" που ζήτησα και μου έφτιαξε η γυναίκα μου, χρήσιμη για όσους έχουν Karcher σκούπα με υφασμάτινη σακούλα.
Ένα φερμουάρ από κάτω και γίνεται επαναχρησιμοποιούμένη χωρίς τον φόβο να ξεμείνεις...
Μόλις την είχα αδειάσει, ήταν τίγκα.

IMG_20161120_113744.jpg

IMG_20161120_113732.jpg

Μια "πατέντα" που ζήτησα και μου έφτιαξε η γυναίκα μου, χρήσιμη για όσους έχουν Karcher σκούπα με υφασμάτινη σακούλα.
Ένα φερμουάρ από κάτω και γίνεται επαναχρησιμοποιούμένη χωρίς τον φόβο να ξεμείνεις...

:a0210:

View attachment 134681

View attachment 134682

Ωραιος! Αρκει φυσικα η σακουλα να εχει μονο πριονιδι και οχι ψιλη σκονη, διοτι οι ποροι θα εχουν βουλωσει.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ όμορφο τό σύνολο,μπράβο Νίκο.

Και οχι μονο την πρεσβυωπια δυστυχως Δημητρη. Και ακουγοταν πολυ ωραιο εκεινο το παλιο, "να βγαλουμε ψευτη, τον χρονο τον κλεφτη........"

Πολύ σωστά συνονόματε Δημήτρη τά έλεγε τό παλιό τραγούδι.

Μια κατασκευή που είδα στο Pinterest έφτιαξα σήμερα... Κι επειδή ήταν σχετικά απλό έφτιαξα καμια δεκαριά.
Αύριο θα τα λουστράρω και τέζα ο καμπούρης...
Θα καλύψω κάμποσες υποχρεωσούλες.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    100.7 KB · Views: 139
  • image.jpg
    image.jpg
    170.9 KB · Views: 138
  • image.jpg
    image.jpg
    137.2 KB · Views: 139
  • image.jpg
    image.jpg
    136.6 KB · Views: 139
  • image.jpg
    image.jpg
    111.8 KB · Views: 145
  • image.jpg
    image.jpg
    173.2 KB · Views: 140

Μπάμπη έχω παρατηρήσει μέ ότι καταπιάνεσαι τό κάνεις Χ10 :SFGSFGSF:
Πολύ πρωτότυπο καί ωραίο,μπορείς να μού πείς τί βερνίκι είναι στήν πέμπτη φωτογραφία από επάνω πρός τά κάτω.

Εξυπνο δωρο στρατηγε, τη κοπη πως την εκανες?

Με το sled.
Μέτρησα ύψος τροχού για να ορίσω το βάθος και διαδοχικά περάσματα μέχρι το φάρδος που ήθελα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σ´ ευχαριστώ Μητσάρα...
Δεν είναι βερνίκι, είναι το Acualux metalizado. Το μπρονζέ που βλέπεις στην κάτω σειρά.

ACUALUX,-the-polyvalent-paint.jpg

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

[/COLOR]Σ´ ευχαριστώ Μητσάρα...
Δεν είναι βερνίκι, είναι το Acualux metalizado. Το μπρονζέ που βλέπεις στην κάτω σειρά.

Eυχαριστώ Μπάμπη,πάντος πανάκριβα είναι ψάχνοντας στό Google γιατί ούτε κάν τά γνώριζα,είδα 15 ευρώ τό μπουκαλάκι !!!!
Αλλά πολύ μού άρεσε αυτό τό χρώμα τό Μπρονζέ

Όχι ρε συ, 3,5 κάνουν, τι μέγεθος κοιτάς; Αν θες να σου πάρω.

Και πως το κράταγες όρθιο Μπάμπη στο κόψιμο για τα σπίρτα τόσο λεπτό κομμάτι στο μονόπλευρο sled ??? Με σφιγκτήρα ???

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Και πως το κράταγες όρθιο Μπάμπη στο κόψιμο για τα σπίρτα τόσο λεπτό κομμάτι στο μονόπλευρο sled ??? Με σφιγκτήρα ???

Άμα είσαι μάστορας...:grinning-smiley-043
Ναί, έβαλα κι ένα δοκαράκι δίπλα για να έχει ψωμί να πιάνω και τα έσφιξα μαζί με ένα σφιχτήρα.

Μπράβο μαστρο-Μπάμπη, είναι να μην αρχίσεις, κάνεις μαζικές παραγωγές.

Μπράβο μαστρο-Μπάμπη, είναι να μην αρχίσεις, κάνεις μαζικές παραγωγές.

Τι να κάνω ρε Πάνο; Με το που λέω "θα φτιάξω αυτό" ... " -Ά ωραία, εγώ θέλω δέκα" :argue:

Το μαστρο-Μπάμπη όμως μη το λές γιατί άμα σου πω τι έκανα... Μέχρι σφαλιάρα θα πέσει...