χε χε κάνεις σαν τους κριτές του voice...λένε του άλλου έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή, σωστή με βάθος χρώμα και έκταση, το τραγούδησες ολόσωστα...αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πάτησα το κουμπί:grandpa:Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο ρε Κώστα.... Η επιλογή λάμπας το απογείωσε... :SFGSFGSF:
Κάτι με ενοχλεί όμως με το καλώδιο απο πάνω που δεν μπορώ να προσδιορίσω.... :chinscratch:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χαίρομαι που σας άρεσε.Μπράβο Κώστα πολύ ωραίο,μέ τί τρυπάνι άνοιξες τόσο μακρυά τρύπα γιά τό καλώδιο,καί το τετράγωνο σκάψιμο τό έκανες μέ ρούτερ ? ?

Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο ρε Κώστα.... Η επιλογή λάμπας το απογείωσε... :SFGSFGSF:
Κάτι με ενοχλεί όμως με το καλώδιο απο πάνω που δεν μπορώ να προσδιορίσω.... :chinscratch:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χαίρομαι που σας άρεσε.
Ή τρύπα έγινε πολύ εύκολα με το μακρύ 38cm οφιοειδές τρυπάνι της εταιρείας με το πατατί χρώμα. Αρχικά με ένα απλό ξυλοτρύπανο ακιδας και με τη βοήθεια μιας μικρής γωνιάς για να γίνει η αρχή παράλληλη με την μεγάλη πλευρά και στη συνέχεια με το φιδοτρύπανο μέχρι να βγω στην κοιλότητα που είχα ήδη ανοίξει με το ρούτερ.
Ολοκληρώθηκε σήμερα ή απλίκα. Αφού τριφτηκε ελαφρώς και περαστηκε και το δεύτερο χέρι βερνίκι, μπήκε και το καλώδιο με το ντουί και είμαστε έτοιμοι.
Εδώ ή πίσω πλευρά όπου φαίνεται ή κοιλότητα που ρουτάρισα ώστε να φωλιάζει ή κλεμα.
Και εδώ τοποθετημένη με τον γλομπο edison που της πήρα.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kώστα μπράβο καί γιά τό ηχείο,και ευχαριστώ γιά τήν απάντηση.
Μπορείς να μου πείς μέ ποιό τρόπο ανοίγεις μέ τό ρούτερ τήν τετράγωνη τρύπα ? βάζεις κοπτικό φρεζάκι και κάνεις δίπλα-δίπλα περάσματα καί μετα τό ρετουσάρεις μέ σκαρπέλο η υπάρχει άλλος τρόπος
Το συγκεκριμένο το έκανα με το χέρι ελεύθερα. Εχω σχετικά σταθερά χέρια και αν είμαι σε καλή μέρα τα καταφέρνω.
Για να βοηθηθώ είχα ανοίξει πρώτα 4 τρύπες στις γωνίες και κινούμουν από τη μία στην άλλη.
Για πιο μακριές κοπές χρησιμοποιώ οδηγούς και ότι πατέντα σκεφτώ αναλόγως την περίπτωση. Εδώ και να μην έβγαινε τέλειο δε με ένοιαζε.
Οχι και πατατι χρωμα ρε Βρααααααααααααςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ωραια δουλεια με το ηχειο.
Είναι το πιο μικρό ίσιο από το σετάκι που έχει το ρούτερ (ένας θεός να το κάνει) της parkside. Αν θυμάμαι καλά 6mm. Αυτό βασικά χρησιμοποίησα όταν έφτανα κοντά στις γραμμές που είχα βάλει για όρια. Το κυρίως σκάψιμο το έκανα με το πιο χοντρό ίσιο bit.Ωραία κατάλαβα ευχαριστώ καί πάλι,μιά τελευταία ερώτηση τί διάσταση mm κοπτικό χρησιμοποίησες ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.