Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βρε αθεοφοβε...ολη την χρονια εχεις το δεντρακι στολισμενο...???
ετσι εξηγητε γιατι κανεις τοοοοοοοοοσα δωρα στον εαυτο σου...χαχαχαχχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πλαστικο δεντρο θυμιζει το αληθινο. Το ξυλινο δεντρο θυμιζει τον σκελετο του αληθινου -μακαβριο :)))

Kανε συγκριση με το πλαστικο μου δεντρακι (που το εχω στολισμενο ολο το χρονο:) με το μικρο ξυλινο που εχω φτιαξει. Καμμια σχεση αναφορικα με τη ζεστασια που λες.
30496390903_e2b261bc06_b.jpg

By the way, το ομορφο καραβακι ειναι του Κυριακου, καναμε ανταλλαγη με μια μικρη ξυλινη αγκυρουλα που ειχα φτιαξει :))

:)

Που ειναι τα χιονια στα κλαδια? Δεν πηρες το glacier?

Το ειχα διπλα στην MICA και ελιωσαν..
χαχαχαχα

Δε το πηρα επειδη ισως να περιοριζε στην διακοσμηση και επελεξα αυτο οντως ακομη πιο κοντα σε αληθινο.
Επισης εφερα κουκουναρια αληθινα απο Χιο και θελω να τα προσαρμοσω!!!

Βρε αθεοφοβε...ολη την χρονια εχεις το δεντρακι στολισμενο...???
ετσι εξηγητε γιατι κανεις τοοοοοοοοοσα δωρα στον εαυτο σου...χαχαχαχχα

:)

χαχαχα, λες να φταιει αυτο Ευγενιε για τα πολλα δωρα που μου κανω? :)))

Αλλα και στην Αθηνα το στολιζουμε αρχες Νοεμβριου και το κατεβαζουμε αρχες Φλεβαρη. Δινει μια υπεροχη ζεστασια το δεντρακι στολισμενο μεσα στο σπιτι.

Κυριακο και γω παρομοιο δεντρο εχω, φετος βαλαμε και ασπρες μπαλλες που νομιζω οτι πιο ωραιες απο τις αλλες (κοκκινες, χρυσες ασημενιες κλπ), θυμιζουν χιονακι :))

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Το ειχα διπλα στην MICA και ελιωσαν..
χαχαχαχα

Δε το πηρα επειδη ισως να περιοριζε στην διακοσμηση και επελεξα αυτο οντως ακομη πιο κοντα σε αληθινο.
Επισης εφερα κουκουναρια αληθινα απο Χιο και θελω να τα προσαρμοσω!!!

Με το κατάλληλο σπρέι τα κουκουνάρια γίνονται υπέροχα...

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραία δουλειά Πάνο.
Ευχαριστω Παναγιώτη.

Δύσκολη δουλειά που θέλει γνώσεις κ πολύ προσοχή. Μπράβο Πάνο.
Ευχαριστω Κωστα.
Πιο ζορι είναι να αλλαξεις ρουλεμάν,τα άλλα μια φορα να τα δεις εισαι ετοιμος.

Μπράβο βρε Πάνο. Τα έκανες κουκλιά.
Τους έβαλες και πρίζα βλέπω και ειναι έτοιμα για χρήση.
Πως θα γινει να βρεθούμε ;
Εχω αυτο το έρημο το δικό μου που βρήκα και τις γρήγορες στροφές του, με τις οδηγιες σου και τα ρωσικα σχεδια του Στέλιου, αλλα αν του δώσεις τάση παραπάνω απο 1 δευτερόλεπτο, απογειώνεται.
Πηρα και πυκνωτή, αλλα δεν το χω με τη συνδεσμολογία.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστω Χρηστο.

Οποτε θελεις,ευχαριστως

Ετσι είναι αυτά τα μοτερ...στιβουν!!!:flipout:

Ωραίος ο Πάνος,πού σκέφτεσαι νά τά αξιοποιήσεις κατάλληλα ?
Ευχαριστω Δημητρη.
Το ένα σε τεντα μεταλλικη και το άλλο ξυλοτορνο.

Και μια συντηρηση παλιων περιστροφικών διακοπτων πινακα με διηλεκτρικο γρασσο.

23abd6.jpg

227358.jpg

06726e.jpg

3387d7.jpg

211246.jpg

Καλο ξημέρωμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Και μια συντηρηση παλιων περιστροφικών διακοπτων πινακα με διηλεκτρικο γρασσο.

Τι είναι αυτό; Να υποθέσω οτι δεν βραχυκυκλώνει;
Που το βρίσκεις;

Ωραίο μαρμάρινο τζάκι έχει η Θεία Νίκο,καί τό δέντρο ωραίο στολισμένο,καλές γιορτές.

Ωραία δουλειά έκανες Πάνο,τούς θυμάμαι αυτούς τούς διακόπτες πάνω στούς μαρμάρινους πίνακες

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Παρόλο που δεν έχει "μισοχαρακτές" για να μην γλυστράνε οι μπάλες κ τα φωτάκια μου αρέσει πολύ.
Μπράβο Νικόλα.

Εμένα σαν γκρινιάρης που είμαι θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Δεν είμαι της αρχής να πετάξω ένα "Πάρα πολύ ωραίο Νίκο" και να είμαι αρεστός.
Δεν μου αρέσει ...δεν ταιριάζει με τον χώρο και δεν νομίζω ότι έχει κάποια γεύση Χριστουγέννων.
Για μέσα στο εργαστήριο καλό είναι.
Συγνώμη Νίκο αλλά έχω άλλη εικόνα για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Νικολαε τέτοια γραμμή δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ.
Ήδη έχουν εκφραστεί αντίθετες γνώμες και σε προηγούμενη σελίδα για την κατασκευή του Νίκου και την αισθητική της.

Δεν είμαι της αρχής να πετάξω ένα "Πάρα πολύ ωραίο Νίκο" και να είμαι αρεστός.

Mέ όλο τόν σεβασμό Νίκο,αλλά η παραπάνω παράγραφος σου μειώνει γιά να τό πώ όσο πιό ευγενικά γίνεται άλλα μέλη,μπορούσες νά μήν αναφερθείς καθόλου στήν πρόταση πού κάνω replay και απλά νά αναφερθείς μόνον στήν δική σου κριτική γιά τήν κατασκευή πού έκανε ο Νίκος.

Εμένα σαν γκρινιάρης που είμαι θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Δεν είμαι της αρχής να πετάξω ένα "Πάρα πολύ ωραίο Νίκο" και να είμαι αρεστός.
Δεν μου αρέσει ...δεν ταιριάζει με τον χώρο και δεν νομίζω ότι έχει κάποια γεύση Χριστουγέννων.

Θα συμφωνήσω πάλι.
Είναι πολύ γεωμετρικο και ευθυγραμμικο και λίγο χρωματικα αναιμικο με μια απολυτοτητα που το τοποθετεί σε ένα όχι ρεαλιστικά χριστουγενιατικο πλάνο αλλά σε ένα σουρεαλιστικο αποφεροντας ημισια της κανονικής αποδεκτοτητα.

Καλά ποιος είμαι ο Ζουραρης;

Συγνώμη παιδιά .... για το άτομό μου μιλάω όταν λέω ...να γίνω αρεστός .
Γιατί να χαρακτηρίσω κάποιους που τους αρέσει ??
Ότι δεν αρέσει σε μένα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αρέσει και στους άλλους.
Δημήτρη έτσι όπως το πήρες είναι σαν να υπονόησα ότι κάποιοι κάνουν αυτό το πράγμα... αν έτσι έγινε αντιληπτό ζητάω πάλι συγνώμη για την διατύπωση.
Τέλος πάντων .....

Κυριάκο είπα ..."δεν είμαι της αρχής" όχι της "γραμμής" και όταν λέω αρχές μιλάω για τις δικές μου αρχές απορώ γιατί το πήρατε ανάποδα.

Νικο οταν γραφεις το παραπανω ειναι αυτονοητο πως θεωρεις πως οσοι λενε "Παρα πολυ ωραιο Νικο" το κανουν επειδη εχουν σαν αρχη να ειναι αρεστοι.

Ειναι γεγονος πως ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος αλλα μετα την εξηγηση σου δεν υφισταται θεμα.

Όχι ...μην το ρίχνουμε εκεί .... ο δικός μου γραπτός λόγος φροντίζω να μην είναι παρεξηγήσιμος.

"Νικο οταν γραφεις το παραπανω ειναι αυτονοητο πως θεωρεις πως οσοι λενε "Παρα πολυ ωραιο Νικο" το κανουν επειδη εχουν σαν αρχη να ειναι αρεστοι."

αν ήθελα να πω κάτι τέτοιο δεν θα δίσταζα καθόλου(άλλη μια αρχή μου αυτή) να συμπληρώσω " όπως κάνουν μερικοί άλλοι"
Το "αυτονόητο" είναι όπως το ορμηνέψει ο κάθε ένας ...το οποίο μπορεί και να απέχει από αυτό το οποίο γράφω εγώ.

Ωραίο μαρμάρινο τζάκι έχει η Θεία Νίκο,καί τό δέντρο ωραίο στολισμένο,καλές γιορτές.

Ωραία δουλειά έκανες Πάνο,τούς θυμάμαι αυτούς τούς διακόπτες πάνω στούς μαρμάρινους πίνακες

Έργο του παππού μου. Ήταν μεγάλος καλλιτέχνης στην πέρτα και το μάρμαρο και όλα με το χέρι.
Σε όλη την περιοχή υπάρχουν βρύσες δικές του. Θα ποστάρω φωτό να δείτε γιατί μιλάμε.

Παρόλο που δεν έχει "μισοχαρακτές" για να μην γλυστράνε οι μπάλες κ τα φωτάκια μου αρέσει πολύ.
Μπράβο Νικόλα.

Χαχα, καλή ιδεα δεν την σκέφτηκα!!! :)
Ευχαριστώ Παππού!

Αλίμονο Νικ. Ο καθένας έχει την άποψη του! :)
Άλλοι πληρώνουν την λίγο πιο μεγάλη εκδοχή γύρω στα 300 ευρώ πάντως! ;)

Θα συμφωνήσω πάλι.
Είναι πολύ γεωμετρικο και ευθυγραμμικο και λίγο χρωματικα αναιμικο με μια απολυτοτητα που το τοποθετεί σε ένα όχι ρεαλιστικά χριστουγενιατικο πλάνο αλλά σε ένα σουρεαλιστικο αποφεροντας ημισια της κανονικής αποδεκτοτητα.

Καλά ποιος είμαι ο Ζουραρης;

Χαχα!!! Ο Πλιάτσικας είσαι!!!