Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

dc8a00c0dd9e713020ad0f76e6946803.jpg

Αφιερωμένη στο φιλο μου τον Μιχάλη το Χιώτη...

Ρε παιδια τα extraordinary πραματα γιατι τα κρατατε μυστικα???

Mπραβο βρε Αχιλλεα, ελπιζω να μην την αφησεις στη μεση, οπως εγω το πιανακι...:)))

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Χρηστο!!!!!αυτα ειναι περιμενα και ηθελα να ανεβασεις φωτο απ το βαρκακι αλλα δεν ηθελα να σε πιεσω ,τωρα που ανεβασες την πρωτη για ανεβασε και αλλες απ αυτη την υπεροχη κατασκευη!!!!

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Χρηστο!!!!!αυτα ειναι περιμενα και ηθελα να ανεβασεις φωτο απ το βαρκακι αλλα δεν ηθελα να σε πιεσω ,τωρα που ανεβασες την πρωτη για ανεβασε και αλλες απ αυτη την υπεροχη κατασκευη!!!!
Εσύ που είσαι χαμένος? Έχω βρει ιροκο. Πόσο πλάτος να το πλανισω? 1.20 στο μήκος θυμάμαι καλά?

Ω αχιλλεα ευχαριστω!!1.20 μηκος με 20 πλατος !!!εμπλεξα με υπηρεσιες και τρεχω λιγο αστα και αυριο υπηρεσια ειμαι χαχα!!

20 πλάτος? Ωχ...Έχω την εντύπωση ότι είμαι λίγο κάτω. Πάω σε λίγο μαγαζί να σου πω

Αχιλλεα αυριο μερα ειναι αστο τωρα βασικα 3 σανιδακια 5 εκ θελω να βγαλω αρα πανω απο 16 και πανω μου κανει!

Γράψε και κανένα τζόκερ. Στην ογδοη και τελευταία πλάκα. Γκολ στις καθυστερησεις

2ac462987f006ce80c152e828aebf67b.jpg

τι φανταστικό ξύλο είναι αυτό !!!! το φαντάζομαι βαμμένο με διάφανο και λιγώνω....

Έχω χάσει λίγο τη μπάλα...
Τι είναι αυτά που βλέπω; Ο Χρήστος φτιάχνει ιστιπλοϊκό; Κι ο Αχιλλέας κιθάρα; Κι ο Βασίλης; Ψαροντούφεκο;
Τι έγινε ρε παιδιά; :grandpa:
Χρήστο τι είναι αυτό που πέταξες ρε φίλε; Έτσι, ρίχνεις μια φωτογραφία και φεύγεις; Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.
Για δώσε πόνο γιατί προβλέπω να βγαίνει πολύ μεγάλο λαυράκι... :SFGSFGSF:

Αχιλλέα για λέγε... Τι υλικό είναι αυτό και τι πάχος έχει; Διακοσμητική θα είναι;
Το κόψιμο πάντως δείχνει άψογο.:grandpa:

Νικολα και μπαμπη ναι οπλο το πρωτο μου ξυλινο ωστε να βρω ενα κινητρο ακομη για μια βουτια στην γαλαζια αγαπημενη μου θαλασσα!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ασε μπαμπη αν ο χρηστος θελησει να μοιρασθει μαζι μας (μακαρι!!) Τις φωτο απ το σκαφακι θα μας πεσουν τα σαγονια!!!

Εμένα ήδη μου έχουν πέσει τα σαγόνια.. δεν έχω λόγια, τόσο για το σκάφος, οσο και για το σώμα (strat ή p-bass???).
Πολλά μπράβο, περιμένω τη συνέχεια.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα ήδη μου έχουν πέσει τα σαγόνια.. δεν έχω λόγια, τόσο για το σκάφος, οσο και για το σώμα (strat ή p-bass???).
Πολλά μπράβο, περιμένω τη συνέχεια.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γνώστης ο κυριος. P bass ειναι...η ιδέα είναι από τον mtmwood και η εκτέλεση δική μου.

https://youtu.be/tMyWjXI9X4k

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

...Χρήστο τι είναι αυτό που πέταξες ρε φίλε; Έτσι, ρίχνεις μια φωτογραφία και φεύγεις; Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.
Για δώσε πόνο...
+1!

Ωραιες δουλειες!

Αντε να βλέπουμε κατασκευές, Χρήστο, secret project;

Απιθανα ειναι και ο φωτισμος τα κανει το συνολο πανεμορφο, χιλια μπραβο Πανο, καλα Χριστουγεννα!!!