Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σημερα (χτες) αλλαξα μια φθορισμου σωληνα 120cm στο μπανιο με μια led. Επρεπε να ξεβιδωσω το σκαφακι απο το επιπλο για να δουλεψω με ανεση, και ανακαλυψα τις μακακιες του εγκαταστατη, ο οποιος ειχε βαλει μια 4αρα σταυρο ξυλοβιδα με κομμενη μυτη, και μια 4αρα ισια λαμαρινοβιδα που ειχε βγει απο την αλλη πλευρα, αμφοτερες στραβοβιδωμενες και με διαλυμενο σταυρο η μια.
Για καλη μου τυχη αυτη με την κατεστραμενη υποδοχη δεν ειχε πατησει τερμα, οποτε με την "γκαζοταναλια" (σκυλα) επιασα το κεφαλι και σιγα σιγα την εβγαλα.
Μετα επρεπε να αφαιρεθουν σταρτερ με την βαση του και μπαλαστ, και να οδηγησω ενα καλωδιο με φαση στο ενα ντουι, και ενα καλωδιο με ουδετερο στο αλλο, καθως αυτη τη συνδεσμολογια απαιτουσε η συγκεκριμενη, και να αφαιρεσω και το επιπλεον καλωδιο απο αυτο (καθε ντουι εχει 2 καλωδια επανω του).
Φυσικα μολις "ο γιαγκουλας" ειδε τις σκονες και τα πτωματα απο σκνιπακια, απαιτησε να γινει και καθαριοτητα της περιοχης (@$@%^$).
Τελικα το ολο πονημα εστεφθει με επιτυχια, και γλυτωσα απο τις ιδιοτροπιες της φθορισμου, που ειναι πιο εντονες με το κρυο το χειμωνα.

Οπως λεμε ενα ......."τερας" που σε κυνηγαει απο πισω με ξεσκονοπανα, σφουγγαριστρες,σκουπες και σκουπακια, και εχει την εξωτερικη εμφανιση της "συμβια σου" (σσσσσσσσσσ).

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλημέρα Δημήτρη, να ανοίξεις θέμα "το ευθυμογράφημα της ημέρας"

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κοιτάω και γω καλώδια σπεσιαλε αλλα κάπως μου κάθονται. Ειδικά στα προς μεταλλικά φωτιστικα/ντουι η χρήση καλώδιου χωρίς γείωση. Γιαυτο προσέξτε! Όταν χρησιμοποιείτε μεταλλικά ντου ή υπερκατασκευη να κοιτάτε το καλώδιο να εχει γείωση, να τη συνδέσετε ανάλογα και φυσικά το φις τύπου σουκο.
Για παράδειγμα, βλέπω τα κινεζοβινταζοντουι, τέρατα λεπτομερειών κατασκευής. Αν συνοδευτούν και με τα διπολικα καλώδια αγνώστου διατομής καλωδίου, η πυρκαγιά ειναι προ των πυλών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

όχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοιτάω και γω καλώδια σπεσιαλε αλλα κάπως μου κάθονται. Ειδικά στα προς μεταλλικά φωτιστικα/ντουι η χρήση καλώδιου χωρίς γείωση. Γιαυτο προσέξτε! Όταν χρησιμοποιείτε μεταλλικά ντου ή υπερκατασκευη να κοιτάτε το καλώδιο να εχει γείωση, να τη συνδέσετε ανάλογα και φυσικά το φις τύπου σουκο.
Για παράδειγμα, βλέπω τα κινεζοβινταζοντουι, τέρατα λεπτομερειών κατασκευής. Αν συνοδευτούν και με τα διπολικα καλώδια αγνώστου διατομής καλωδίου, η πυρκαγιά ειναι προ των πυλών.
Ολσο επικίνδυνα για ηλεκτροπληξία!

Συμπαθάτε με,αλλά εμένα τα προηγούμενα ποστ μου φαίνονται χυδαία και ικανά για να αλλάξω γνώμη γι`αυτούς που τα πόσταραν.(και πιστέψτε με,δεν είμαι του "κατηχητικού").

Εχεις δικιο.
Εχουμε πει οτι τετοιες αναρτησεις καλυτερα να αποφευγονται. Θα διαγραφουν.

Συγγνώμη αν ενόχλησε το ποστ μου. Αλλά μαζί να διαγραφούν και πάσης φύσης πολιτικά σχόλια που γίνονται κατά καιρούς και όλα τα αντίστοιχα ποστ με το δικό μου που έχουν ανέβει πολλάκις. Αν διαγραφεί όμως η ανάρτηση μου να διαγραφεί και ο λογαριασμός μου μαζί. Και δεν θέλω κανείς (πόσο μάλλον κανένας σακης) να σχολιάσει τίποτα από κάτω.

Παρομοια αναρτηση εχει υπαρξει μονο μια φορα, οχι πολλακις, και εχει διαγραφει Αχιλλεα.
Δεν ειμαστε μονοι εδω, ειμαστε φιλοξενουμενοι του AVClub και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τετοιες αναρτησεις που προκαλουν.

Εξαιρεσεις δεν μπορει γινονται για κανεναν και επετρεψε σε παρακαλω στους συντονιστες να δινουν τον τονο για την πορεια του φορουμ.

Εγώ όμως δεν σχολίασα ....ούτε θετικά ούτε αρνητικά .... αυτό είναι σοφή εγκράτεια :grandpa: ... άντε πάμε γι άλλα :ernaehrung004:

Παρομοια αναρτηση εχει υπαρξει μονο μια φορα, οχι πολλακις, και εχει διαγραφει Αχιλλεα.
Δεν ειμαστε μονοι εδω, ειμαστε φιλοξενουμενοι του AVClub και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τετοιες αναρτησεις που προκαλουν.

Εξαιρεσεις δεν μπορει γινονται για κανεναν και επετρεψε σε παρακαλω στους συντονιστες να δινουν τον τονο για την πορεια του φορουμ.
Σου εστειλα και πμ αλλα με έγραψες. Απαιτώ να σβήσεις γο λογαριασμό και όλα τα ποστ μου. Η αν βλεπει κάποιος άλλος συντονιστής να το κάνει αυτός. Όταν οι άλλοι ανεβάζουν βίντεο ΜΕ ξεκωλιαρες να μαστορευουν είναι χαβαλές. Όταν ανεβάζω εγω είναι κατακριτέο. Συμφωνώ λάθος μου. Να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμος

Σου εστειλα και πμ αλλα με έγραψες. Απαιτώ να σβήσεις γο λογαριασμό και όλα τα ποστ μου. Η αν βλεπει κάποιος άλλος συντονιστής να το κάνει αυτός. Όταν οι άλλοι ανεβάζουν βίντεο ΜΕ ξεκωλιαρες να μαστορευουν είναι χαβαλές. Όταν ανεβάζω εγω είναι κατακριτέο. Συμφωνώ λάθος μου. Να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμος

Δεν συνηθιζω να 'γραφω' κανεναν. Τωρα γυρισα, τωρα σου απαντω.

Εαν διαβασεις τους κανονισμους του φορουμ, που ολοι αποδεχομαστε οταν γινομαστε μελη, θα καταλαβεις οτι αυτο που ζητας δεν ειναι εφικτο και επιπλεον θα καταλαβεις τους λογους που η συγκεκριμενη αναρτηση/σχολια επρεπε να διαγραφουν.

Και για να μην υπαρχει καμμια παρεξηγηση, δεν υπαρχει οτιδηποτε προσωπικο. Απλα η αναρτηση/φωτο ηταν ατυχης, κατι που αλλωστε και εσυ συμφωνεις. Και οι κανονισμοι πρεπει να εφαρμοζονται, κατα την γνωμη μου, για ολους μας αδιακριτως.

Ωραία αν δεν είναι εφικτή η διαγραφή του λογαριασμού. Θα διαγράψεις όλα τα ποστ τότε. Αυτό σίγουρα γίνεται και δεν δέχομαι ούτε μισή δικαιολογία. Το απαιτώ.

Ωραία αν δεν είναι εφικτή η διαγραφή του λογαριασμού. Θα διαγράψεις όλα τα ποστ τότε. Αυτό σίγουρα γίνεται και δεν δέχομαι ούτε μισή δικαιολογία. Το απαιτώ.

Λυπαμαι Αχιλλεα αλλα δεν γινεται βασει κανονισμων.