Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;
Εγω πιστευω πως είναι κατάλληλο για τοποθέτηση της "ραπτομηχανης"...
....

Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ροδέλα;
Το χειροποίητο κουτάκι μου από γνήσια ελιά Ξηρομέρου δεν κάνει; :silly::silly:
:SFGSFGSF:" παντρεύεται το ιντουστριαλ με το νατουραλ " Αυτό είπα και εγώ ...αλλά δεν με πρόσεξε
Ναι .... αλλά οι καλλιτέχνες κάνουν και υπερβάσεις !!! Θέλουν να "ξενίζουν"
Τελικά το τραπεζάκι έχει πυροδοτήσει ζωηρές συζητήσεις βλέπω... Είναι όμως και πολύ εποικοδομητικές.
Το αστείο είναι οτι το ξεκίνησα εντελώς στην πλάκα. Βρέθηκα συμπτωματικά στη στράτζα και είπα να φτιάξω μια επιφάνεια 43Χ43 για ένα τραπεζάκι για τη βεράντα στο χωριό που είχα στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να το φτιάξω. Παρέα με ένα στρογγυλό μεταλικό τραπέζι καφενείου.
Επειδή αυτές τις μέρες έβρεχε, και το είχα δαγκώσει στην ταράτσα, είπα κάποιες λεπτομέρειες, όπως πχ λαδωμα ποδιών, να τις κάνω στο σαλόνι.
Έτσι λοιπόν το έστησα ανάμεσα στις πολυθρόνες και το φωτογράφισα. Το τραπεζάκι δεν προορίζεται για το σαλόνι.
Το τελικό αποτέλεσμα, για μένα πάντα, ήταν καλύτερο απ´ ότι αρχικά περίμενα, και γι' αυτό το λόγο μετάνοιωσα που δεν ασχολήθηκα πιο σοβαρά, να χρησιμοποιήσω καλύτερο ξύλο και να προσέξω περισσότερο τις κοπές και τις συνδέσις.
Όπως είπα όμως δεν το περίμενα, ειδικά το πολύ ωραίο βάψιμο της λαμαρίνας, αφού δεν το είχα ξανακάνει και δεν ήξερα πως θα μου βγεί.Αυτός ήταν κι ο λόγος που ρώταγα τα παιδιά στο "Μάστορες τα φώτα σας" για τη διαδικασία βαψίματος.
Τελικά το αποτέλεσμα (βάψιμο) ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, έγινε κυριολεκτικά σαν βαφή σε φούρνο, κι έτσι ο αδύναμος κρίκος παρέμειναν τα πόδια.
Κάποια στιγμή πάντως θα τα αλλάξω. Μάλλον θα χρησιμοποιήσω καδρονάκια οξιάς.
Καλα δεν ειπες στον γιαννη πως το εκανες ηλεκτροστατικη?
εμένα προσωπικά μου άρεσε το τραπεζάκι αλλά και το πως πάντρεψε το μέταλο με το ξύλο. δείχνει υπέροχο!Ναι ρε, πρωτα ετριψε το μεταλλο με ενα μαλλινο πουλοβερ και το γεμισε στατικο ηλεκτρισμο. Μετα το ψεκασε....και ειχε στατικη. Μετα το φυσιξε με το ηλεκτρικο πιστολακι και την εκανε ηλεκτροστατικη.
Και εγω ημουν 50-50 οταν απαντησε, αν το ελεγε σοβαρα ή οχι. Και μαλλον αστειευοταν.
Δώσε μια ψεκασιά & στην πλάκα του ρούτερ, θα δείξει πολύ αμερικανιά λέμε !
Ενδιαφερον Σπρευ. Που το βρισκεις?
Στο χασάπη...
Αφού λέω οτι μου το σύστησε ο χρωματοπώλης.
Τωρα αυτη ειναι απαντηση?
Στα χρωματοπωλεια που ξερω δεν το εχω βρει. Ουτε σε πολυκαταστηματα εργαλειων οπως το Leroy το εχω δει.
Ελχεις μήπως και καμιά στάμπα "by Kostas pappous" :2thumb22sup:
Αν σου πω ότι έχω φτιάξει από το καλοκαίρι !!! μόνο το: by Costas & εχω πληρώσει & 4 !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.